Hluboká korba při jízdě od sebe

3739
15.9.22 15:53

Hluboká korba při jízdě od sebe

Vozíte někdo kočárek od sebe? Ne klasicky. Když je třeba vítr nebo sviti slunce tak že ho otočíte? Moc jsem to neviděla tak mě to zajímá. Jen by mi vadilo že na dítě nevidím a musela bych pokaždé obejít kočárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
15.9.22 15:57

Já kvůli tomu blbla s kočárem, aby měl přehazovací rukojeť. Nakonec jsem to zkusila jednou, usoudila, že mi vadí, že na mimino nevidím a už nikdy nepoužila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
15.9.22 16:02

Ne, chtěla sem na děti vidět, max sem otočila celý kočár, že sem ho vezla jakoby naopak/ táhla ho za sebou místo tlačení před sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11861
15.9.22 16:07

Hlubokou korbu ne..až potom sporťák když malá seděla a chtěla koukat ven…proti sluníčku jsem měla na kočárku clonu z DM, proti větru ani nevím s hlubokou sem jezdila hlavně podzim zima takze mimčo bylo ve fusaku a na korbě byl nanoznik. Teď ve sporťáku mám deku…

Příspěvek upraven 15.09.22 v 16:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4133
15.9.22 16:08
@Kriss Tina píše:
Ne, chtěla sem na děti vidět, max sem otočila celý kočár, že sem ho vezla jakoby naopak/ táhla ho za sebou místo tlačení před sebou :D

Taky jsem to tak dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
15.9.22 16:11

S hlubokou korbou ne, to využiješ spíš u sporťáku.

Treba naše malá chce jet pokaždé jinak. Myšleno, jednou chce vidět ven a podruhé na mě. Někdy i během jízdy 2× otáčím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35915
15.9.22 16:52

Neznám kočárek kde by se korba Hluboká dala takhle otočit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
15.9.22 16:55

Já zcela běžně, nejvíce právě kvůli slunci. Přes clonu dítě nevidí, takto ano. Na dítě koukám přes okénko.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
15.9.22 16:56
@pikola píše:
Neznám kočárek kde by se korba Hluboká dala takhle otočit :nevim:

Jakýkoli s přehazovací rukojetí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
15.9.22 17:05
@Švédka87 píše:
Vozíte někdo kočárek od sebe? Ne klasicky. Když je třeba vítr nebo sviti slunce tak že ho otočíte? Moc jsem to neviděla tak mě to zajímá. Jen by mi vadilo že na dítě nevidím a musela bych pokaždé obejít kočárek.

Kočárek mám oboustranný ( korba aj sporťák ) a nikdy sem dítě tak nevezla. Pouze otočené na sebe. Ani sem snad nikdy neviděla někoho jet s korbou od sebe :think:

• Citovat
  • Upravit
4280
15.9.22 17:10

@pikola

Mám kočárek Silver Cross a hlubokou korbu „otočím“ uplně jednoduše tak, že vycvaknu stříšku a cvaknu ji na druhou stranu a tadá, korba otočena ;)

Ale nikdy jsem to nedělala, připadalo by mi divné na dítě nevidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.9.22 17:15

Já jsem tam vozila obě děti. Měla jsem kočárek, u kterého se otáčela cela korba, nikoli prehazovala rukojeť. Náhodou to bylo fajn při slunci apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37140
15.9.22 19:00
@pikola píše:
Neznám kočárek kde by se korba Hluboká dala takhle otočit :nevim:

U kombinací je to celkem běžné, odcvaknu celou korbu a posadim ji tam opačně. Akorát je to opruz, samotnou ještě dejme tomu, ale sundavat ji někde venku, když je dítě uvnitř a pořád ji otáčet, když se třeba otočí vítr, nebo změním směr a svítí sluníčko z jiného úhlu, to by mi jeblo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
16.9.22 09:06

Mám kočárek, kde se dá dát korba kolmo k jízdě. Takže to většinou stačí /když svítí sluníčko/. Jinak mám v korbě ještě clonu, která se dá přetáhnout přes korbičku a tím se tam sluníčko nedostane. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí