Nejlevnější letecké společnosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
132
14.10.13 08:56

nejlevnější letecké společnosti

Ahoj,
chtěli bysme letět do Vánoc s letět do Londýna, ale nemáme na to moc peněz. Nemáte někdo nějaké tipy na nejlevnější letecké společnosti? Jsem tříčlenná rodina a potřebovali bysme se vejít do 5000 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
14.10.13 08:58

@jana anička jakýcholiv charterový let. Letenky se dají pořídit za pár šupů :think: projeď např student agency a pod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 09:11

A kolik penez mate na pobyt? Londyn je hodne drahe mesto..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
14.10.13 09:14

Nebo zkus nízkonákladovky (Ryanair, Easyjet apod.), ale pozor na zavazadlo, v ceně je jen příruční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.10.13 09:14
@Lolllo píše:
A kolik penez mate na pobyt? Londyn je hodne drahe mesto..

Chtěli bysme jenom na jednu noc. Máme na to jen 3000Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 09:17
@jana anička píše:

No.. mozna bych zvolila nejake jine mesto v Evrope, kam se nelita… Letenky pro 3 osoby do 5000 nesezenes. A jen treba cesta z letiste do centra Londyna je pomerne nakladna vec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 09:21

Treba jen cestovani po Londyne metrem je silena palka - jedna jizda pro jednoho cloveka cca 130 Kč.. pokud nemas Oyster card. Fakt zvazte jestli je Londyn dobry napad. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.10.13 09:22
@jana anička píše:

zkus radši řím a podobně. Londýn je hodně drahý, pokud máš jen 3 tis, tak bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mišanila
14.10.13 09:30

Letěly jsem se sestrou loni na jaře s Easyjetem, letenky kupované půl roku dopředu a za osobu to vyšlo necelé 2000. Měly jsme jeden kufr dohromady a rezervovaná místa v letadle dopředu. Letět jen každý s příručním zavazadlem a bez rezervace by jste ušetřili všichni tři ještě zhruba 1300 kč.

Podle mě se za letenky do 5000 nevejdete, pokud to nebude nějaká extra akce na poslední chvíli, ale třeba v květnu byla letadla docela narvaná.

A jestli nemáte dost peněz, tak bych asi do Londýna spíš nejela, není to nejlevnější město, jídlo, doprava po městě a ubytování je mimochodem docela drahé. Dá se najít levné ubytko, ale je pak hodně daleko od centra, takže dost času a peněz projezdíš mhd. Leda zkusit nějaký studentský hostel, kde vás na pokoji bude tak 10.
My jsme byly ubytované v Ibisu u Greenwiche asi půl hodiny od centra metrem a dvoulůžkový pokoj stál asi 800 kč na osobu bez snídaně, ale bylo to v akci a rezervované taky půl roku dopředu. Ale dají se najít určitě i levnější hotely, koukni do diskuzí o Londýně.

A jet jen na jednu noc, to nestihnete skoro nic, chce to aspoň dvě noci, ale tak třeba by se dalo proběhnout za pár hodin ty nej místa, ale já bych to tak nechtěla. To radši našetřím víc a odložím to o tok. My jsme tam byly na 3 noci a bylo to tak akorát si město pořádně užít.
Ten den, kdy letíš máš navíc vždycky tak půlden zabitý přesunem z a na letiště, kde musíš být 2 hodiny předem. A třeba Easyjet těch možností letů třeba na noc nebo aby jsi tam byla brzy ráno zas tak moc nemá.

Koukni na jejich stránky a zkus zadávat rezervace na různé dny, tam zjistíš vše…

• Citovat
  • Upravit
290
14.10.13 09:43

Přesně jak psali holky, Londýn je drahej a ani nestojí za to, teda alespoň podle mě, žila jsem v UK mnoho let a Londýn mě ničím nenadchl( jo, jedině super slevama na hadry). Využívali jsme buď EasyJet nebo častěji Ryanair(na listopad mají často akční letenky, když budeš na jejich stránkách sledovat, jsi schopná letět ve třech tam a zpátky za cca 4500,–).bez velkých zavazadel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.10.13 09:46

Asi máte pravdu, hele teď jsem se dávala na letenky od easy jet do Milána a vyšla mi cena tam zpět i s rezervací místa na cca 3300 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.10.13 09:50

Kdybych mela tak nizky rozpocet, tak jedu treba autem nebo busem treba do Berlina.. letenky ti zbytecne sezerou hodne penez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikikikiki
14.10.13 10:07

My leteli s WizzAir a pro dve osoby na dve noci (letenky s ubytovanim jsme dali asi 7000tisic. letenky byli asi 3,5t. Jinak z letiste do centra te odveze takovej transit taxi. nemuzu si vzpomenout jak se jmenuje, stoji jen nejake drobne, ale musi se zarezervovat predem. Jinak do Londýna se da letět i treba za 500kc kdyz mas štěstí. Projdi si steanky akcniletenky.cz akcniletenky. com atd. Jsou tam dobre tipy

• Citovat
  • Upravit
Nikikikiki
14.10.13 10:17

Ty letenky jsme kupovali asi 2tydny pred odletem. Ryanair ma ted od 778kc na lety z Brna a Ostravy. Wizz jsem ted videla po netu behat reklamu od 999kc a co se tyce ubytovani najdi si na booking.com (nebo tak nejak). Nas stal hotel asi 750kc/osoba/noc se snidani.

• Citovat
  • Upravit
290
14.10.13 10:21
@Nikikikiki píše:
Ty letenky jsme kupovali asi 2tydny pred odletem. Ryanair ma ted od 778kc na lety z Brna a Ostravy. Wizz jsem ted videla po netu behat reklamu od 999kc a co se tyce ubytovani najdi si na booking.com (nebo tak nejak). Nas stal hotel asi 750kc/osoba/noc se snidani.

Ano, ale bacha na ty akční ceny, letenky sice za 778 Kč nabízejí, ale se všema poplatkama atd to vyjde min na dvojnásobek!…jsou vyčůraný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat