Kočárek 2022 - na vesnici

150
8.10.22 20:38

Kočárek 2022 - na vesnici

Hezký večer, chtěla bych poradit s kočárkem. Když půjdu do obchodu, tak mi nabídnou, co potřebují prodat a já bych chtěla kočárek, který bude funkční, praktický a spolehlivý. Moje představa je, aby měl nafukovací kolečka, hlubokou a velkou korbu, která bude mít možnost zakrytí boudy, aby šel dobře a snadno skládat do auta a zvládl občas nějakou polňačku :think: děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
8.10.22 20:50
@Sarka.951 píše:
Hezký večer, chtěla bych poradit s kočárkem. Když půjdu do obchodu, tak mi nabídnou, co potřebují prodat a já bych chtěla kočárek, který bude funkční, praktický a spolehlivý. Moje představa je, aby měl nafukovací kolečka, hlubokou a velkou korbu, která bude mít možnost zakrytí boudy, aby šel dobře a snadno skládat do auta a zvládl občas nějakou polňačku :think: děkuji za reakce.

Inglesina Magnum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
8.10.22 20:52

Thule Urban Glide 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.10.22 20:53

Dám ti radu vesničanky s dvouma dětma. Kup si bazarovou roan maritu, emu nebo obdobný kočár. Velký, houpací, co projede všechno. A na cestování si pořiď sporťák, co jde do lehu s otočnou korbou a k němu vložnoutašku, který budeš ze začátku mít v autě a až ti mimčo vyroste z hluboké korby ho využívat všude. Já měla bebetto nico, moc fajn je joie aeria nebo xlander x move.

• Citovat
  • Upravit
6654
8.10.22 20:54

Mame Thule Urban Glide 2, je perfektni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
8.10.22 20:56

Na vesnici si nemůžu vynachválit sporťák TFK. Mám bazarový model adventure 2 a nový (téměř to samý) je Mono Air.
Jen nevím, jak to má s korbou. Měla jsem jiný kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
8.10.22 21:43

BJ Summit. Nema mega korbu, ale ja razim teorii, ze mimca jsou na stisneny prostor z bricha zvykla.
Ani nejsem priznivce trendu „ani kousek studeneho vzduchu k miminku“.

Pokud chces korbu fakt velkou, tak jedine klasicky tezky houpak, ale ten skladat do auta bude za trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
9.10.22 07:46

Jinak co se tyce velikosti korby, predokladam, ze cekas zimni mimino a tam je to fuk. Novorozence s fusakem vlezes do jakehokoliv kocaru, pak jaro leto vozis bez fusaku, takze se zase vejde a do dalsi zimy, kdy budes potrebovat fusak, uz je ve sportaku. Ja mam dite narozeny na konci unora, navic dost dlouhy, v 6 mesicich mel 72cm a v pohode jsem ho odvozila i Thule korbe, ktera neni zrovna nejvetsi. Od toho pul roku uz se zacal stavet na 4, takze stejne neexistovalo, ze by v kocare lezel, protoze nuda a nevidi, pak si zacal sedat a na podzim uz sup do sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1194
9.10.22 08:02

Abc design, Viper

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie