Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Poslední má diskuze je na téma NEJLEVNĚJŠÍ ANTIKONCEPCE… Prosím poradte mi kolik stojí… ![]()
Kondom? Prasek mezi kolena? Se zeptej doktora, pokud chces prasky, ne?
A jak často souložíte? Pokud často- zvolila bych nějaké prášky, na cenu se spíš zeptej u dr. Pokud souložíte méně často, tak kondom
Hele, kdyz muzete s klukem soulozit, nespolehej na to, ze si da pozor. Evidentne jsi dost mlada. Takze kondom, pokud ho nechce, at ti na prasky prida, aby ses tu kazdy mesic nemusela ve 20 diskuzich ptat, jestli jsi tehotna.
Nebo nesoulozte, nejsi na to evidentne pripravena.
Po své zkušenosti a výměně několika druhů antko, prootže mi prostě nesedly a hned s několika nepříjemnými příznaky, by byla teda cena psolední, co bych řešila. Pochopitelně ale chápu, že někdo cenu řešit musí. A dále, cena antiko je jak cena másla - taky lékárna od lékárny se cena může lišit. Monžá by stálo za to se poptat dr, co by ti doporučil, ty si můžeš oběhnout lékárny v okolí, vysondovat cenu apak se rozhodnout pro tu, co ti bude vyhovovat nejlépe.
Nejlevnější antikoncepce je NESOULOŽIT, ale jestli ti jde o cenu tablet, tak to tady asi nikdo nemá zmapovaný sakumprásk
. Co se zeptat doktora? ![]()
No spíše jsem si naivně myslela že by jste mi mohli trochu poradit když jsem pro vás asi tak blbá..jen jsem se vás zeptala!!!ale i tak díky!!!
Mě nejde tak o cenu na korunu ale asi tak kolik stojí…je mi jasný že mi tady někdo z vás nenapíše ta stojí tolik, ta tolik atd…
Artizia cca 380,–??? je to moc? na míň se už moc nedostaneš
Jinak já se na prášky kvůli dočasným dlouhým služebkám muže vykvajzla, koupila pharmatex krém…cca 6,80 euro to stálo, je to na 10-13 dávek…