Roan Coss vs. Bass Next

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
7.11.22 18:05

Roan Coss vs. Bass Next

Dobrý den, neporadil by prosím někdo, jaký je hlavní rozdíl mezi kočárky Roan Bass Next a Roan Coss? Který je větší, vhodnější do terénu a celkově jaký byste doporučily?

Děkuji 💚

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1411
7.11.22 18:22

Já si nakonec vybrala Bass next. Líbil se mi více designově, přijde mi spolehlivější v terénu a jelikož čekám zimní mimi, tak i s prostornější korbičkou.
Ale porovnání jako takové mám jen z obchodu, kde jsem na oba koukala. Budu schopná napsat víc až za pár týdnů porodím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.11.22 18:30

@tevl Díky za reakci, taky čekám za pár týdnů zimní holčičku, tak mě právě zajímalo, který z nich má větší korbičku. Sporťák mají asi oba úplně stejný?
A ten Bass Next má krásný design. Jakou jste vybrali barvu?
Původně se mi úplně nejvíc líbil Coss Classic, ale ten jsme zkoušeli v obchodě a přišel nám takový jako dost obtížně ovladatelný, spíš do terénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1411
7.11.22 18:38

@Markie92 jo, sporťák mi přišel stejný úplně. My máme takovou zeleno modrou. Ocean něco to myslím bylo (nebo misty? už nevím :mrgreen: ). A je moc hezký. Už se těším, jak ho konečně vytáhnu. :D

U toho Coss mi přišlo, že není tak univerzální. Ale měl výhodu větší tašky pod korbou, takže s ním asi zvládneš i nějaký ten střední nákup. To Bass next má tu tašku dole menší. Ale mě to nevadí, protože do samošky s tím zběhnu a na větší nákupy stejně pojedeme autem.
Ten classic bych vzala kdybych věděla, že budu více trajdat po lese, než městě. Plus mě teda u něj hrozně vadilo to divné houpání. Neměla jsem z toho pocit stability.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
7.11.22 23:11

Já už půl roku jezdím s Roanem bass next a musím říct, že jsem moc spokojená. Zatím teda používáme hlubokou korbu. Korba je krásně prostorná, malý má skoro 9 kilo a cca 65 cm a pořád se vejde, i když už asi ne dlouho =D Kočárek je hezky houpací, velké kola projedou mírný terén. Jsme oba vysocí, takže oceňuji, že se nemusím dolů k mimču moc shýbat jak u některých jiných kočárků. Super je i výbava v ceně - pláštěnka, siťka proti hmyzu, parádní dečka, výborná prostorná taška. Mínusem je menší koš a já bych ocenila možnost dokoupit nafukovací kola, ale nejsou k dispozici… Máme barevné provedení truffle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí