Nejlepší telefonní operátor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.12.11 01:25

nejlepší operátor telefonní

Ahoj holky, měla bych na vás dotaz ohledně tel. operátoru..
Chtěla jsem se zeptat, s kým máte nejhorší zkušenost, a s kým naopak dobrou a rádi byste doporučily ?
Když to vezmu u sebe.. Vzala jsem si paušál u t-mobilu, nebyla jsem ještě plnoletá, tak byl psán na mamku. Neříkám, kamarádům jsem volala a psala dost (pubertačka no :zed: ) a došlo mi 7000,–. Další měsíc jsem se pořádně krotila, psala a volala jen když to bylo nutné a došlo mi 6500,–. To už bylo mamce divné zašla tam a tvrdili jí, že to číslo není v databázi :roll: paušál jsem si zařídila „na ulci“ (jak odchytávají lidi a nabízejí) a vše mělo logo t-mobile číslo účtu bylo taky t-mobile atd.. no nakonec jsme to museli zaplatit vše do koruny, takže jsme s nima skončili.
Po pár letech jsem si vzala paušál u vodafonu, bylo tam, že se má platit měsíčně cca 1300,– ale bylo tam tolik volných minut a sms do všech sítí, že se dá říct, že to bylo neomezené, v té době jsem měla práci, tak mě to vyhovovalo. Bum, došel konec měsíce a s ním účet 3000,–. Tak jsem valila do vodafonu se zeptat co to má znamenat a oni že těch xxx volných minut a sms se počítá jen do sítě vodafone, ne do jiných :roll: což ve smlouvě nebylo, takže se dodnes s něma soudím.. Pravda, mohla jsem dát tři litry a mít od nich pokoj, ale nedám, už z principu :oops:
No a ted mám zase paušál u t-mobilu, ale jen díky tomu, že mi to manžel zařídil ve své firmě - je to jakási kolektivní smlouva, jsem sice na mateřské, ale vše si vyřizuju přes tel, dojde účet třeba 3500,– ale s tím, že je tam kolektivní sleva, takže já zaplatím max 300-400,– měsíčně což je super.
Jenže manža dává výpověd a jde do jiné firmy a tím pádem mě tento super paušál skončí :,( proto se ptám, jaké máte zkušenosti ? kde je to nejlepší ? Nad kreditem jsem taky přemýšlela, ale mě to připadá hrozně drahý, jako přes 3 koruny za sms a 8 korun minuta volání to je moc to je paušál výhodnější, ale ke komu jít ? Když jsou to všechno podvodníci :cert: :cert: :twisted: :pocitac: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
4.12.11 06:08

Tak za prvé nechápu, proč anonym, co je na tomto tak choulostivého? :nevim: Za druhé, provolávat na MD 3.500 je docela maso :mrgreen: . No jinak mě se jako nejlepší telefonní operátor jeví T mobile, máme ho oba s mužem, oba paušály s volnýma minutama, ale jsme „normální“ lidi a fAkt nám ty volné minuty stačí a to taky dost věcí zařizuji přes telefon a stačily mi,i když jsem před MD podnikala a fakt volala dost… :think: Jinak já se domnívám, že u toho paušálu s vodafonem to 100% někde napsáno bylo, buď pidi písmem, či odkazem s nějakým odstavcem na jejich OP :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.12.11 06:17

Hele a nemáš třeba zapnutý internet? Tohle mi nepříjde normální 3500 tisíce, to já volám hodně a mám max 1200,– :think: Jinak já jsem taky u t-mobilu, ale asi přestoupím k vodafonu, mají tam podle mě lepší tarify. V tvém případě bych to viděla fakt na kredit, protože platit takovou částku za telefon i kdyby jste byli nějak děsně bohatý mi připadá jak plýtvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
4.12.11 06:17

já jsem taky moc spokojená s T-mobilem.. mám paušál mých pět, nebo tak nějak a platím 350,– a to volám o stošest.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
4.12.11 07:10

Cenově nevím, myslím, že je to víceméně u všech operátorů vyrovnané - záleží, do jaké sítě hodně voláš.
My jsme přešli jako rodina od TM k VF a za velkou výhodu považuji, že se dá v podstatě kdykoliv změnit tarif (u TM jen jednou za to jejich „období“, tj. 2 roky - zkoušeli jsme :( ) a že se tam dá nastavit upozornění, kolik jsi provolala a případně zablokování, když jsi provolala „strop“, který si sama volíš (FlexiLimit a FlexiStrop, kdyžtak koukni na jejich stránky.) Po letech se služebním telefonem se mi to hodí, protože nemám odhad :)
Na druhou stranu má VF naprosto šílenou telefonní zákaznickou linku (nedá se tam dovolat, zpátky nevolají, i když to slíbí, občas co operátor, to názor a tak), ale na prodejnách a přes net jsou fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
4.12.11 08:21

Mam O2 platim 140 kacek a 280 volnych minut. (mam rodinu daleko,tak volam dost… :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
4.12.11 08:39

Mám O2 - 60 volných minut a sms na O2 neomezeně zadarmo. :palec: Měsíčně jsem neplatila víc jak 350,– a to bych řekla, že volám docela dost. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31104
4.12.11 08:52

Já myslím, že nejlevnější je furt vodafone. Mají hlavně volně nastavitelné volné minuty a smsky a je to už dávno do všech sítí. Ale záleží jak tlf používáš, s T-mobilem jsou srovnatelný, ale někomu může vyhovovat to jinému ono. JO a koukni jestli by Ti nevyhovovalo volání přes skype. SMS jsou tam levný, volání zas tak ne, ale maj různé akce. A jestli máš doma už tak internet, mohlo by to být řešení. Já mám teda služební telefon a limit 1000 Kč a musím říct i při používání pracovně i služebně jsem na limit ještě nedosáhla a to v tom mám i internet. Dokonce jsme to neprovolali ani, když jsme byli v Guatemale a byli jsme nucení telefonovat (trochu i tam). Takže 3500 bych teda řešila kde to provolám, jestli je to tak důležitý a jestli, když mám net, tak nejsou cesty jak si to sdělit jinak a v podstatě zadarmo. Když jsem mívala soukr. telefon, tak jsem platila 250 Kč, bylo v tom 50 volných minut a 20 sms. A ty minuty jsem ani neprovolala. SMS jsem mívala tak 50-60 za měsíc, ale byly za 1Kč. takže jsem málo kdy přešvihla 300 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
4.12.11 09:21

Já mám t-mobile za 250kč mám Mých 5.A za 300kč internet,a to platím max 650kč.

• Citovat
  • Upravit
36544
4.12.11 09:26

Mám Vodafone, tarif za 777,– (nebo tak nějak), ale limit mám 1.000,– prostě, a mám tam 250 minut + 100 SMS + Internet v mobilu naplno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
4.12.11 09:29

ahoj,ja mam O2, predplacenou kartu (tarif SMS) a vetsinou mesicne neutratim vic nez 300kc. ale je pravda, ze skoro nevolam (vyuzivam Skype, z mobilu volam jen na urady a kdyz nemam pristup k internetu)) a SMS mam za zvyhodnenou cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
4.12.11 09:34

Ono to je na jednu stranu jedno jakého máš operátora, problém bude v tom, že hodně voláš :nevim: . Pokud hodně voláš do cizích sítí, je na to asi nejlepší vodafone. U jejich paučálu je jedno do jaké sítě voláš, počítá se vše stejně.
Přítel má paušál že může provolat až 360 min/měs, cena 1100,–.
Ale je u paušálu taky důležité si uvědmit, že je to všechno uvedené bez DPH!!! Takže ty provoláš 1000,–, ale k tomu přičtou ještě DPH, a platíš tedy potom částku vyšší. A to není jen u vodafonu ale všude.

Každopádně .. jak už jsem psala, zamysli se zda je opravdu nutné toliko volat. příp. máš PC, sms jsouposílat odtud zdarma, přes skype či ICQ se dá taky zdarma domluvit, využij toho.

• Citovat
  • Upravit
35313
4.12.11 09:47

U vodafone si ted muzes ted zaridit pausal za 1490 Kc s neomezenym volanim… Byt tebou hledam neco takoveho, protoze ja volam hodne a nikdy jsem neplatila pres 2000Kc(to jen jednou, jinak tak kolem 1200Kc).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
4.12.11 09:56

treba ti pomuze tohle:
http://tarifomat.cz/
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.12.11 09:57

Já mám paušál od T-mobilu 5 přátel,k tomu od nich internet a z vyúčtování dobíjím kredit manželovi a měsíčně mi to dělá cca 1200.-.Hodně věcí ale vyřizuju přes mail.
Jde hlavně o to udělat si jasno,k čemu budeš ten telefon používat a podle toho si nastavit nejoptimálnější tarif.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat