Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj, zkoušel někdo produkty Fit Line? Konktrétně Optimal set a Top shape?
Mají dodat energii a pomoct při hubnutí, ale zaráží mě ta cena…Prodej bude asi klasická pyramida, o to mi nejde, jde mi jen o ty produkty.
Díky
@Iva750 píše: Více
Koukla jsem o co jde, a ty ceny to je teda síla. Škoda peněz. Uprav jídelníček, pij dostatek vody, přidej pohyb. Účinek zaručen.
Ty ceny to je teda brutální
pokud opravdu potřebuješ takové produkty tak věřím, že existují levnější varianty než toto
Zkušenost nemám, ale myslím, že je tu na trhu dost kvalitních a kompletních produktů třeba od Brainmarketu, Gymbeamu atd. a není třeba zkoušet něco z nějaké pofiderní pyramidy… Tyhle doplňky vám můžou pomoct s energií atd., ale pokud vám jde o zhubnutí, tak tam ten efekt je zanedbatelný a rozhodně za ty peníze nestojí. Spánek, hydrataci, pohyb a hlavně adekvátní jídelníček, ničím nenahradíte…
@Iva750 píše: Více
@Iva750
Ahoj Ivi,
Ja s tím zkušenost mám. Už to beru půl roku ten optimal set a za mě je to super věc co mě podkala díky kamarádce. ![]()
Díky tomu se mi ted po čase srovnala pleť menstruace a hormony… dlouho jsem kojila a pořád jsem hledala něco co by mi pomohlo na vlasy a i nehty.Nela jsem příšerný nehet. Brala jsem zinek, a další nějaký Donna her na vlasy… kolagen a nic moc, pak nějaké lahvičky taky nějaké MLM ale žádný trvalý efekt.
A zároveň mám lepší spaní a zhubla jsem s tím 9kg.
To jsme nadšená po druhém prckovy mi ta váha nešla dolů.
Tak že vyživují tím své tělo a teď chci zkusit i dceři na ekzém. ![]()
@KataKr2 píše: Více
Píše nováček, který se dnes zaregistroval ![]()
@KataKr2 píše: Více
Registrace proběhla dneska, tak zase nekecej ![]()
Ano, já s tím nemá problém. Když jsem zapomněla staré přihlašovací údaje a nešlo mi to…
Ale děkuji za tvůj názor.
Zdravím, nedalo mi neodpovědět na příspěvek…produkty Fit Line používám dva měsíce a jsem nad míru spokojena. Žádné vitaminy nemají takový účinek jako optimální set. Když půjdete do lékárny a koupíte si produkt na vlasy, na dobré trávení, na energii, atd utratíte mnohem vice peněz. Je tam 30 denní záruka vracení peněz a věřte, že účinek pocítíte protože je to buněční výživa.
@Marcia1 píše: Více
Taky jsi stálá uživatelka, co po delší době zapomněla své staré přihlašovací heslo a proto je tu jako dness zaregistrovaný nováček? ![]()
@Keyllah prosim vás, o co vám jde? Ja to trošku nechápu…nabízím něco? nebo prodávám? proč tady každého napadáte? Když bych napsala, že produkty jsou na prd tak by to bylo v pořádku? Bohužel ja tady nebudu vám vysvětlovat proč jsem se přihlásila a odpověděla… Vám určitě ne… A za svým názorem si stojím… Používám produkty
a nic lepšího jsem nikdy neměla…a vy si to proberte jak chcete.
jestli nechápete, tak to necháme tak
já myslím, že to každý jiný pochopil přesně tak, jak to bylo myšleno…
Ale prosím tě
vyprávěj si ty pohádky někomu jinému, tady ti na to těžko někdo skočí