Nejlepší telefonní operátor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já mám paušál od T-mobilu 5 přátel,k tomu od nich internet a z vyúčtování dobíjím kredit manželovi a měsíčně mi to dělá cca 1200.-.Hodně věcí ale vyřizuju přes mail.
Jde hlavně o to udělat si jasno,k čemu budeš ten telefon používat a podle toho si nastavit nejoptimálnější tarif.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaruše píše:
Já mám paušál od T-mobilu 5 přátel,k tomu od nich internet a z vyúčtování dobíjím kredit manželovi a měsíčně mi to dělá cca 1200.-.Hodně věcí ale vyřizuju přes mail.
Jde hlavně o to udělat si jasno,k čemu budeš ten telefon používat a podle toho si nastavit nejoptimálnější tarif.
Kolik platíš internet?
- Citovat
- Upravit
Mě to taky připadá na Vodafone strašně moc. Já jsem taky u Vodafonu (jiný operátor nemá u nás signál) a provoláme s manželem společně asi okolo 1200 Kč měsíčně. Fakt mi to připadá, taky jestli nemáš zapnutý internet. Já teda osobně si na Vodafone nestěžuju. Nikdy mě nenaúčtovali nic navíc. Naopak třeba O2 pěkně krade.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuju T-Mobile - jako jejich zaměstnanec bych ani jiného OP nabízet neměla, že jo?
Ale i kdybych zaměstnanec nebyla, tak bych si nikoho jiného nevybrala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
andela píše:
Ono to je na jednu stranu jedno jakého máš operátora, problém bude v tom, že hodně voláš. Pokud hodně voláš do cizích sítí, je na to asi nejlepší vodafone. U jejich paučálu je jedno do jaké sítě voláš, počítá se vše stejně.
Přítel má paušál že může provolat až 360 min/měs, cena 1100,–.
Ale je u paušálu taky důležité si uvědmit, že je to všechno uvedené bez DPH!!! Takže ty provoláš 1000,–, ale k tomu přičtou ještě DPH, a platíš tedy potom částku vyšší. A to není jen u vodafonu ale všude.Každopádně .. jak už jsem psala, zamysli se zda je opravdu nutné toliko volat. příp. máš PC, sms jsouposílat odtud zdarma, přes skype či ICQ se dá taky zdarma domluvit, využij toho.
Jako to samé má i T-mobil… Taky volám zadarmo do všech sítí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych řekla, že volám skoro pořád (sms moc nepíšu) a paltím okolo 700,–. Mám O2 . Dlouhá léta jsem měla vodafone, bohužel mi udělali dost chyb ve fakturách, tak jsem od nich odešla. 3500 je teda fakt pálka, to se mi nějak nezdá..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
levmah28 píše:Jaruše píše:Kolik platíš internet?
Mám pevný internet v balíčku 2v1 za 400.-
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
monika32 píše:andela píše:Jako to samé má i T-mobil… Taky volám zadarmo do všech sítí
Ono to je na jednu stranu jedno jakého máš operátora, problém bude v tom, že hodně voláš. Pokud hodně voláš do cizích sítí, je na to asi nejlepší vodafone. U jejich paučálu je jedno do jaké sítě voláš, počítá se vše stejně.
Ale je u paušálu taky důležité si uvědmit, že je to všechno uvedené bez DPH!!! Takže ty provoláš 1000,–, ale k tomu přičtou ještě DPH, a platíš tedy potom částku vyšší. A to není jen u vodafonu ale všude.Každopádně .. jak už jsem psala, zamysli se zda je opravdu nutné toliko volat. příp. máš PC, sms jsouposílat odtud zdarma, přes skype či ICQ se dá taky zdarma domluvit, využij toho.
Jo?? tak nevím, už to nesleduju kde co kdo má
každopádn takovýhle tarif je pro nás njvýhodnější, protože i v rodin máme každý něco jiného, občas je potřeba zavolat známím, na úřad a pod … takže se mi nevyplatí mít levné volání jen do jedné sítě
.
- Citovat
- Upravit
andela píše:monika32 píše:Jo?? tak nevím, už to nesleduju kde co kdo máandela píše:Jako to samé má i T-mobil… Taky volám zadarmo do všech sítí
Ale je u paušálu taky důležité si uvědmit, že je to všechno uvedené bez DPH!!! Takže ty provoláš 1000,–, ale k tomu přičtou ještě DPH, a platíš tedy potom částku vyšší. A to není jen u vodafonu ale všude.Každopádně .. jak už jsem psala, zamysli se zda je opravdu nutné toliko volat. příp. máš PC, sms jsouposílat odtud zdarma, přes skype či ICQ se dá taky zdarma domluvit, využij toho.každopádn takovýhle tarif je pro nás njvýhodnější, protože i v rodin máme každý něco jiného, občas je potřeba zavolat známím, na úřad a pod … takže se mi nevyplatí mít levné volání jen do jedné sítě
.
Přesně, volání do 1 sítě je k ničemu, už jen proto, že člověk musí každou chvíly volat na pevnou, ať jde o úřady či lékaře… Pro mě je nepochopitelné, že někdo provolá v dnešní době takto výhodných paušálů takovej ranec peněz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, děkuju všem za rady. Omlouvám se za to, že píšu anonymně, ale připadá mě to docela soukromé téma, ostatně každá z vás, taky může být anonym.
Co se týče mě, ano provolám cca 3500,– měsíčně, ale neplatím nikdy víc než 400,– protože je tam kolektivní sleva, problém je v tom, že manžel je dost pracovně v zahraničí, nemá přístup k pc (takže přes skype si nezavoláme) a když je pořád za volantem, tak nemůže datlovat smsky
takže si voláme a taky volám dost v ČR, lítání s dětma pořád po dr. což je objednávání, nebo když si něco zařizuju na úřadech atd. Ale jak říkám, víc jak 400,– nikdy neplatím, ale tento super tarif mě skončí a musím přejít jinam. Bohužel jsem neobjevila u žádného operátora tarif, co by byl výhodný pro volání do zahraničí ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak volej manželovi na mobil přes Skype - do zahraničí okolo 6Kč/min.
Viz. např. Německo -
http://www.skype.com/…/payg-rates/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam t-mobile a jsem maximalně spokojená.
měla jsem vodafone, šíleně drahý !!!!! otřes ! a ke všemu hrozný signál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaatia píše:
Tak volej manželovi na mobil přes Skype - do zahraničí okolo 6Kč/min.
Viz. např. Německo -
http://www.skype.com/…/payg-rates/?…
skype je na volání do zahraničí bezkonkurenční…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit