Jaké vitamíny pro ženy 30+?

AnetaNovakov
7.2.26 23:28

Vitamíny pro ženy 30+

Ahojky holky,
můžete mi poradit, jaké užívat vitamíny a doplňky stravy pro ženu 30+? Cítím, že mám unavenou pleť, sem tam nějakou vrásku, celulitidu, pokožka už také není zrovna pevná…Dáte mi nějaký tip na přípravek, který se vám osvědčil? Samozřejmě nečekám žádné zázraky, vím že záleží na spoustě věcí, spíš mě zajímá, jestli mají doplňky stravy vůbec nějaký smysl. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56
8.2.26 01:50

Za mě centrum pro ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
8.2.26 08:59

Ahoj!
Zaprvé pít hodně vody. Paradoxně pomáhá na pleť a celulitidu fakt hodně. Fakt to jde znát, když na sebe kašlu, vypadám jak seschla rozinka.
Konkrétně vitamíny beru železo a dm tablety na vlasy a pleť. Chystám se ještě zařadit ženšen, který užívají korejky na pleť.
Ještě dám ruku do ohně za elektrolyty, hlavně při únavě, bolesti hlavy nebo sportu, nemoci…. Nebo jen tak :D

Ale jestli chceš nějaký komplex vitaminů, tak se obávám, že to nebude mít moc účinnost… sama to považuju za dražší čurání a jsem k tomu skeptická. Třicet plus je nejlepší věk života a porad se vyplatí investovat do sebe ve formě zdravé stravy a pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
8.2.26 09:02

Pestrá strava, žádné praštěné diety, zejména ty, co vylučují bez důvodu celé skupiny potravin, dostatečný přísun tekutin. dostatek spánku, dostatek pohybu. Nekouřit, alkohol minimálně až vůbec. Chodit na vzduch.
Většina vitamínových přípravků tahá peníze z kapsy a způsobuje drahou moč. Jediné, co má nějaký smysl je vitamín D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12872
8.2.26 09:15

Ja jsem davno 40+ a suplementuju pravidelne D, horcik, omega 3 a creatin. Dnazim se brat kolagen. Tam mi ale chybi pravidelnost.
Pestra strava, hodne bilkovin, nekourim, nepiju, spat chodim v deset. A denne sportuju.
Ale cas nezastavim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová