Vízum do Tuniska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
BaS
36
3.10.13 19:35

Vízum do Tuniska

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tady některá z vás nemá náhodou zkušenost s vízem do Tuniska, pokud cestuje za přítelem. Potřebovala bych vědět, jak takové vízum vyřídit, co pro to musí udělat přítel, abych k němu mohla přijet, kolik to stojí apod.
Díky! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
3.10.13 19:43

Nevím jak je to teď, ale vždy bylo třeba do Prahy na konzulát, někdy to tam posílá třeba cestovka. KAždopádně jeho cesta sem je dlouhá a trnitá, bez sňatku to nepůjde a rozhodně nedělej takovou hloupost jako já. Jediný dobrý co z toho vzniklo je syn, toť vše. Jsem ráda, že mi zmizel ze života. Jsou to cikáni a je to názor ikdyž jsem tam nějakou dobu žila a rodina byla super.
Abys tam mohla jet, ON nemusí dělat nic, leda tě čekat na letišti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po tobě budou chtít vědět za kým tam jedeš, proč atd, ale to je formalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BaS
36
3.10.13 19:59
@Jůlinka T. píše:
Nevím jak je to teď, ale vždy bylo třeba do Prahy na konzulát, někdy to tam posílá třeba cestovka. KAždopádně jeho cesta sem je dlouhá a trnitá, bez sňatku to nepůjde a rozhodně nedělej takovou hloupost jako já. Jediný dobrý co z toho vzniklo je syn, toť vše. Jsem ráda, že mi zmizel ze života. Jsou to cikáni a je to názor ikdyž jsem tam nějakou dobu žila a rodina byla super.
Abys tam mohla jet, ON nemusí dělat nic, leda tě čekat na letišti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Po tobě budou chtít vědět za kým tam jedeš, proč atd, ale to je formalita.

A on mi musí poslat pozvánku nebo něco takového? A nevíš, kolik to vízum stojí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 19:59

@BaS Zajdi na tuniské velvyslanectví v Praze, tam Ti ho dají anebo si ho můžeš nechat zařídit agenturou, která Ti vízum vyřídí. Platí na 90 dní pro jeden vstup do země.
On nemusí dělat vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
4961
3.10.13 20:02

@BaS dřív to stálo myslím kilo, ale to je nějakých 7 let zpátky. Prosmysli to, nechci radit, ale prostě vím, že to není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:02
@BaS píše:
A on mi musí poslat pozvánku nebo něco takového? A nevíš, kolik to vízum stojí? :)

Jsi občan EU, žádnou pozvánku nepotřebuješ. Pozvánku bys musela vyřizovat Ty jemu, pokud by chtěl za Tebou do ČR ;)

• Citovat
  • Upravit
4961
3.10.13 20:08

@Imane Naštěstí pozvánka nestačí, jinak by to tady byl sám arab. Sorry, ale růžový zamilovaný brýle se mi ztratily tak za rok soužití.
Imane se jmenovala švagrová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:09

@Jůlinka T. Já vím, co je třeba. Napsala jsem to jen jako obecnou a jednoduchou odpověď na otázku. ;)

• Citovat
  • Upravit
BaS
36
3.10.13 20:10
@Imane píše:
Jsi občan EU, žádnou pozvánku nepotřebuješ. Pozvánku bys musela vyřizovat Ty jemu, pokud by chtěl za Tebou do ČR ;)

Díky ;-)
A na té ambasádě komunikují i v češtině? Jelikož to mám do Prahy daleko, tak jim musím napsat mail, tak ať vím, v jakém jazyce ho psát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
3.10.13 20:12

Česky, v klidu. neradi to dělají na počkání, ale nechají se ukecat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
@BaS píše:
Díky ;-)
A na té ambasádě komunikují i v češtině? Jelikož to mám do Prahy daleko, tak jim musím napsat mail, tak ať vím, v jakém jazyce ho psát :)
Česky nebo anglicky, jak chceš :)
  • Citovat
  • Upravit
BaS
36
@Jůlinka T. píše:
@Imane Naštěstí pozvánka nestačí, jinak by to tady byl sám arab. Sorry, ale růžový zamilovaný brýle se mi ztratily tak za rok soužití.
Imane se jmenovala švagrová :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Netvrdím, že bude jiný, ale taky znám pár ženských, kterým to s arabem normálně funguje a neměnily by, spíše si myslím, že to je člověk od člověka a není vhodné je odsoudit všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:13
@BaS píše:
Netvrdím, že bude jiný, ale taky znám pár ženských, kterým to s arabem normálně funguje a neměnily by, spíše si myslím, že to je člověk od člověka a není vhodné je odsoudit všechny.

Jo, ale je to spíše menšina, ale jsou :D

• Citovat
  • Upravit
72725
3.10.13 20:21
@BaS píše:

přála bych Ti, aby patřil k těm 3 procentům, které to myslí vážně a né k těm 97mi, co potřebují evropanku jen jako vstupenku do EU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:22
@martina.se píše:
přála bych Ti, aby patřil k těm 3 procentům, které to myslí vážně a né k těm 97mi, co potřebují evropanku jen jako vstupenku do EU.
:palec: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat