Jakou banku - poplatky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jakou banku-poplatky
Ahojky.Budu si zakladat ucet, tak by me zajimalo jaka banka ma nejlevnejsi poplatky a jak jste s ni spokojeni? Kolik mesicne davate? Dekuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem přešla od ČS k Fio. Vše zadarmo, sice málo bankomatů, ale za každé čtyři tisíce, které přes kartu měsíčně projdou je jeden výběr z cizího zdarma. Jinak z jejich bankomatů je jich zdarma více. Mají přehledný internet banking.
Já jsem moc spokojená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@věrka6 u fia vše vyřídíš přes net, není třeba chodit na pobočku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám účet u FIO a u Airbank. Airbank používám pro obchodní účely, chodí tam peníze od zákazníků, FIO mám jen proto, že je zdarma a má pobočku u nás (narozdíl od Airbank), takže tam můžu vkládat peníze v hotovosti na přepážce. Spíš si tam spořím, chodí mi tam peníze, když něco soukromě prodám atd.
Mám ale raději Airbank, má strašně přehledný internetový bankovnictví, oproti tomu je FIO hotová věda.
Mají výhodný úrok jak na běžném, tak na spořicím účtu. Jediná jejich nevýhoda je, že pobočka je 60 kilometrů od nás. Zas je fakt, že když jsme účet zakládali, přijeli za náma a smlouvu jsme podepsali u nás před barákem.
- Citovat
- Upravit
Ted jsem.od ceske sporitelny presla k Airbank - mam maly tarif mesicne mi prijde max. 6 plateb a ten maly tarif je zadarmo. Akoeat nevyhoda ze maji malo bankomatu ale zase muzes vybirat penize na jakykoli pobocce Sazk coz jsou i trafiky
a vyber stoji 10,– Kc.
- Citovat
- Upravit
Air bank, žádné poplatky.
Vstřícná a milá komunikace.
Jen doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fio, vše se dá vyřídit přes net, přehledný internetový bankovnictví, žádný poplatky, bezkontaktní karta zdarma.
- Citovat
- Upravit
@lucenka píše:
Fio, vše se dá vyřídit přes net, přehledný internetový bankovnictví, žádný poplatky, bezkontaktní karta zdarma.
a jak funguje vkládání penez do banky? Zřízení přes net není problém, ale jak dál?… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit