Vízum do Tuniska
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vízum do Tuniska
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady některá z vás nemá náhodou zkušenost s vízem do Tuniska, pokud cestuje za přítelem. Potřebovala bych vědět, jak takové vízum vyřídit, co pro to musí udělat přítel, abych k němu mohla přijet, kolik to stojí apod.
Díky! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím jak je to teď, ale vždy bylo třeba do Prahy na konzulát, někdy to tam posílá třeba cestovka. KAždopádně jeho cesta sem je dlouhá a trnitá, bez sňatku to nepůjde a rozhodně nedělej takovou hloupost jako já. Jediný dobrý co z toho vzniklo je syn, toť vše. Jsem ráda, že mi zmizel ze života. Jsou to cikáni a je to názor ikdyž jsem tam nějakou dobu žila a rodina byla super.
Abys tam mohla jet, ON nemusí dělat nic, leda tě čekat na letišti
Po tobě budou chtít vědět za kým tam jedeš, proč atd, ale to je formalita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. píše:
Nevím jak je to teď, ale vždy bylo třeba do Prahy na konzulát, někdy to tam posílá třeba cestovka. KAždopádně jeho cesta sem je dlouhá a trnitá, bez sňatku to nepůjde a rozhodně nedělej takovou hloupost jako já. Jediný dobrý co z toho vzniklo je syn, toť vše. Jsem ráda, že mi zmizel ze života. Jsou to cikáni a je to názor ikdyž jsem tam nějakou dobu žila a rodina byla super.
Abys tam mohla jet, ON nemusí dělat nic, leda tě čekat na letišti![]()
![]()
Po tobě budou chtít vědět za kým tam jedeš, proč atd, ale to je formalita.
A on mi musí poslat pozvánku nebo něco takového? A nevíš, kolik to vízum stojí? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaS Zajdi na tuniské velvyslanectví v Praze, tam Ti ho dají anebo si ho můžeš nechat zařídit agenturou, která Ti vízum vyřídí. Platí na 90 dní pro jeden vstup do země.
On nemusí dělat vůbec nic.
- Citovat
- Upravit
@BaS dřív to stálo myslím kilo, ale to je nějakých 7 let zpátky. Prosmysli to, nechci radit, ale prostě vím, že to není dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaS píše:
A on mi musí poslat pozvánku nebo něco takového? A nevíš, kolik to vízum stojí?
Jsi občan EU, žádnou pozvánku nepotřebuješ. Pozvánku bys musela vyřizovat Ty jemu, pokud by chtěl za Tebou do ČR ![]()
- Citovat
- Upravit
@Imane Naštěstí pozvánka nestačí, jinak by to tady byl sám arab. Sorry, ale růžový zamilovaný brýle se mi ztratily tak za rok soužití.
Imane se jmenovala švagrová
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jůlinka T. Já vím, co je třeba. Napsala jsem to jen jako obecnou a jednoduchou odpověď na otázku. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Imane píše:
Jsi občan EU, žádnou pozvánku nepotřebuješ. Pozvánku bys musela vyřizovat Ty jemu, pokud by chtěl za Tebou do ČR
Díky ![]()
A na té ambasádě komunikují i v češtině? Jelikož to mám do Prahy daleko, tak jim musím napsat mail, tak ať vím, v jakém jazyce ho psát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Česky, v klidu. neradi to dělají na počkání, ale nechají se ukecat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaS píše:Česky nebo anglicky, jak chceš
Díky
A na té ambasádě komunikují i v češtině? Jelikož to mám do Prahy daleko, tak jim musím napsat mail, tak ať vím, v jakém jazyce ho psát
- Citovat
- Upravit
@Jůlinka T. píše:
@Imane Naštěstí pozvánka nestačí, jinak by to tady byl sám arab. Sorry, ale růžový zamilovaný brýle se mi ztratily tak za rok soužití.
Imane se jmenovala švagrová![]()
![]()
Netvrdím, že bude jiný, ale taky znám pár ženských, kterým to s arabem normálně funguje a neměnily by, spíše si myslím, že to je člověk od člověka a není vhodné je odsoudit všechny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaS píše:
Netvrdím, že bude jiný, ale taky znám pár ženských, kterým to s arabem normálně funguje a neměnily by, spíše si myslím, že to je člověk od člověka a není vhodné je odsoudit všechny.
Jo, ale je to spíše menšina, ale jsou ![]()
- Citovat
- Upravit
@BaS píše:
přála bych Ti, aby patřil k těm 3 procentům, které to myslí vážně a né k těm 97mi, co potřebují evropanku jen jako vstupenku do EU.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
přála bych Ti, aby patřil k těm 3 procentům, které to myslí vážně a né k těm 97mi, co potřebují evropanku jen jako vstupenku do EU.
- Citovat
- Upravit