Prosím maminky - dotazník ohledně kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16931
20.8.19 10:55
@DianaElka píše:
Ahojky, zdravím všechny,

pracuji na školním projektu ohledně kočárků na českém trhu. Mohla bych vás prosím požádat o pomoc? Zabere to necelou minutu - stačí odpovědět na můj dotazník, který je směřován čerstvým maminkám, které mají v posledních letech zkušenosti s výběrem kočárků. Dotazník najdete zde: https://forms.gle/…rnncQEunX8t6

Tisíceré díky všem, kdo se rozhodne vyplnit! :)

Ahoj,
ráda vyplním, sama jsem měla 14 kočárků :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
20.8.19 11:05
@chs.jasmin
@chs.jasmin píše:
Ahoj,
ráda vyplním, sama jsem měla 14 kočárků :lol:

Super! 14 kočárků… to už je názor od opravdového odborníka :D. Mockrát děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.8.19 11:16

Vyplnila jsem, ale byla jsem dosti rozpačitá. Na některé otázky se nedalo jednoduše odpovědět v rámci předchystaných možností. Např. cena (pokud člověk kupoval 2 a více kočárků) nebo autosedačka z trojkombinace (některé trojkombinace mají autosedačku kvalitní a bezpečnou, jiné ne)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.19 11:23
@modravlocka píše:
Vyplnila jsem, ale byla jsem dosti rozpačitá. Na některé otázky se nedalo jednoduše odpovědět v rámci předchystaných možností. Např. cena (pokud člověk kupoval 2 a více kočárků) nebo autosedačka z trojkombinace (některé trojkombinace mají autosedačku kvalitní a bezpečnou, jiné ne)…

No vidíš, a přesně takové názory jsem potřebovala. Mě samotnou by to totiž nenapadlo. Hned jsem to upravila, aby se ostatním vyplňovalo lépe. Děkuji :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.19 11:26

Dotazník není dělaný pro maminky, co měli osm a více kočárků :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20.8.19 11:26

Vyplněno 😀.
Můžu se zeptat, jaké práci to slouží? Diplomka? Jaky obor? Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.19 12:15

@Janli Joo, asi to budu muset ještě vypilovat, aby to bylo i pro maminky, co jsou ve výběru kočárků profesionálky :lol:

@Miša.Purova píše:
Vyplněno 😀.
Můžu se zeptat, jaké práci to slouží? Diplomka? Jaky obor? Diky!

Míšo, moc děkuji za vyplnění dotazníku. Jak píšeš, jde o přípravu na diplomku pro obor mezinárodní obchod. Cílem je navrhnout vhodný produkt pro český trh. Já se snažím udělat si představu o tom, co české maminky od svých kočárků očekávají. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.8.19 12:25
@DianaElka píše:Cílem je navrhnout vhodný produkt pro český trh. Já se snažím udělat si představu o tom, co české maminky od svých kočárků očekávají. :)
:mrgreen: Řeknu naprosto přesně, co by maminky na českém trhu ocenily: pořádný sporťák. Žádné neodpružené (nebo špatně odpružené) městské hrkátko, kterému se u prvního výmolu zaseknou kolečka. Přitom by to měl být lehký, dostatečně prostorný kočárek, jehož opěrka půjde úplně do lehu. S možností otočit dítě po směru i v proti směru. Měl by mít 4 nafukovací kolečka. Jediný kočárek, který to jakž takž splňuje, je Britax Go Big. Ale je těžký a celkem drahý.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
20.8.19 12:35
@modravlocka píše: :mrgreen: Řeknu naprosto přesně, co by maminky na českém trhu ocenily: pořádný sporťák. Žádné neodpružené (nebo špatně odpružené) městské hrkátko, kterému se u prvního výmolu zaseknou kolečka. Přitom by to měl být lehký, dostatečně prostorný kočárek, jehož opěrka půjde úplně do lehu. S možností otočit dítě po směru i v proti směru. Měl by mít 4 nafukovací kolečka. Jediný kočárek, který to jakž takž splňuje, je Britax Go Big. Ale je těžký a celkem drahý.

Naprostý souhlas. Ještě jsem ocenila držák na láhev, dostatečně velký a uzavíratelný košík. Přebalovací taška mohla být větší a brala bych, kdyby veškeré látkové věci na kočárku šly sundat a vyprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
20.8.19 12:42
@Ju21na píše:
Naprostý souhlas. Ještě jsem ocenila držák na láhev, dostatečně velký a uzavíratelný košík. Přebalovací taška mohla být větší a brala bych, kdyby veškeré látkové věci na kočárku šly sundat a vyprat.
:palec: Jo. To je dolazené k dokonalosti.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
20.8.19 12:46

9 kočárků na 2 děti…vyplněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.19 13:06
@modravlocka píše: :mrgreen: Řeknu naprosto přesně, co by maminky na českém trhu ocenily: pořádný sporťák. Žádné neodpružené (nebo špatně odpružené) městské hrkátko, kterému se u prvního výmolu zaseknou kolečka. Přitom by to měl být lehký, dostatečně prostorný kočárek, jehož opěrka půjde úplně do lehu. S možností otočit dítě po směru i v proti směru. Měl by mít 4 nafukovací kolečka. Jediný kočárek, který to jakž takž splňuje, je Britax Go Big. Ale je těžký a celkem drahý.

@modravlocka @Ju21na Tyyyjo holky, moc děkuju za příspěvky. Info k nezaplacení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.8.19 13:07
@Shari81 píše:
9 kočárků na 2 děti…vyplněno

Děkuju! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.8.19 13:13

Tak pod to se podepisuju a přidávám, že by to neměl být kočárek pro hobity, ale měl by mít madlo dost vysoko i pro rodiče, co mají 180cm a více. Ideálně mít prostor mezi zadními koly volný, aby tam nebyla brzda do které se pořád kope.

• Citovat
  • Upravit
24992
20.8.19 13:20

Za mě gelová kola, otočná s aretací, odpružený, lehce houpavý, dostatečně dlouhá stříška u hluboké korby i sportáku, kvalitní pláštěnka, která sedí a dá se dobře složit, aby nevážil tunu, odvětrávání, velikost ležení, sklopení do lehu, ruční brzda, nosnost víc jak 15 kilo…

v podstatě by mi dost vyhovoval babyjogger city elite, kdyby měl otočnou korbu a pro mě 4 kola, ty preferuji o trochu víc než trojkolky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí