Zimní kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
18.8.22 13:46

Zimní kočárek

Ahoj našla jsem diskuze jen z roku 2012 od té doby je dalších X kočárků, proto se nezlobte, že zakládám novou..😊
Narodí se nám miminko začátkem února, samozřejmě budu vybírat kočárek i podle pohodlnosti ovládání atd.
Ale je tolik značek a u kočárků které se mi líbí jsou například recenze: že se začali skládat sami od sebe, což bych smozrejme nerada zažila, ale zas mi nepřijde za kočárek 10-12 tisíc tak málo, aby tohle dělal…
Máte typ na nějaký kočárek který je super, i za cenu cca 10 tisíc? Tak aby zvládl město, ale i třeba lesní cestu? Nějaký ten sníh a vešl se do něj fusak? Za každou radu budu vděčná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
18.8.22 13:50

A chceš hluboký, sporťák nebo kombinaci? Jinak všeobecně něco co má větší (nafukovací nebo gelová) kola a odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76074
18.8.22 13:56

@Mar07 tak za 10-12 tisíc asi žádný zázrak čekat nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
18.8.22 13:57

Já mám tu nejlepší zkušenost s Baby design Husky v zimní výbavě. Dvojkombinace. Měla jsem ten 2016. Sice trochu těžší, ale stabilní. Do terénu bezvadný, prostě traktor. Přesto vypadal jako nový, když jsem ho po 3 letech nechávala kamarádce. Sice jsem měla prvé předsudky (Poláci :oops:), ale super. Nevrzal, netrhal se, krásně vezl. Jen jsem v DM kupovala větší pláštěnku.
Letos jdu do něj zas. Koupili jsme opět Husky XL tentokrát však už 2022. Jo a Baby design se změnilo na Espiro, tuším. Tak uvidím, zda z něj budu nadšená zas jak minule. Stal nas v zimní výbavě něco málo pod 13k

Edit. Teď koukám, že kočár podrazil :think: my ho kupovali v květnu (hodné brzy) a dnes už za něj chtěj 16k

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
18.8.22 14:06

Nerada „jsem taková“, ale za tu cenu budeš prostě muset dost věcí oželet a ve spoustě dalších přežít kompromis.
S velikostí by problém být nemusel, za tu cenu si holky hodně pochvalujou Roan Marita, že je velký a zvládne mírný terén. Třeba.
Já měla před pár lety za 10 000 Firkon. Velký byl dost a to bylo vše. Těžký, neskladný, brzo rozvrzaný, špatně ovladatelný. Použila jsem hlubokou korbičku na zimu, zvládbout se to dalo a na jaře radši koupila uplně nový sporťák, než abych ho používala se sportovní korbou co byla v ceně.
Teď mám kočárek mnohem dražší a říkám si, jak jsem s takovým šuntem mohla tak dlouho jezdit.
Za tu cenu určitě pořídíš, ale odvázaná prostě nebudeš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.8.22 14:06

Chtěla bych dvojkonbinaci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
18.8.22 14:11
@Mar07 píše:
Chtěla bych dvojkonbinaci:)

My máme dvojkombinaci Bebetto Lucas pro, ale to je už kolem 14 tisic a není to teda úplně top, jako vozí mi druhé dítě, je jak nový, terén zvládne, je prostorný, ale je to takový ten střed. Mít větší rozpočet, určitě bych si vybrala lepší :mrgreen: ale do deseti tisíc fakt žádný zázrak nesezenes, možná bych volila spíš hluboký extra z bazaru, to máš na chvíli a pak koupit lepší sporťák. Já si teď brousím zuby na Valco, ten náš sporťák z kombinace ( a má to tak asi většina) je zbytečně těžký a neskladny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1560
18.8.22 14:17
@Kriss Tina píše:
My máme dvojkombinaci Bebetto Lucas pro, ale to je už kolem 14 tisic a není to teda úplně top, jako vozí mi druhé dítě, je jak nový, terén zvládne, je prostorný, ale je to takový ten střed. Mít větší rozpočet, určitě bych si vybrala lepší :mrgreen: ale do deseti tisíc fakt žádný zázrak nesezenes, možná bych volila spíš hluboký extra z bazaru, to máš na chvíli a pak koupit lepší sporťák. Já si teď brousím zuby na Valco, ten náš sporťák z kombinace ( a má to tak asi většina) je zbytečně těžký a neskladny.

Valco je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11787
18.8.22 14:22

Jestli jsi limitovaná penězi tak si najdi nějaký který by se ti líbil..ať už na netu nebo přímo v prodejně a pak ho zkus sehnat bazarový…já jsem měla a vlastně pořád mám Dorjan trojkombinaci…původně stál asi 15 já ho koupila skoro jak nový za 4…teď je u babičky a domu jsem jako tereni sporťák pořídila joie crosster..taktéž bazarový ale taktéž vypadá skoro jak nový..já ho mám jen jako sporťák ale jde k němu dokoupit hluboká korba…určitě ho budu mít pro druhé jako hlavní kocar pokud se teda první uraci začít chodit :lol: no má ještě 4 měsíce čas :lol:
Taky je hodně vyhledávaný jako terenak TFK velká nevyhoda ale je že u těhhle tříkolek nejde dát sporťák proti směru
Nevím jestli jsou nějaké kočáry vyloženě zimní a takové ty Zimní vychytávky jako kožešinka na stříšku jsou prostě jen estetická blbost..ale někomu se to líbí…když se koupi poradny kvalitní fusak tak žádná jiná spesl zimní výbava není potřeba…no..ještě tak možná rukávník na madlo pro rodiče…ale to záleží jestli to někomu vyhovuje nebo ne…moji rodiče vozili radeji v rukavicích..já jsem měla ten rukávník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.8.22 14:28

Určitě neplánuji koupit kočárek pod 10tisic, ale ráda bych se vešla třeba do 15tisíc, třeba mě osobně přijdou kočárky za 22tisíc dost drahé, chápu že někomu se to třeba nezdá, ale mě osobně ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.8.22 14:32

Na rovinu - mě prošlo rukama kočárků celkem hodně a každý má svoje pro a proti :think: obecně pak sportáky z levných dvojkombinací bývají na nic :nevim: pokud bych ještě někdy měla mimčo, asi bych řešila tak že koupím nějaký bazarový hluboký, nebo klidně tu kombinaci, ale až by šlo do sporťáku dám ho pryč a pořídím pořádný nový

ve vyšších cenových relacích se dají asi pořídit dobré kočárky rovnou v kombinaci ale už nemám přehled

jo a u jakéhokoliv bazarového kočárku doporučuji pouze osobní odběr a udělat si čas a opravdu pořádně prohlédnout ať nenaletíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.8.22 14:32
@Vladusxx píše:
Jestli jsi limitovaná penězi tak si najdi nějaký který by se ti líbil..ať už na netu nebo přímo v prodejně a pak ho zkus sehnat bazarový…já jsem měla a vlastně pořád mám Dorjan trojkombinaci…původně stál asi 15 já ho koupila skoro jak nový za 4…teď je u babičky a domu jsem jako tereni sporťák pořídila joie crosster..taktéž bazarový ale taktéž vypadá skoro jak nový..já ho mám jen jako sporťák ale jde k němu dokoupit hluboká korba…určitě ho budu mít pro druhé jako hlavní kocar pokud se teda první uraci začít chodit :lol: no má ještě 4 měsíce čas :lol:
Taky je hodně vyhledávaný jako terenak TFK velká nevyhoda ale je že u těhhle tříkolek nejde dát sporťák proti směru
Nevím jestli jsou nějaké kočáry vyloženě zimní a takové ty Zimní vychytávky jako kožešinka na stříšku jsou prostě jen estetická blbost..ale někomu se to líbí…když se koupi poradny kvalitní fusak tak žádná jiná spesl zimní výbava není potřeba…no..ještě tak možná rukávník na madlo pro rodiče…ale to záleží jestli to někomu vyhovuje nebo ne…moji rodiče vozili radeji v rukavicích..já jsem měla ten rukávník…

Zimní kočárek jsem špatně napsala, myslela jsem spíše kvůli kolům, aby zvládl i sníh a byl prostorný, kožešinky a spol. Mi přijdou taky jako zbytečnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11787
18.8.22 14:35

@hanula23 jojo určitě osobní odběr a nechat si předvést jak se třeba skládá, rozebírá…skusit se s ním projet, nechat si ukázat i to příslušenství (pláštěnka, nánožník) jestli na něm neni nějaká vada…tak jsem to dělala já… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
18.8.22 14:39
@Mar07 píše:
Zimní kočárek jsem špatně napsala, myslela jsem spíše kvůli kolům, aby zvládl i sníh a byl prostorný, kožešinky a spol. Mi přijdou taky jako zbytečnost :)

Tak jestli chces kombinaci, tak je jedno jestli je to zimní nebo letní dítě, budeš s tím jezdit minimálně dva roky, takže zimu zazijes tak jako tak :mrgreen: záleží kde bydlíš, ale prostě koukej na ta kola, aby byla velká, takové ty malinké hrkalky moc sněhem neprojedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11787
18.8.22 14:44

@Mar07 určitě teda velká a buď nafukovací nebo gelová kola…gumovým nevym jestli bych věřila…tam mám osobní zkušenost jen s kindercraft vesto co má neteř…a ta ho koupila jen jako cestovní k moři apod. Ten do terénu určitě ne a do sněhu tak mozna. nejaky poprašek by zvladl…ale ve městě i na kostkach vpohode… No a pak Valco Snap 4 resp duo (ten mám zamluvený kdyby naše princezna nebyla moc chodiva) a tam teda s těmi gumovými jen tak do obchoďáku…tam plánujeme koupit nafukovací kolečka…stejně bysme kupovali nová protože po 3 letech používání jsou nic moc tak rovnou koupíme ta lepší 8)
Já si pamatuji jak jsem jela s tím dorjanem v na vánoce malou uspat…bylo asi 20 -30cm sněhu..na cestě kudy jsem šla tak 10cm…bylo to do kopce a měla sem dost co dělat abych to projela..a to ten Dorjan nemá ta kola úplně mrňava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí