Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky, sos… Prý než půjdem do porodnice, musíme mít vybraného dětského lékaře. Nevíte, který nebo která je na Mělníku nejlepší a přibírá??? Děkuji moc za odpovědi a názory
Jsem sice úplně odjinud, ale našla jsem tohle, zkus přečíst, je jich tam víc, snad si vybereš
Tak hodně štěstí a zdravé miminko ![]()
emocuc.polymorf píše:
Jsem sice úplně odjinud, ale našla jsem tohle, zkus přečíst, je jich tam víc, snad si vyberešTak hodně štěstí a zdravé miminko
Děkuji moc ![]()
Ahoj, jsem z Mělník a taky budeme hledat, ale ještě nemám nic zjištěné, budu s asi inspirovat kamarádkama :.-)
Nainuva píše:
Ahoj, jsem z Mělník a taky budeme hledat, ale ještě nemám nic zjištěné, budu s asi inspirovat kamarádkama :.-)
Tak sem pak kdyžtak napiš, pro kterého ses rozhodla ![]()
Ahoj já chodím s dcerou k paní primářce Karle Uhrové. Je to skvělá lékařka. mohu jen doporučit. Ordinaci má v poliklinice.
Ahoj,s Pajanem chodíme MUDr.Vališové,je to v poliklinice,ale jestli přibírá to ti nepovím,mě to druhy vezme automaticky když tam mám první.
Jo a ne všichni lékaři maj smlouvy se všemi pojištovnami,takže i tohle by sis měla zjistit ![]()
Pěkný den. Chodíme s dcerkou k Dr. Šťastné (ulice Pod Vrchem 2987- Pivovar). Nás před 9. měsíci přijali bez problémů. Snad je to stále aktuální. Byly jsme dopředu domluvení se sestřičkou a pak, až jsme byly doma, jsme se domluvily, kdy paní Dr. příp. sestřička přijdou. S péčí paní Dr. i sestřičky jsme moc spokojení. Píchali i dcerce naušničky. Chodíme často na kontroly (nejdříve jsme chodily po týdnu, pak po 14 dnech a teď po měsíci). Doporučuji. Kdybyste měla zájem - tel.do ordinace: 315670501
Děkuji moc ![]()
Petra Nezbedová píše:
Pěkný den. Chodíme s dcerkou k Dr. Šťastné (ulice Pod Vrchem 2987- Pivovar). Nás před 9. měsíci přijali bez problémů. Snad je to stále aktuální. Byly jsme dopředu domluvení se sestřičkou a pak, až jsme byly doma, jsme se domluvily, kdy paní Dr. příp. sestřička přijdou. S péčí paní Dr. i sestřičky jsme moc spokojení. Píchali i dcerce naušničky. Chodíme často na kontroly (nejdříve jsme chodily po týdnu, pak po 14 dnech a teď po měsíci). Doporučuji. Kdybyste měla zájem - tel.do ordinace: píše: Více