Nejlepší MS Brno střed

2
17.2.25 22:43

Nejlepsi MS Brno stred

Ahoj,
od září bych ráda dala dcerku (3 roky) do státní školky. Protože už chodila na dvě soukromé, moc dobře vím, že vše je o lidech. Proto bych se ráda dozvěděla o zkušenostech se školkami v Brno střed. Altuálně uvažuji o MS Hlinky, MS Kamenna, MS Vinařská. Ale mohu zkusit i MS Veslarska MS Videnska.
Jake jsou vase zkusenosti v techto skolkach? Predevsim mi jde o tety a celkovy pristup k diteti.
Predem moc dekuju za sdileni zkusenosti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20868
18.2.25 04:41

Hlavně se podívej, jakou máš spádovou. Jelikož bude problém se vůbec dostat. Natož si takto vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35668
18.2.25 06:41

V státní školce nejsou tety, ale učitelky. No myslím, že budeš ráda když 3 leté dítě v Brně vůbec někam umistiš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.2.25 08:02

Díky za reakci. Spádivost mám vyřešenou. Minimálně na Hlinky by mi dceru vzali už loni, v tom problém není. Moc ráda bych však znala zkušenosti z těchto školek viz můj dotaz. Máte tam děti? Jak jste spokojené s učitelkama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin