Nejlepší odpružený kočárek

28.11.22 20:35

Nejlepší odpružený kočárek

Ahoj holky, vybíráme kočárek a je to teda věda 😂 🙏 🤦‍♀️ největší náš požadavek je, aby byl pořádně odpružený, projeli jsme půlku Prahy, ale žádná hitparáda, většina hrozně tvrdá, vyhlášený Cybex nebo Joolz mi přišel, že ani nehoupne 😃 bydlíme ve městě, ale aby kočárek zvládal i lehčí lesní cestu a nebyl těžký, jednoduché skládání do auta, máme oba s partnerem přes 1,8 m, takže aby to nebyl nějaký nízký mrňous 😂 nejvíce se nám zatím líbil Tutis (Viva nebo Mio plus) nebo Noordi, ale recenze nic moc 🤔 poradíte mi ze zkušenosti kočárek se kterým jste spokojené? Moc děkuji! 😇 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37136
28.11.22 20:47

Ono se ty vaše požadavky celkem vylučují. Kocarek, co má být pořádně odpružený a zvládat terén, nebude lehký a lehce skladný do auta :nevim: do terénu jsou fajn třeba Roan, ale jsou to spíš těžké krávy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7471
28.11.22 21:04

Mi třeba stačil britax b-motion 4+… město apod… Pak thule jsou super do terénu.. pro mě třeba už byl dost drahý.
Koukám na ten tutus viva a to tedy britax je na vyšší úrovní se odvažují říct… má super sporták.. dlouhé ležení, dlouhá stříška… odpružení má.. nám stačilo… projel i les, louku… lehký terén. Pasují k němu kvalitní autosedačky romer. Za mě to byl top kočárek.

Příspěvek upraven 28.11.22 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
28.11.22 21:04

Thule, ale taky zrovna moc nehoupe. Ale jsem s ním moc spokojená co se týče terénu a ovladatelnosti. Lehký je. Jen je širší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
28.11.22 21:55

Mně ty Roany nepřijdou tak těžké. Do terénu naprosto bezkonkurenční. Ale zas mají jiné nevýhody, za mě třeba nic moc brzdu nebo úplně pitomý nákladový prostor, to skládání je taky trochu na sílu.

Edit.: A mají velikou korbičku, vozili jsme tam asi do 8. měsíce. Ale jako sporťák naprd. Zas to není drahý kočárek, můžeš vzít na bazaru (já tak koupila krásný za 1500,–) a mít to jen jako hluboký a sporťák koupit jiný.

Příspěvek upraven 29.11.22 v 07:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.22 22:01

@anavi13 Koukala jsem na Thule Sleek, nemáš zkušenost s tím? U Urban Glide se mi nelíbí brzda a velká základna, s hlubokou korbou to vypadá zvláštně 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24335
29.11.22 05:47

@Sunshine00 já mám glide. Thule Sleek do terénu moc není. To je spíš městský kočárek. Ona ta skvělá ovladatelnost je právě tou tříkolkou. Brzda je náhodou úplně nejlepší věc i ve městě. Brzdim si z každého kopce. On ten kočár s dítětem je celkem těžký a fakt je to pomocník. To by mi teď u jiných kočárků chybělo. Hluboká korba je na půl roku pomalu u všech kočárků. Koukej spíš na tu sportovní verzi. To je důležité. S tou budeš jezdit třeba do tří let. První kočár jsem vybírala a koukala jsem jen na korbu a byla to chyba. Sporťák byl děsný, podvozek těžký. Takže jsem pak kupovala do města malý sporťák. Na druhé jsme koupili Thule a sporťák je na půdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11850
29.11.22 07:27

Já jsem pořídila joie crosster a spokojenost..pouze teda když jsem podruhé otěhotněla tak byl od cca 25tt s tím že je trochu těžší (15kg) a už sem ho nezvládla úplně dávat do auta… :lol:
Jinak špatně nejsou taky tfk…

Do terénu a celkem lehké jsou dobře taky baby Jogger -sestrenka s bratránek mají city Elite a jsou naprosto spokojeni..lehký skladný dobrý do města i do toho terenu sestřenka v něm vozí už třetí dítě… Do většího terénu je ale lepší asi summit
Pokud se ti nechce dávat tolik peněz nebo maz omezenější rozpočet pak nejsou špatně ani Hauck Runner nebo r3 koukala jsem po nich ale na netu byly rozporuplné recenze, nicméně v praxi jsou dobře..odpružené sice vyloženě nejsou ale mají velká nafukovací kola díky kterým ten lehký terén dají taky vpohode (osobně vyzkoušeno a trošku lituji že sem do nich nesla přecejen jsou lehci než ten crosster zase ten crosster ale asi bude větší držák no já ho z druhé ruky koupila za třetinu ceny a v super stavu )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí