Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, poradíte nejlepší odrážedlo pro 18měsíčního syna? Na financích nezáleží, ale aby bylo kvalitní, lehké, stabilní. Děkuji
Za mne 4kolka Puky, stabilní, gumová kolečka, vhodná i pro vzrůstem menší děti.
Yupee enduro. Lehounký, stabilní, vydrželo drandění několika dětí od ročního až po osmiletou slečnu.
@PenelopaW píše:
Za mne 4kolka Puky, stabilní, gumová kolečka, vhodná i pro vzrůstem menší děti.
No my mame prave celkem macka, uz ted v roce vypada na dvouletaka
Ale dekuju, mrknu.
Funny wheels. Měli jsme a byli jsme spokojeni. Nejvíc jsem ocenila tichá kolečka.
Take mame funny wheels, spokojenost velka, syn (2 roky) jezdi moc rad, ale uz jsme na vyssi velikosti a pripada mi, ze na jare uz to bude chtit neco vetsiho..zatim ma tedy vzadu 2 kolecka, ted chceme jedno oddelat..takze pokud je syn vetsi, tak aby ho nemel na chvilku..treba to endurro mi prijde vyssi, ale ty plastovy kolecka jsou zlo…
@Jaja08 máme funny wheels. Klukům bude 21 měsíců, jsou drobnější. Jeden se umí odrážet už dva měsíce a druhý stále nic. Hodně na nich oceňuji pásek na tahání, takže zvládnu i dvě děti najednou. ![]()
Funny wheels.
Syn jezdil od roku a půl do cca dvou a čtvrt, pak přesedlal na First bike (taky doporučuju).
Holky diky, uz jsem objednala to Funny Wheels, byla to rychla akce ![]()
@Jaja08 jinak kluk od 21/22m začal na koloodrazedle, je menší než jina, brzdy hezky padnou do ruky. Měl
Předešlý typ, ale jinak stejne https://www.decathlon.cz/…_/R-p-313203?…
@hospodki píše:
@Jaja08 jinak kluk od 21/22m začal na koloodrazedle, je menší než jina, brzdy hezky padnou do ruky. Měl
Předešlý typ, ale jinak stejne https://www.decathlon.cz/…_/R-p-313203?…
Ten odkaz mi nefunguje 🤷🏻♀️
My pockali cca do 23 mesicu a dali mu zrovna jednostope yedoo too too. Naucil se na tom jeste pred druhym rokem. Doporucila nam to i fyzioterapeutka, ze je lepsi pockat a zacit zrovna s jednostopym, aby se naucilo dite drzet balanc a melo dobre postaveni nohou.
@Jaja08 píše:
Ten odkaz mi nefunguje 🤷🏻♀️
Yedoo je taky fajn, ale stejne staří kamarádi od syna svoje brzdy na jiných kolech neumackli. Pak přešel v 2r10m na 14” kolo z decathlonu kde měl stejnou brzdu a bez problému ji hned začal používat