Osvědčený chutný nápoj na očistu těla, hubnutí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.1.26 09:34

@Alice335 Moc děkuju za tip. Přesně něco takového jsem hledala, kouknu na to a určitě něco vyzkouším. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.1.26 10:19

@Elisabeth.648 Já žila v tom že všechny proteiny jsou hutné a trpěla jsem, protože mi nechutnají a radši jsem doplňovala bílkoviny jinak. To je fakt super, že něco takového je na trhu, asi zkusím objednat, není to moc sladké? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
17.1.26 12:36

Žádné nápoje na hubnutí ani očistu nepotřebujete. O očistu vašeho těla se starají vaše orgány (hlavně játra). Pokud dobře jíte (tedy jíte převážně základní, nezpracované potraviny) a máte dostatečný pitný režim, tak se o všechno ostatní vaše tělo postará samo. To, zda budete hubnout, je potom otázka toho, jestli víc spálíte, než sníte. Ne toho, jestli pijete detoxikační čaj… Bylinkové čaje jsou určitě super, ale nejde od nich čekat zázraky. Alkoholik může pít ostropestřec na játra, ale všechny pozitivní účinky se mažou tím, že dál pije… Nikdo z nás není tlustý proto, že nepije dost detoxikačních čajů. Jsme tlustí, protože posíláme do těla ultra zpracované sajrajty - a to obvykle v nemalém množství. A protože velká většina z nás v součtu nenachodí ani hodinku čistého času za den. Na to jsou všechny bylinky světa krátké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
18.2.26 09:22

@Elisabeth.648 Já od nich mám zase ráda vanilkový whey protein. Je i s trávicími enzymy a je i potom obyčejný, bez příchuti a ten je super. :) Sedí mi na můj citlivý žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.26 11:19

@Elisabeth.648 Já od nich mám i různé doplňky, mám od nich i multivitamíny a nebyla jsem rok nemocná. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.26 06:39

Žádný zázračný nápoj na hubnutí nebo očistu neexistuje. O ten nejlepší detox se nám v těle totiž 24/7 starají naše vlastní játra a ledviny. Tyhle speciální čaje člověka často jen odvodní, což sice na váze ukáže rychlý úbytek, ale tuk to nespálí.

Ten absolutně nejúčinnější a nejosvědčenější nápoj pro podporu metabolismu je obyčejná čistá voda. Ideálně filtrovaná, já mám filtr, který kohoutkovou vodu krásně zjemní, zbaví vodního kamene a odstraní veškeré pachutě.

Když si do takhle čisté vody hodíš plátek citronu, okurku nebo snítku máty, máš ten nejlepší a nejzdravější drink pod sluncem, který ti dodá energii a pomůže tělu fungovat na 100 %.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5494
1.4.26 06:49

@Aries6 Téma jsem rozklikla jen proto, abych se mrkla, jestli tu bude napsáno, že chutný detoxikační / hubnoucí nápoj je víc reklamní trik, ale s tou kopřivou naprosto souhlasím. Z nějakého důvodu chutná i našim dětem a zvlášť teď na jaře ji chodí „lovit“ a dožadují se čaje. Nejsme asi nějaká bylinková rodina. Pak už je berou jen věci jako medvědí česnek, pažitka nebo bazalka, prostě co je dobré k jídlu, ale ta jarní kopřiva… :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová