Nejlepší UM proti kolice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
112
20.6.15 17:00

Nejlepsi UM proti kolice.

Pekny den maminky :).
Mam doma 16 denni miminko, ktere trpi na VELKE prdiky. Jelikoz jsem prisla o mleko a pritel je alergik, tak jsme plne na Nutrilonu HA + kapky Infacol. Kakame pouze jednou denne. Doktorka nam radila prejit na Sunar, ze ho miminka snasi lepe, ale nam se z duvodu velkeho obsahu cukru na nej prechazet vubec nechce. Preci jenom nechceme 10 kg dite :D. Proto bych prosila radu od zkusenejsich maminek, ktere mlicko Vam delalo v brisku nejmensi neplechu. Na cenne mleka mi vubec nezalezi, chtel bych co nejvetsi kvalitu…

Dekuji za odpovedi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1750
20.6.15 17:07

@Julie1111 ahoj já mám doma třítýdenního chlapečka a s prdíkama bojujeme taky. Dobré jsou probiotické kapičky bio gaia a nám hezky zabral i baby calm kapičky na bříško. Jinak taky nekojíme od začátku jsme na nutrilonu 1 a myslím že ho snáší dobře. Někde sem četla že ty anticolic mlíčka jsou hustější a pak drobky trápí zácpa :think:
Chce to pevné nervy a vydržet ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
20.6.15 17:10

@Julie1111 Hipp. Syn byl kojený a hrozně trpěl na bíško, pak jsme přes Sunar a Bebu došli na Hipp Bio Combiotik a ohromná změna. Dáváme k tomu Laktobacílky od Swiss.

• Citovat
  • Upravit
675
20.6.15 18:23

Taky máme dobrou zkušenost s Hippem. Začali jsme s Nutrilonem, pak jsme přešli na Bebu a Bebu Sensitiv bohužel po všem bolení a po Bebě Sensitiv hrozná zácpa. Až s Hippem přišla úleva, bolení se skoro úplně ustalo a po zácpě ani památky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
20.6.15 19:39

@Julie1111 my trpeli na prdy pul roku. Zacali jsme na Nutrilonu, Nutrilon HA, Nutrilon Alergy Care (vsechny ho zabetonovaly), pak jsme zkusili Hipp (ten zabral, ale po 14 dnech zase koliky) a nakonec jsme zustali u Sunaru Nutradefence.(ale ten se ted uz nedela)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.6.15 19:46

Ahoj, za mě Beba Sensitive :palec: Synkovi moc pomohla, zácpu po ní neměl. Asi budete muset vyzkoušet, co vám sedne. Každopádně držím palce, ať je brzo líp!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
20.6.15 19:55

@Julie1111 na koliky malé moc pomohly kapky BioGaia - zabrali za necelý týden, ale super!

• Citovat
  • Upravit
24858
20.6.15 21:13

U nás BioGaia+baby calm a Sunar complex, na bříško trpěla neskutečně. Ale zase je to o tom, co komu sedne. A Sunaru bych se nebála. Malá je na něm téměř od narození a spíš je váhově na spodní hranici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.6.15 14:21

Ahoj, nam pomohl Nutrilon Anticolics. Kadi sice porad jen jednou denne, ale z urvaneho miminka s nafouklym briskem se behem par dni stalo spokojene miminko. Pred tim se bez rourky nevykakal a v podstate cely den jen tlacil a snazil se vyprdet. Obsahuje nastepenou bilkovinu. Nektere deti normalni UM neumi travit a je jedno, jestli je to Beba, Nutrilon nebo Hipp (vyzkouseno). Ted ma 3 mesice a zkusila jsem dat pul napul Anticolics s normalnim Nutrilonem a v noci zase plac a tlaceni… Takze jeste pockam, u prvniho syna to bylo to same a zlepsilo se to az s prikrmy. Je jedno, jakou znacku mlika si vyberes, musi mit tu nastepenou bilkovinu, dela je Nutrilon, Beba i Hipp. Jsou desne drahe :-( Priprav se na to, ze jsou hustsi a neprotecou savickou c.1, u Aventu ani c.2, ja krmim MAM c. 2. A musi se i tak pripravovat z teplejsi vody, spatne se rozpousti. A maji horkou chut, detem to neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.6.15 14:45

Ahoj, zname pomohlo Hami Citlive brisko, doporucuji vyzkouset. Jinak u chlapecka se nam na prdiky hodne osvedcila rektalni rourka - doporucila nam ji pani doktorka, u chlapecka nam nic jineho bohuzel nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
22.6.15 16:05

Ahoj, pro mě nejlepší mlíčko pro citlivé bříško je Hip Bio Combiotik :) malá po něm přestala mít téměř problémy s prdíky a kakání se jí krásně upravilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
22.6.15 18:20

Holky dekuju za komenty…Vcera pritel sjel do lekarny pro ten Hipp bio combiotik a nekdo mi asi vymenil miminko :-) Sem tam jeste placem, ale tak pocitam ze se to jeste par dnu bude upravovat.. Zmena ale o 100 procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rikkinka
22.6.15 20:46
@Julie1111 píše:
Pekny den maminky :).
Mam doma 16 denni miminko, ktere trpi na VELKE prdiky. Jelikoz jsem prisla o mleko a pritel je alergik, tak jsme plne na Nutrilonu HA + kapky Infacol. Kakame pouze jednou denne. Doktorka nam radila prejit na Sunar, ze ho miminka snasi lepe, ale nam se z duvodu velkeho obsahu cukru na nej prechazet vubec nechce. Preci jenom nechceme 10 kg dite :D. Proto bych prosila radu od zkusenejsich maminek, ktere mlicko Vam delalo v brisku nejmensi neplechu. Na cenne mleka mi vubec nezalezi, chtel bych co nejvetsi kvalitu…Dekuji za odpovedi :)

Tak my jsme od narození taky trpěli hodně na prdiky a pomohlo nám hodně mlíčko Hami proti zácpě a kolikách a celkově jsme s tím to mlíčkem spokojení už nemáme žádné takové problémy. Za mě bych doporučila Hami mlíčko

• Citovat
  • Upravit
23298
22.6.15 20:51

@Julie1111 on ten Hipp obsahuje probiotika i prebiotika, takze zabere v podstate hned u kazdeho.ale pockejte 14 dni, to teprve uvidite jestli sedi. u nas u Hippu po 14 dnech opet rev.Ale drzim pesti aby sedelo a prdiky byly pryc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
7.6.22 00:54

Jaké UM doporučíte na bolest bříška a nadýmání???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová