Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Hezký večer, chtěla bych poradit s kočárkem. Když půjdu do obchodu, tak mi nabídnou, co potřebují prodat a já bych chtěla kočárek, který bude funkční, praktický a spolehlivý. Moje představa je, aby měl nafukovací kolečka, hlubokou a velkou korbu, která bude mít možnost zakrytí boudy, aby šel dobře a snadno skládat do auta a zvládl občas nějakou polňačku
děkuji za reakce.
@Sarka.951 píše:
Hezký večer, chtěla bych poradit s kočárkem. Když půjdu do obchodu, tak mi nabídnou, co potřebují prodat a já bych chtěla kočárek, který bude funkční, praktický a spolehlivý. Moje představa je, aby měl nafukovací kolečka, hlubokou a velkou korbu, která bude mít možnost zakrytí boudy, aby šel dobře a snadno skládat do auta a zvládl občas nějakou polňačkuděkuji za reakce.
Inglesina Magnum
Dám ti radu vesničanky s dvouma dětma. Kup si bazarovou roan maritu, emu nebo obdobný kočár. Velký, houpací, co projede všechno. A na cestování si pořiď sporťák, co jde do lehu s otočnou korbou a k němu vložnoutašku, který budeš ze začátku mít v autě a až ti mimčo vyroste z hluboké korby ho využívat všude. Já měla bebetto nico, moc fajn je joie aeria nebo xlander x move.
Na vesnici si nemůžu vynachválit sporťák TFK. Mám bazarový model adventure 2 a nový (téměř to samý) je Mono Air.
Jen nevím, jak to má s korbou. Měla jsem jiný kočár.
BJ Summit. Nema mega korbu, ale ja razim teorii, ze mimca jsou na stisneny prostor z bricha zvykla.
Ani nejsem priznivce trendu „ani kousek studeneho vzduchu k miminku“.
Pokud chces korbu fakt velkou, tak jedine klasicky tezky houpak, ale ten skladat do auta bude za trest.
Jinak co se tyce velikosti korby, predokladam, ze cekas zimni mimino a tam je to fuk. Novorozence s fusakem vlezes do jakehokoliv kocaru, pak jaro leto vozis bez fusaku, takze se zase vejde a do dalsi zimy, kdy budes potrebovat fusak, uz je ve sportaku. Ja mam dite narozeny na konci unora, navic dost dlouhy, v 6 mesicich mel 72cm a v pohode jsem ho odvozila i Thule korbe, ktera neni zrovna nejvetsi. Od toho pul roku uz se zacal stavet na 4, takze stejne neexistovalo, ze by v kocare lezel, protoze nuda a nevidi, pak si zacal sedat a na podzim uz sup do sportaku.