Únava a špatný spánek - co na to používáte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
29.1.26 12:38

Únava a špatný spánek - co na to používáte?

Ahoj holky, řeším delší dobu únavu a špatný spánek a zkoušela jsem různé doplňky – s hodně rozdílným výsledkem.

Udělala jsem krátkou anonymní anketu, abych zjistila, co lidem reálně pomohlo a co ne.

👉 https://forms.gle/…9mDPpuwSCif9

Moc děkuju za vaše zkušenosti. :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9163
29.1.26 12:49

https://www.chezamis.cz/…al-d2966.htm Četla jsem o těchto plodech, dá se u nás i pěstovat..obsahují vysoký podíl prospěšných látek, vitamínů a pomáhají i s problémy se spánkem..
Ale důležité je také při vašich potížích znát vyšetření krve, třeba napoví s problémy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9163
29.1.26 12:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
29.1.26 13:06

Vis, co ti tam chybi?

• naucit se odbouravat stres
  • dostatek pohybu pres den
  • rezimova opatreni - eliminace modreho svetla, vetrani
  • medunkove caje na dobrou noc
  • vyhnout se alkoholu pred spanim
  • pozitivni spankove ritualy (pozitivni myslenky, dechova cviceni atp)

Nevim, jestli jsi to neuvedla, protoze uz jsi zcela v zenu a tohle vse jsi zkusila a jen stale spatne spis nebo jsi zacala rovnou doplnky.

• Citovat
  • Upravit
2
29.1.26 13:53

@Svetluska55 to je jasný, tyhle biohacky zkouším. Blokace modrého světla atd. Zkoušela jsem právě různé doplňky, ale účinnosti se různí. Budu ráda za nové tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
29.1.26 14:02
@tozvladnu píše: Více

No ja bych rekla, ze kdyz jsem mela problemy se spankem, tak je vyresilo to, ze jsem se psychicky srovnala.
A spim spatne jen kdyz jsem v cizi posteli, piju alkohol, jsem nemocna nebo se mi neco deje.

• Citovat
  • Upravit
314
3.2.26 13:10

Ahoj mě hodně pomohlo omezení modrého světla, pořídila jsem si čtečku knih, takže večer už při čtení nesvítím. A když si k tomu pohlídám, že cca 2 hodiny před spaním nejím (ne vždy se mi to daří:-) tak to má opravdu velký vliv. Taky mám dobrou zkušenost s bylinkami, které jsou dobré na spaní - https://www.naturway.cz/…spani-vybrat Na mě dobře zabírá meduňka, kterou si pěstuju na zahrádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
15.3.26 17:21

Ahoj, tohle znám, jakmile se delší dobu nasčítá únava a člověk špatně spí, tak se to začne podepisovat úplně na všem. Já jsem taky zkoušela různé věci a nakonec jsem zjistila, že největší rozdíl je hlavně v tom, když sáhneš po něčem kvalitním a ne jen po prvním doplňku, který na člověka vyskočí. Mně osobně sedí doplňky od Proteinaca, protože mají podle mě dobré složení, rozumné ceny a člověk si může vybrat podle toho, co konkrétně potřebuje řešit. To je za mě fajn hlavně ve chvíli, kdy nechceš utratit zbytečně moc peněz za něco, co pak nebude fungovat. U únavy a spánku bych se zaměřila hlavně na hořčík a celkově doplnění vitaminů, pokud máš pocit, že jsi dlouhodobě vyčerpaná. A pokud to trvá déle, tak bych vedle doplňků stejně mrkla i na krev, protože někdy za tím bývá i železo nebo jiný deficit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.26 11:11

Ahoj, já mám od Citronku magnésium. Mám ho ve formě gumových medvídků a krásně se mi po něm spí, nebudím se v noci a netrpím tolik na křeče. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová