Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak pokud by měla nějaké zdravotní potíže, nebo často vozidla babička do kopce… Tak ano. Jinak si myslím, že takový lehký tréning s kočárkem (a opravdu to není nic extra náročného ani do kopce) je jen dobry.
Myslím si že lidi už neví za co by z rodičů vytáhli peníze
za mě zbytečnost, kterou koupi akorát někdo, kdo musí mít každou blbost a je línej i tlačit kočár ![]()
Že už fakt nevědí co by, za takovouhle ptákovinu já bych fakt neutrácela ![]()
Nebo jo možná bydlet v Himalájích, tak nad tím zauvažuju ![]()
Cybex priam udelali s E pohonem. Do kopce je to super, clovek to netlaci jak blbec, ale musi to byt podle me desne tezky diky ty baterii atp. Taky neekologicky, ty baterie se nedaj likvidovat ani v elektroautech, o tom uz se ale nemluvi. 70 za nej ale da jen prachac… nebo instagramerka, co to vybartruje maximalne ![]()
I blba el. kolobezka ma min 7kg. El. babeba 70kg. El. kocarek i se vsim moznym muze mit klidne i 30-50kg. S tim bude zapasit i chlap. Zenska ho nevyzvedne nikam.
Kdyby to bylo před pár lety, tak bych snad manžela ukecala na tuhle investici. Ale jsem zdravotně postižená, s chůzí mám problémy a když se mi to zhoršilo, kočáru jsem se držela místo holí. Kdyby mě to i vytáhlo do kopce, tak bych skákala radostí, kdyby mi to šlo.
Takže za mě pro nemocné super pomoc, někde v horách taky ok, pro zdravé ženské někde ve městě blbost. Jenže pro nemocné, co mají třeba ID je to zase hrozně drahé.
@Anonymní píše:
Kdyby to bylo před pár lety, tak bych snad manžela ukecala na tuhle investici. Ale jsem zdravotně postižená, s chůzí mám problémy a když se mi to zhoršilo, kočáru jsem se držela místo holí. Kdyby mě to i vytáhlo do kopce, tak bych skákala radostí, kdyby mi to šlo.Takže za mě pro nemocné super pomoc, někde v horách taky ok, pro zdravé ženské někde ve městě blbost. Jenže pro nemocné, co mají třeba ID je to zase hrozně drahé.
Asi tak.