Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak k doktorovi stejne musíš, já dávám 440 za tri měsíce, jelikož mam stalyho partnera, tak jinou neřeším. prášky jsou fajn, pokud je nezapomínáš brát…ale v nekterejch případech je stejně lepší mít po ruce pláštěnku i se stálým…
@NOVAJDA20 píše:
No spíše jsem si naivně myslela že by jste mi mohli trochu poradit když jsem pro vás asi tak blbá..jen jsem se vás zeptala!!!ale i tak díky!!!
Beru Qlairu za 980Kč/3 měsíce…
… a odpověděla jsem ti, že jsem brala sice levné preparáty, a le že mi nevyhovovaly. Stály cca 300 - 600 Kč(3 měs., jak která. Konkrétně si nevybavuju, vystřídala jsem jich fakt hodně. Proto jsem se ti snažila doporučit spíš zkonzultovat to s esvým lékařem, a yb ti doporučil antiko, která bud evyhovovat tobě (Qlaira je taky spíš… pro „starší“)… a poté by ses rozhodla pdole ceny na trhu… ![]()
No, bóže, tak si tu někdo udělal srandu. Nikdo nikoho neurazil, tak o co jde. Hlavně zakladatelka se nezeptala moc konkrétně. Prostě, jaká je nejlevnější antikoncepce a podle toho jí bylo odpovězeno
. Mohla uvést, jestli ji zajímají prášky nebo něco jinýho ![]()
PPR. a ma to 100% uccinnost po vylouceni lidske chyby:-) (neboli kdykoli nekdo otehotni, vzdycky to byla lidska chyba)