Osvědčený chutný nápoj na očistu těla, hubnutí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
AnetaNovakov
15.1.26 13:23

Nápoje očista, hubnutí

Ahojky holky, dáte mi prosím tip na nějaký osvědčený chutný nápoj na očistu těla, hubnutí? Koupila jsem si nějaké čaje v lékárně, ale moc se to nedá pít. Chci se cítit fit a kdyby to pomohlo i s hubnutím (samozrejme vim, ze je take dulezita strava a pohyb), tak by to bylo super. Moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4814
15.1.26 14:05

Nic takového neexistuje, žádný čaj, nápoj ani „zázračná pilulka“ ti tělo neočistí. Metabolické (nebo chceš-li očistné) procesy probíhají v těle automaticky. Čím víc s*ček (v podobě ultrazpracovaných potravin, sladkých nápojů atd.) tělu dodáváš, tím to má náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
765
15.1.26 14:27
@AnetaNovakov píše: Více

Ano, voda. A pohyb. A zdravá strava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.1.26 14:58

Zelna stava a celkove odvodnujici bylinky…
Kopriva
Briza
Pampeliska
Jetel
Ne jen, ze odvodnuji, ale take zbavuji telo toxinu. Je dobre treba pridat i spirulinu v tabletkach. Ta doplnuje chlorofyl, bilkoviny a zabranuje emocnimu prejidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.1.26 15:43
@Makikki píše: Více

A k tomu nezabudni nefiltrovanu HotDog Water, ma neuveritelne ucinky „support weight loss, increase brain function, and give a more youthful appearance“. Aby sme to zhrnuli tak schudnete, zlepsi sa vam fukcia mozgu a este bude vyzerat mladsie. Navyse je to gluten-free, kompatibilna s keto dietou a PH je presne vyvazene aby podporovalo detoxikaciu organizmu.
Znama doktorka Cynthia Dringus nositelka nobelovej ceny za vyzivu to zhrnula takto „Hot Dog Water is the NEW coconut water!“
Jedna flasticka iba za 38 USD, ak si kupite 2 tak iba 75 USD. Oficialnou cesto sa to k nam dostane tak za 10 rokov. Ja vam to mozem ponuknut uz teraz (a za rovnaku cenu ako v USA, dovoz zdarma, original made in USA).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14556
15.1.26 16:19

Proč by se nedal pít bylinný čaj? :lol: :think: To piješ hodně sladkého, že ti to nechutná? Ano a nejvíce fit se budeš cítit, když se začneš hýbat a nebudeš jíst příliš nezdravého jídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2986
15.1.26 16:34

Voda s citronem a mátou/meduňkou, kvalitní presso, podmáslí, kefírové nápoje.. ayran..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
15.1.26 18:52

@IcePlanet7 Ulevilo se vam? 90% Vasim vyrokum ani nerozumim. Nevim co je spatneho na zelne stave z kysanehi zeli a nebo na bylinkach? Co se tyce spiruliny, ja ji beru hlavne kvuli zelezu, ktere se mi treba vstrebava mnohem lepe, nez predepsany sorbifer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.1.26 18:59
@AnetaNovakov píše: Více

Caj z ostroperce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.26 19:20

Ahoj holky, přidávám se k dotazu 😊 Taky bych ráda našla nějaký chutný nápoj na očistu, který se dá pít pravidelně a není to utrpení. Zkoušela jsem čaje z lékárny, ale buď mi nechutnají, nebo mám pocit, že mi moc nesedí. Hledám něco spíš jemného, jako podporu ke zdravějšímu režimu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
15.1.26 20:00

Sonnentor ma sypane bylinkove caje ruznych kombinaci, jsou skvele a patri k memu dennimu ritualu vecerni relaxace.
Ale caj, ktery mi zaridi komplet ocistu a jeste hubnuti, je svaty gral byznysu ziveho zdravotniho stylu a kdo ho objevi, se bude koupat ve zlate :P

• Citovat
  • Upravit
25065
15.1.26 22:04

Miluju koprivu. Ale teď bych s očistu těla nezačínala. Oslabis se a chytneš kde co.

Jinak uz je vše napsané ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
16.1.26 11:47

@Laura Novotná Ahoj, já mám dobrou zkušenost s bylinnými nápoji z alpíku. Objednávám si tam směsi na očistu a podporu hubnutí, chutnají mi víc než klasické „detox“ čaje. Beru to hlavně jako doplněk ke stravě a pohybu, ale cítím se po nich lehčí a mám víc energie. Za mě fajn volba, pokud nechceš nic drastického.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
16.1.26 21:39

Za mě nic takového neexistuje. :) :D K hubnutí je potřeba kombinovat pohyb, stravu a případně nějaké doplňky. Já mám například kreatin, magnésium a proteinovou sodovku, na doplnění bílkovin od Citronku. Kreatin podpoří výkon, magnésium je fajn na regeneraci a nápoj mi prostě jen chutná a když nemám hlad doplní bílkoviny + nemám ráda moc hutné proteiny. Zkus spíš kombinovat pohyb, zdravější stravu/kalorický deficit a nějaké doplňky a uvidíš, že ti půjde skvěle hubnout. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25065
16.1.26 22:22
@Elisabeth.648 píše: Více

Naprosto souhlasím. Ale je otázka, co je lahodný napoj. Ja, coby milovník bylin, si pochutnam na koprive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová