Riko Dakar vs. Thule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
30.7.22 23:15

Riko Dakar

Ahojky, máte někdo zkušenost s Riko Dakar? Tchýně by ráda zakoupila Thule, ale já nechci takhle drahý kočárek :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
31.7.22 01:38

Obavam se, ze penize za Riko jsou jako kdyz je splachnes do kanalu :nevim:.
S Thule budes kralovsky jezdit a jeste ho dobre prodas.
Nech tchyni, at koupi.
Nebo mrkni na BJ Summit, za me lepsi nez Thule a mam pocit, ze je i levnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16820
31.7.22 06:50

S Thule chybu rozhodně neuděláš a vyplatí se to. Taky jsem si říkala, jestli to má pro 2. cenu, u 1. se ještě neprodávaly, aspoň ne v ČR, leda v Německu. A byla sem nadšená, nejlepší ze všech kočárů co jsem měla, ale byl to Thule Glide s pevným kolem vepředu, ne ten Urban, co je asi oblíbenější do města. Já už bych do otocnyho předního kola nešla, natož do dvou. My Thule kupovali v 8 měsících už jen jako ten sporťák a mladá se v něm ochotně vozila do 3 let (je zářijová, takže ještě v létě na dovolenou se využil, ale my chodíme hodně do přírody - les, hory). Pak jsem ho ještě za slušné peníze prodala. Záleží, kde a jak bys ho využívala, ale jestli jste aktivně založený, tak určitě smysl má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2894
1.8.22 14:10

Thule je pan kocar… Vsechno ostatni co jsem zkousela (cybex, xlander, pegperego, babyjogger- ne trikolku) mu nesahaji ani po kolecka ;) Jako kdyz si rozpocitas na jak dlouho ten kocarek je, tak drahy vubec neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí