Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj maminky.
Zajímalo by mě, jestli máte doma některá bílý nebo hodně světlý kočárek. Vybíráme s kamarádkami dárek pro sestru a prý by potřebovali do výbavičky kočárek. Co si budeme, je to docela velká finanční položka. My máme doma už nějakou dobu Noordi Fjordi 2022 a ten je teda perfektní. Sestře by se více líbil bílý kočárek, ale tady s tou barvou nemám zkušenost. Za sebe bych ji raději koupila ten náš https://www.malvik.cz/…1-Black-2022 ne pak třeba v šedé barvě. Co si o tom myslíte? Mám strach, jak to bude vypadat až bude třeba podzim, bláto… Děkuji za názory.
V životě bych nekoupila ani černý ani bílý kočárek. Bílý se bude strašně špatně udržovat čistý a černý mi evokuje rakev…
Bílý možná hluboká korba ok, sporťák si nedokážu představit
dítě tam drobí, písek, špína atd. A bude se myslím i blbě pak prodávat.
Pokud bude kočárek koženkový, tak klidně v bílé barvě. To se čistí velice dobře. Pro mě je teda nepochopitelný, proč si někdo nevybere kočárek sám.
Klidně ji ho kup, tohle jsou fajn kočárky
a pokud mas sama stejný, tím lip.
@Betulka98 Koupila bych takový kočárek jaký si sestra vybere. Bílý kočárek měla kamarádka, materiál bych nějaká koženka, takže se to udržovalo dobre.
V první řadě si myslím, že mě ty a tvoje spřátelené profily pěkně se.ete s tímhle referenčním marketingem, je to vždycky očividné, ověřitelné na pár kliknutí a nechápu, že to tady nechali admini rozbujet do takových rozměrů.
Bílý kočárek nebrat.
@Betulka98 ne, žádné za sebe. Chce bílý, tak bílý, co bláto a tak je sestřina problem. Ale teda raději bych ji dala poukaz nebo něco jiného. Nebo má váš kočárek osahany a ví, že jiný nechce? Tebou vybraný kočárek bych nechtěla, škoda 20 tis, to je částka, za kterou si může vybrat dle sebe.
Myslím si, že tohle by si měla ženská vybrat sama, určitě bych to prokonzultovala se sestrou.
@Betulka98 píše:
Ahoj maminky.
Zajímalo by mě, jestli máte doma některá bílý nebo hodně světlý kočárek. Vybíráme s kamarádkami dárek pro sestru a prý by potřebovali do výbavičky kočárek. Co si budeme, je to docela velká finanční položka. My máme doma už nějakou dobu Noordi Fjordi 2022 a ten je teda perfektní. Sestře by se více líbil bílý kočárek, ale tady s tou barvou nemám zkušenost. Za sebe bych ji raději koupila ten náš https://www.malvik.cz/…1-Black-2022 ne pak třeba v šedé barvě. Co si o tom myslíte? Mám strach, jak to bude vypadat až bude třeba podzim, bláto… Děkuji za názory.
Za mě je nejlepší řešení složit se na poukaz do prodejny a nebo jí dát peníze, protože představa, že mi někdo domů přitáhne kočár, který nechci…Bílý bude pořád jako prase, černý není špatný, pokud se to rozstřelí doplňky, ale výběr bych plně nechala na ségře.
@Trojlístek píše:
@nozu rakev je v drtivé většině hnědá.
A paradoxně bílý kočár může evokovat dětskou rakev, která bývá povětšinou bílá.
@lleennttiillkkaa píše:
A paradoxně bílý kočár může evokovat dětskou rakev, která bývá povětšinou bílá.
To je fakt. Já prostě nesnáším černou barvu. Na doplňcích mi nevadí, ale jako dominantní barva se mi fakt nelíbí…
Černý kočár se bude v létě na slunci zahřívat. Z recenzi vím, že některé sisuji. Spíš asi ty méně kvalitní.