Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, čekám druhé mimčo a ráda bych mu koupila do obýváku nějakou kolébku/cestovni postýlku. Mam ročního synka a k tomu máme ještě malého pejska, který je celkem dost akční..největší starost mi dělá matrace, ty prý u těchto postýlek nejsou moc kvalitní a sehnat nějakou kvalitnější, aby do té postýlky seděla, je celkem těžký. s Maxem jsme ji nepotřebovali, tak nemám zkušenosti, ten měl jen klasickou dřevěnou kolébku a potom klasickou postýlku. Dekuji moc za tipy 🫶🏻
Měla jsem proutěný pojízdný koš My sweet baby a popravdě to bylo to nejlepší, co jsem mohla mít. Je velký, dost stabilní, aby ustál i to, když se na něj z boku pověsilo starší dítě. Mimčo jsem si vozila všude po domě. Nebyl problém vařit, vykoupat se… Děti mi tam vydržely než si začaly stoupat. Koupila bych ho znovu. Cestovní postýlku ne, to je na nouzovku, ne na denní používání.
Já měla v obývaků cestovní postýlku, ale jen asi tři měsíce. Na ty krátké spánky, když ještě tak nějak jen ležela. Měla jsem s tím vrchním lůžkém, tam to bylo v pohodě. Ta spodní část už je ta matrace takokvá zvláštní, tam jsem měla koupenou obyč z ikea a přidávala na to.
Za mě postýlka chicco next2me. Má kolečka, jedna strana se dá úplně odepnout a dát k tvé posteli nebo gauči. Je polohovací, takže si můžeš zvolit i výšku a třeba při rýmě zvednout jen jednu stranu. My jí využili maximálně.
Pak jsem jí prodala na FB a byla hned pryč.
@Maya o píše: Více
Ahoj,
já měla holky od sebe o necelé dva roky a k tomu velkého psa a volila jsem postýlku - právě kvůli stabilitě.
Nicméně nakonec jsem ji stejně měla hlavně na zemi, nebo velkém gauči
Do postýlky jsem ji dávala jen když jsem vařila.