Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Hezký den má prosím někdo zkušenost s kojícím polštářem babysteps? Ráda bych ho vyprala ( to jsem dohledala, že je v pohodě) a dala do sušičky. Ale s tou sušičkou si nejsem jistá zda ho nějak neponičím. Děkuji za případné zkušenosti
A co je psáno na že ceduli co na sobě určitě má?
Jinak ja bych se bála že by to mohlo pocuchat tu výplň a už by nefungoval tak jak má a neposkytoval by takovou oporu…
A seš si jistá, že ho můžeš prát?
Vždyť ta výplň nabobtná…
Pere se jen ten povlak a ten můžeš i sušit.
A jestli nemá snímatelný povlak, tak je to pěkně blbej polštář ![]()
Podívej se na štítek. Peru a suším pravidelně všechny polštáře, které doma máme, žádný problém nikdy nebyl. Kojící pravda teda nevedeme. Třeba má nějakou speciální výplň
.
@Kelsey1 píše: Více
No většinou jsou v nich polystyrenové kuličky, někdy polyesterové vločky…
@Vladusxx bohužel štítek žádný nemá. Mám ho koupen z druhé ruky. Ale dohledala jsem na internetu jak se pere.
@Markéta188 mohu ho prát. Dohledala jsem to na internetu jako v,, manuálu,, použití 😁. Jen o sušičce nic nemohu dohledat. Proto sem píšu konkrétní polštář, že třeba někdo má tu zkušenost
@Markéta188 zde je jen takové to vlákno které je v každém druhém obyčejném polštáři. Jen má fajn tvar ![]()
@Hubla píše: Více
Aháá, tak v tom případě to do pračky hoď a ta sušička by také neměla vadit.
V klasických kojících polštářích je výplň speciální ![]()
@Hubla domácí polštáře s tím umělým vláknem do sušičky dávám i když je na nich myslím psáno že by se neměly…jako asi to zkusit můžeš, ono kdybys to prala denně tak ti tam ta výplň asi zpuckovati…my taky polštáře cca po roce musíme vyměnit…ale pro jednou to snad neuškodí…kdyžtak dokoupit duté vlákno které stojí pár korun a dovycpes to