Máte někdo zkušenost s produkty Fit Line?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
22.1.26 09:41

Máte někdo zkušenost s produkty Fit Line?

Ahoj, zkoušel někdo produkty Fit Line? Konktrétně Optimal set a Top shape?
Mají dodat energii a pomoct při hubnutí, ale zaráží mě ta cena…Prodej bude asi klasická pyramida, o to mi nejde, jde mi jen o ty produkty.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33129
22.1.26 09:50
@Iva750 píše: Více

Koukla jsem o co jde, a ty ceny to je teda síla. Škoda peněz. Uprav jídelníček, pij dostatek vody, přidej pohyb. Účinek zaručen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
22.1.26 11:37

Ty ceny to je teda brutální 8o pokud opravdu potřebuješ takové produkty tak věřím, že existují levnější varianty než toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
22.1.26 22:29

Zkušenost nemám, ale myslím, že je tu na trhu dost kvalitních a kompletních produktů třeba od Brainmarketu, Gymbeamu atd. a není třeba zkoušet něco z nějaké pofiderní pyramidy… Tyhle doplňky vám můžou pomoct s energií atd., ale pokud vám jde o zhubnutí, tak tam ten efekt je zanedbatelný a rozhodně za ty peníze nestojí. Spánek, hydrataci, pohyb a hlavně adekvátní jídelníček, ničím nenahradíte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.26 08:48
@Iva750 píše: Více

@Iva750
Ahoj Ivi,
Ja s tím zkušenost mám. Už to beru půl roku ten optimal set a za mě je to super věc co mě podkala díky kamarádce. :D
Díky tomu se mi ted po čase srovnala pleť menstruace a hormony… dlouho jsem kojila a pořád jsem hledala něco co by mi pomohlo na vlasy a i nehty.Nela jsem příšerný nehet. Brala jsem zinek, a další nějaký Donna her na vlasy… kolagen a nic moc, pak nějaké lahvičky taky nějaké MLM ale žádný trvalý efekt.
A zároveň mám lepší spaní a zhubla jsem s tím 9kg.
To jsme nadšená po druhém prckovy mi ta váha nešla dolů.

Tak že vyživují tím své tělo a teď chci zkusit i dceři na ekzém. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
22.3.26 09:21
@KataKr2 píše: Více

Píše nováček, který se dnes zaregistroval :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.26 13:40

@izabe
:potlesk: tak když se někdo přihlásit po nějaké době

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
22.3.26 13:42
@KataKr2 píše: Více

Registrace proběhla dneska, tak zase nekecej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.3.26 11:27

Ano, já s tím nemá problém. Když jsem zapomněla staré přihlašovací údaje a nešlo mi to…
Ale děkuji za tvůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.26 07:56

Zdravím, nedalo mi neodpovědět na příspěvek…produkty Fit Line používám dva měsíce a jsem nad míru spokojena. Žádné vitaminy nemají takový účinek jako optimální set. Když půjdete do lékárny a koupíte si produkt na vlasy, na dobré trávení, na energii, atd utratíte mnohem vice peněz. Je tam 30 denní záruka vracení peněz a věřte, že účinek pocítíte protože je to buněční výživa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868
5.4.26 08:09
@Marcia1 píše: Více

Taky jsi stálá uživatelka, co po delší době zapomněla své staré přihlašovací heslo a proto je tu jako dness zaregistrovaný nováček? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.4.26 08:26

@Keyllah prosim vás, o co vám jde? Ja to trošku nechápu…nabízím něco? nebo prodávám? proč tady každého napadáte? Když bych napsala, že produkty jsou na prd tak by to bylo v pořádku? Bohužel ja tady nebudu vám vysvětlovat proč jsem se přihlásila a odpověděla… Vám určitě ne… A za svým názorem si stojím… Používám produkty
a nic lepšího jsem nikdy neměla…a vy si to proberte jak chcete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40868
5.4.26 08:44

jestli nechápete, tak to necháme tak 8) já myslím, že to každý jiný pochopil přesně tak, jak to bylo myšleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8290
5.4.26 09:44

Ale prosím tě :lol: vyprávěj si ty pohádky někomu jinému, tady ti na to těžko někdo skočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová