Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, neporadil by prosím někdo, jaký je hlavní rozdíl mezi kočárky Roan Bass Next a Roan Coss? Který je větší, vhodnější do terénu a celkově jaký byste doporučily?
Děkuji 💚
Já si nakonec vybrala Bass next. Líbil se mi více designově, přijde mi spolehlivější v terénu a jelikož čekám zimní mimi, tak i s prostornější korbičkou.
Ale porovnání jako takové mám jen z obchodu, kde jsem na oba koukala. Budu schopná napsat víc až za pár týdnů porodím. ![]()
@tevl Díky za reakci, taky čekám za pár týdnů zimní holčičku, tak mě právě zajímalo, který z nich má větší korbičku. Sporťák mají asi oba úplně stejný?
A ten Bass Next má krásný design. Jakou jste vybrali barvu?
Původně se mi úplně nejvíc líbil Coss Classic, ale ten jsme zkoušeli v obchodě a přišel nám takový jako dost obtížně ovladatelný, spíš do terénu.
@Markie92 jo, sporťák mi přišel stejný úplně. My máme takovou zeleno modrou. Ocean něco to myslím bylo (nebo misty? už nevím
). A je moc hezký. Už se těším, jak ho konečně vytáhnu. ![]()
U toho Coss mi přišlo, že není tak univerzální. Ale měl výhodu větší tašky pod korbou, takže s ním asi zvládneš i nějaký ten střední nákup. To Bass next má tu tašku dole menší. Ale mě to nevadí, protože do samošky s tím zběhnu a na větší nákupy stejně pojedeme autem.
Ten classic bych vzala kdybych věděla, že budu více trajdat po lese, než městě. Plus mě teda u něj hrozně vadilo to divné houpání. Neměla jsem z toho pocit stability.
Já už půl roku jezdím s Roanem bass next a musím říct, že jsem moc spokojená. Zatím teda používáme hlubokou korbu. Korba je krásně prostorná, malý má skoro 9 kilo a cca 65 cm a pořád se vejde, i když už asi ne dlouho =D Kočárek je hezky houpací, velké kola projedou mírný terén. Jsme oba vysocí, takže oceňuji, že se nemusím dolů k mimču moc shýbat jak u některých jiných kočárků. Super je i výbava v ceně - pláštěnka, siťka proti hmyzu, parádní dečka, výborná prostorná taška. Mínusem je menší koš a já bych ocenila možnost dokoupit nafukovací kola, ale nejsou k dispozici… Máme barevné provedení truffle