Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
prosím máte někdo zkušenost s EGG2, JOOLZ Geo 3, Junama případně doporučte kočárek. už kombinovatelný a čtyřkolka.
Bydlíme na vesnici, u lesa, a tak občas vyrazíme i do lesa. Chápu že co člověk to názor, a tak mě zajímají pouze vaše zkušenosti.
Příspěvek upraven 01.08.22 v 12:52
Můžu dát recenzi na Junama Diamnod:
+velká korbička +sporťák lehká manipulace +dobře se udržuje +hodně úložných prostorů +skládá se jednoduše +kolečka za mě průměr, na polní cesty nebo pár kamínků je Ok, spíše ale na upravené cesty
Za mě takový průměr. Každopádně není vhodný do terénu a není skladný.
BJ Summit. Lehky, dobre se sklada a ovlada, terenni, ma brzdu. Tri deti. Do bezneho kocaru co pises bych nesla.
Taky bych ráda znala zkušenost se značkou Joolz Geo 3, snad se nám dostane odpovědi ![]()
@Moonpie píše:
Taky bych ráda znala zkušenost se značkou Joolz Geo 3, snad se nám dostane odpovědi
Tak prvni na pohled - sportovni sedak je tzv. korytkovy, tj. naklapi se cely, dite vlastne spi vsede. Porad je ve stejne poloze.
Neumim si predstavit mit v tom dite dele nez dve hodiny. Mozna ani to ne.
Druha vec, jako vetsina podobnych kocaru ma hodne kratky sportovni sedak, je to proste pro mimina. Starsi dite uz bude mit kolinka daleko za hranou.
A kdyz kouknu na cenu, tak ta mi nejde na rozum uz vubec, vzdyt ten kocar nema vubec zadne vyhody navic, aby za to stal.
@Lucie_Sx nevidím úplně problém v korýtkovém sezení, v severských zemích je to vesměs standard a navíc když má dítko nožičky výše tak se mu lépe prokrvují.
Myslím že to je 50 na 50 co se týče sezení, každý fyzioterapeut to vnímá jinak a že mám načteno.
Mě právě přijde skvělý v tom, že má ve sporťáku sundávací vložku na záda a pak tam má síťovinu, která je skvěle prodyšná. A na korbě že jde složit do auta krásně, což jsem u jiných značek neobjevila.
Navíc Joolz je ověřená kvalita, má vysoko postavenou korbu, takže žádné velké naklánění se k miminku co se týče nás vysokých ![]()
@Moonpie píše:
@Lucie_Sx nevidím úplně problém v korýtkovém sezení, v severských zemích je to vesměs standard a navíc když má dítko nožičky výše tak se mu lépe prokrvují.
Myslím že to je 50 na 50 co se týče sezení, každý fyzioterapeut to vnímá jinak a že mám načteno.Mě právě přijde skvělý v tom, že má ve sporťáku sundávací vložku na záda a pak tam má síťovinu, která je skvěle prodyšná. A na korbě že jde složit do auta krásně, což jsem u jiných značek neobjevila.
Navíc Joolz je ověřená kvalita, má vysoko postavenou korbu, takže žádné velké naklánění se k miminku co se týče nás vysokých
Nejde o to, jestli dite lezi tak nebo tak. Taky jsem ho v terenni trojkolce nemela uplne rovne a nicemu to nevadi.
Ale jde o to, ze je porad ve stejne poloze. At ho sklopis jak ho sklopis, porad je stejne.
Neprotahne si zada ani nohy (to deti pri sklapeni do lehu hodne delaji, ze se protahnou.)
Neumim si predstavit treba celodenni vylet.
A Joolz neni cenove ani tak kvalita, jako spis znacka a design.