Jaké jsou nejlepší vločky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14660
23.6.25 14:30

Kupujeme Klíčené ovesné vločky od firmy Semix.

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4277
23.6.25 14:37

Kupuju bio ovesné vločky v Dmku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5209
23.6.25 15:11

Instantni bezlepkove od Vilgainu. Nejlepsi vlocky, co jsem kdy mela. I kase je s nimi hotova za minutu a neni potreba stat u plotny a michat neco buhvijak dlouho, pripadne resit prichyceny hrnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
23.6.25 15:15

Crownfield z Lidlu kupuju opakovaně, jsou jemné a chutnají mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14660
23.6.25 15:38
@Messiashka píše: Více

Kupovala jsem je v Lidlu, ale tam už dlouho nejsou. Teď je kupuju na Rohlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlach
23.6.25 16:08

https://aktin.cz/…/500-g-40201?…(SEA)%20DSA%20%7C%20Vilgain&utm_id=19645423089&gad_source=1&gad_campaignid=19645423089&gbraid=0AAAAADxM4c6WvJCEXOy168MJVEIqEKTtu&gclid=CjwKCAjw9uPCBhATEiwABHN9K2-sBn14AmVTw7jsgSkdjOxCtT-_kKJYn87-MH_-tWid_tYZZkbCdRoCHFIQAvD_BwE

• Citovat
  • Upravit
5209
23.6.25 16:13

@Messiashka Ne, jsou to normalni ciste vlocky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
23.6.25 16:28

Crliak asi s klasickými vločku mít problém bude, bezlepkové jsou tříděné zvlášť, aby nedošlo ke kontaminaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlach
23.6.25 16:30

Lepek je mi v tomhle jedno, nemám celiakii ani nic, ale tyhle jsou bezkonkurenčně nejlepší na trhu.
Instantní jsou proto, že jsou více nalámané, jsou fakt super jemné a zároveň v nich ponechali dost toho namletýho škrobu, takže z nich je kaše jako obláček a během pár minut.

• Citovat
  • Upravit
9312
23.6.25 16:37

Jak ses přímo ptala na to, jak citlivě vysvětlit dítěti, proč si ho trenér nevybírá, protože mu to nejde, a pak jak jsi to zase odvolala, že ses na to neptala, že ses ptala na to, jak mu zpříjemnit sezení na střídačce, tak mě napadá trénovat teoretickou fyziku a matiku - počítat úhly dopadu, jakou do toho má dát ránu a tak, pak ještě číst motivační knížky. Připíchávám sem, protože tam už to nejde. Vybírat vločky je mnohem lehčí - to prostě nějaký koupíš, příp. ochutnáš. Těm nic vysvětlovat nemusíš. Ony chutnaj všechny stejně. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64916
23.6.25 16:39

jenomže normální ovesné vločky se pěstují na polích, kde se to střídá s obilím. Proto jsou kontaminované. Ty bezlepkové jsou na polích určených jen pro ně. Normální vločky by bezlepkář neměl, vůbec není kontrola, kolik lepku v nich je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9312
23.6.25 16:48

Fakt nekecam. Zkus je ochutnat. Ovesný vločky chutnaj jako…ovesný vločky, překvapivě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64916
23.6.25 16:52

tak to už je něco jiného, to si musí vyzkoušet každý na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9312
23.6.25 17:01

Máš krátkou paměť, zkopíruju ti to sem, je to tvůj první příspěvek.: Jak vysvětlit dítěti, proč si ho trenér nevybírá?
Ahoj holky a mámy :mavam:
Moc nevím co si s tímhle počít, tak snad mi někdo dá nápad. Mám dva kluky, jsou od sebe tři roky. Oba hrají fotbal. Starší je docela dobrý, hraje pravidelně. Už dvakrát jel na turnaj. Byly tam výběry těch lepších žáků. Mladší kluk ale na žádný takový nikdy nejel a občas jen sedí na střídačce. Vím, že mu to nejde jako tomu staršímu.

Jak mám tomu mladšímu vysvětlit, proč se to děje? Citlivě. Aby mu to nebylo líto. Řeči o tom, jak trenéři taky potřebují náhradníky a že jsou to někdy ti nejdůležitější už nepomáhají.

Ohledně vloček- tak si kup pár kvalitních a udělej ochutnávku. Každý ti tady poradí podle sebe. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9312
23.6.25 17:16

To nemá stejně cenu ti nèco ohledně těch ovesných vloček radit, protože to pak popřeš a napíšeš, že ses na to neptala. Už jsi tu profláklá, jak falešnej pětník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí