Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky, uvažuji nad kočárkem Jasmine Bennetta Soft. Pořád je ale dost málo recenzí. Kdo má, jak jste prosím spokojené? ![]()
Já jsem moc spokojená s Joolz Geo3 🙂 taky jsem váhala nad tímto, ale jak píšeš.. skoro žádná recenze a vystavený také nikde nebyl. Na barák jsme pořídili Bogaboo Fox 3 a také super.
@Soher když mně se právě moc nelíbí takové ty hranaté
navíc mi přijdou nízké, manžel je dost vysoký. A hlavně čekáme v prosinci a jsme z Vysočiny, tudíž potřebuji velkou korbu na fusak
![]()
@Petra8288 píše:
@Soher když mně se právě moc nelíbí takové ty hranaténavíc mi přijdou nízké, manžel je dost vysoký. A hlavně čekáme v prosinci a jsme z Vysočiny, tudíž potřebuji velkou korbu na fusak
![]()
Nízký jsou oba, to je fakt 😃
@Petra8288 píše:
Holky, uvažuji nad kočárkem Jasmine Bennetta Soft. Pořád je ale dost málo recenzí. Kdo má, jak jste prosím spokojené?
Plastova korba, takze tezke a v lete blbe vetra.
Kulate „nohy“ u sportaku, takze mimino tak do roka a pul, pak uz tam bude bouchat nohama.
A co je masakr, jenom vaha konstrukce pres 10 kilo, cely kocar ma 15-16 kg, to je sila.
Za me tezka, blbe ovladatelna neprakticka krava, no. Ale je fakt, ze ja nedam dopustit na lehke skladne terenni trojkolky a tyhle „klasicke kocary“, co jsou vsechny jak pres kopirak, mi prijdou k nicemu.
Ahoj!
My jsme pro dcerku koupili Jasmine Camino Vintage a jsme velmi spokojení. Bydlíme na vesnici, takže samý rygol, občas jezdím po polňačce, v bahně, ve sněhu, přes štěrk… Občas samozřejmě také v nákupáku po hladkém. Provedení celkově moc kvalitní, kočár parádně houpe, hafo doplňků, kdo si na to potrpí… Akorát nám teď prdla duše na jednom kolečku (po roce užívání), tak jsme objednávali od výrobce kočárků novou. Výrobce bych také ráda zmínila - vždy mi na dotazy reagovali do hodiny, ochotně poradili, objednané věci vždy dorazily v pořádku a rychle. Ta duše třeba dorazila hned na druhý den, takže jsme nemuseli dřepět doma kvůli rozbitému kočáru.
Tak ať si dobře vybereš… ten trh je rozhodně přesycený. ![]()
@Kočka nedomácí moc děkuji za recenzi. Právě no, je toho na trhu tolik, že člověk neví kam se dřív dívat. A ve finále mám pocit, že je většina jak přes kopírák. Vintage má myslím velká kola že?
@Petra8288 píše:
@Kočka nedomácí moc děkuji za recenzi. Právě no, je toho na trhu tolik, že člověk neví kam se dřív dívat. A ve finále mám pocit, že je většina jak přes kopírák. Vintage má myslím velká kola že?
Jeste mrkni na bazar.
„Jako novy, v zaruce, sportak skoro nepouzivany, vymenili jsme“ atd - to vsechno jsou recenze ze zivota.