Nejlepší kolagen, jaký vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
AnetaNovakov
26.2.26 21:11

Nejlepší kolagen

Ahojky holky, pořídila jsem si kolagen od Veniry, kde je denni davka hydrolyzovaneho kolagenu 1000mg, ale vyčetla jsem, že jestli má být kolagen vůbec účinný, tak denní dávka má být 2,5-10g. Je vůbec nějaký takový produkt, který toto množství obsahuje? Dívám se jen po želé a tabletách, drinky nemusim. Omlouvám se za dotaz, ale vůbec se v tom nevyznám.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
26.2.26 22:34

Na pleť nebo klouby?
Já už delší dobu beru Flexicoll, je tam max. denní dávka hovězího kolagenu 10000mg, což je víc než blbým Alavisu… Pokud na pleť, tak netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnetaNovakov
27.2.26 09:41

Děkuji za odpověď, myslela jsem spíš na pleť, pokožku.

• Citovat
  • Upravit
1169
27.2.26 13:37

To se asi nevyhneš drinkům. Ty kapsle neobsahují toho kolagenu tolik, případně bys jich musela užívat víc, což při jejich ceně, by nebylo moc výhodné. Prášek rozmícháš ve sklenici vody, doporučená dávka je 10 až 20 g, tj. 1 nebo 2 polévkové lžíce. Můžeš si do toho přidat džus, rozpustný vitamín, cokoli. Dá se na to zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
27.2.26 14:13

Já teda kupuju v Action, je v růžové piksle, stojí cca 200 jsou to peptidy, zinek, vitamín C a biotin. Přestalo mi vrzat koleno, jestli se to nějak zásadně projevilo na pleti, těžko soudit. Obecně kontury i vrásky mám v normě, ale já se o sebe 30 let starám, takže nedokážu posoudit, jestli je to kolagenem, kosmetikou, nebo pitným režimem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
9.3.26 15:23

Já si teď pravidelně objednávám Marine Collagen od Protein a Co a poprvé na sobě opravdu vidím, že mám výrazně lepší pleť, vlasy i nehty a to jsem toho zkoušela víc. Navíc má super příchutě a je za skvělou cenu, za mě úplně bezkonkurenční produkt :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.3.26 23:04

@AndyskaV Hele kolagen je fajn, ale sám ti nestačí.. já používám společně s ním kyselinu hyaluronovou, elastin a to je super, je to super na celulitidu, hydrataci pleti a pomohlo mi to i na mimické vrásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.3.26 12:22

@VeronikaV33 Za mě to jedno bez druhého nefunguje. Elastin je klíčový nerozpustný skleroprotein (bílkovina) v pojivových tkáních, který zajišťuje pružnost a elasticitu kůže, cév, plic a šlach. S věkem klesá i jeho tvorba a proto se musí doplňovat, dodává pokožce schopnost vrátit se po natažení zpět, což je zásadní pro mladistvý vzhled a pomáhá hlavně předcházet vráskám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová