Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nedávno jsem narazila na tento článek http://www.marianne.cz/…itu-na-svete
Napadl mě takový menší výzkum - co byste si tam samy za sebe dopsaly?
Děkuji ![]()
Vyhoupnout se do sedla, uhánět s větrem o závod, na nic nemyslet a všechny starosti nechat za sebou.
Já je měla vždycky po porodu. že ta bolest už je za mnou, a ten uzlíček je na světě ![]()
Těhotenství, kojení, první obětí od dětí, když se dětem daří v tom co mají rádi a obětí od manžela
@Shreya přéééééésně
škoda, že už nemám tolik času jezdit… Vyhoupnout se do sedla a uhánět, vlasy nechat vlát za sebou a poslouchat dusot kopyt a dech koně… ááááách
@slavuska1 s tebou taky souhlas, po porodech jsem byla v totální euforii ![]()
Uspesne ukonceni studia, negativni test na cystickou fibrozu dcery, odmeny v radu x desitek tisic, posledni den skolniho roku… Atd.
Slyšet v zámku odemykání klíče, když se vrací domů manžel nebo dcera a já už se na ně těším ![]()
@JayLee píše:
pořádně se vykakat po 3 dnech nebo naopak nechodit 6× denně
Jeste bych za sebe dodala, ze jeden z nejlepsich pocitu je to, ze se muzu vyspat celou noc v kuse, bez preruseni. ![]()
@atominnka Přesně tak, mám ráda hodně pocitů, ale žádný se nevyrovná tomu, že koně nám propůjčují křídla, která postrádáme a opravdu stoprocentně platí přísloví, že žádná hodina života není ztracená, pokud je strávená v sedle
.