Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@DianaElka píše:
Ahojky, zdravím všechny,pracuji na školním projektu ohledně kočárků na českém trhu. Mohla bych vás prosím požádat o pomoc? Zabere to necelou minutu - stačí odpovědět na můj dotazník, který je směřován čerstvým maminkám, které mají v posledních letech zkušenosti s výběrem kočárků. Dotazník najdete zde: https://forms.gle/…rnncQEunX8t6
Tisíceré díky všem, kdo se rozhodne vyplnit!
Ahoj,
ráda vyplním, sama jsem měla 14 kočárků ![]()
@chs.jasmin píše:
Ahoj,
ráda vyplním, sama jsem měla 14 kočárků
Super! 14 kočárků… to už je názor od opravdového odborníka
. Mockrát děkuji ![]()
Vyplnila jsem, ale byla jsem dosti rozpačitá. Na některé otázky se nedalo jednoduše odpovědět v rámci předchystaných možností. Např. cena (pokud člověk kupoval 2 a více kočárků) nebo autosedačka z trojkombinace (některé trojkombinace mají autosedačku kvalitní a bezpečnou, jiné ne)…
@modravlocka píše:
Vyplnila jsem, ale byla jsem dosti rozpačitá. Na některé otázky se nedalo jednoduše odpovědět v rámci předchystaných možností. Např. cena (pokud člověk kupoval 2 a více kočárků) nebo autosedačka z trojkombinace (některé trojkombinace mají autosedačku kvalitní a bezpečnou, jiné ne)…
No vidíš, a přesně takové názory jsem potřebovala. Mě samotnou by to totiž nenapadlo. Hned jsem to upravila, aby se ostatním vyplňovalo lépe. Děkuji
![]()
Dotazník není dělaný pro maminky, co měli osm a více kočárků ![]()
Vyplněno 😀.
Můžu se zeptat, jaké práci to slouží? Diplomka? Jaky obor? Diky!
@Janli Joo, asi to budu muset ještě vypilovat, aby to bylo i pro maminky, co jsou ve výběru kočárků profesionálky ![]()
@Miša.Purova píše:
Vyplněno 😀.
Můžu se zeptat, jaké práci to slouží? Diplomka? Jaky obor? Diky!
Míšo, moc děkuji za vyplnění dotazníku. Jak píšeš, jde o přípravu na diplomku pro obor mezinárodní obchod. Cílem je navrhnout vhodný produkt pro český trh. Já se snažím udělat si představu o tom, co české maminky od svých kočárků očekávají. ![]()
@DianaElka píše:Cílem je navrhnout vhodný produkt pro český trh. Já se snažím udělat si představu o tom, co české maminky od svých kočárků očekávají.
@modravlocka píše:Řeknu naprosto přesně, co by maminky na českém trhu ocenily: pořádný sporťák. Žádné neodpružené (nebo špatně odpružené) městské hrkátko, kterému se u prvního výmolu zaseknou kolečka. Přitom by to měl být lehký, dostatečně prostorný kočárek, jehož opěrka půjde úplně do lehu. S možností otočit dítě po směru i v proti směru. Měl by mít 4 nafukovací kolečka. Jediný kočárek, který to jakž takž splňuje, je Britax Go Big. Ale je těžký a celkem drahý.
Naprostý souhlas. Ještě jsem ocenila držák na láhev, dostatečně velký a uzavíratelný košík. Přebalovací taška mohla být větší a brala bych, kdyby veškeré látkové věci na kočárku šly sundat a vyprat.
@Ju21na píše:
Naprostý souhlas. Ještě jsem ocenila držák na láhev, dostatečně velký a uzavíratelný košík. Přebalovací taška mohla být větší a brala bych, kdyby veškeré látkové věci na kočárku šly sundat a vyprat.
@modravlocka píše:Řeknu naprosto přesně, co by maminky na českém trhu ocenily: pořádný sporťák. Žádné neodpružené (nebo špatně odpružené) městské hrkátko, kterému se u prvního výmolu zaseknou kolečka. Přitom by to měl být lehký, dostatečně prostorný kočárek, jehož opěrka půjde úplně do lehu. S možností otočit dítě po směru i v proti směru. Měl by mít 4 nafukovací kolečka. Jediný kočárek, který to jakž takž splňuje, je Britax Go Big. Ale je těžký a celkem drahý.
@modravlocka @Ju21na Tyyyjo holky, moc děkuju za příspěvky. Info k nezaplacení ![]()
Tak pod to se podepisuju a přidávám, že by to neměl být kočárek pro hobity, ale měl by mít madlo dost vysoko i pro rodiče, co mají 180cm a více. Ideálně mít prostor mezi zadními koly volný, aby tam nebyla brzda do které se pořád kope.
Za mě gelová kola, otočná s aretací, odpružený, lehce houpavý, dostatečně dlouhá stříška u hluboké korby i sportáku, kvalitní pláštěnka, která sedí a dá se dobře složit, aby nevážil tunu, odvětrávání, velikost ležení, sklopení do lehu, ruční brzda, nosnost víc jak 15 kilo…
v podstatě by mi dost vyhovoval babyjogger city elite, kdyby měl otočnou korbu a pro mě 4 kola, ty preferuji o trochu víc než trojkolky.