Nejlevnější antikoncepce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5768
13.11.12 13:59

Tak k doktorovi stejne musíš, já dávám 440 za tri měsíce, jelikož mam stalyho partnera, tak jinou neřeším. prášky jsou fajn, pokud je nezapomínáš brát…ale v nekterejch případech je stejně lepší mít po ruce pláštěnku i se stálým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.11.12 14:17
@NOVAJDA20 píše:
No spíše jsem si naivně myslela že by jste mi mohli trochu poradit když jsem pro vás asi tak blbá..jen jsem se vás zeptala!!!ale i tak díky!!!

Beru Qlairu za 980Kč/3 měsíce… :nevim:… a odpověděla jsem ti, že jsem brala sice levné preparáty, a le že mi nevyhovovaly. Stály cca 300 - 600 Kč(3 měs., jak která. Konkrétně si nevybavuju, vystřídala jsem jich fakt hodně. Proto jsem se ti snažila doporučit spíš zkonzultovat to s esvým lékařem, a yb ti doporučil antiko, která bud evyhovovat tobě (Qlaira je taky spíš… pro „starší“)… a poté by ses rozhodla pdole ceny na trhu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.11.12 14:46

No, bóže, tak si tu někdo udělal srandu. Nikdo nikoho neurazil, tak o co jde. Hlavně zakladatelka se nezeptala moc konkrétně. Prostě, jaká je nejlevnější antikoncepce a podle toho jí bylo odpovězeno :nevim:. Mohla uvést, jestli ji zajímají prášky nebo něco jinýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.11.12 20:22

PPR. a ma to 100% uccinnost po vylouceni lidske chyby:-) (neboli kdykoli nekdo otehotni, vzdycky to byla lidska chyba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí