Vízum do Tuniska
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Imane píše:![]()
vím o čem mluvím, mám pár blízkých na cizinecké policii, oni toto řeší denně.. a ty procenta jsou přímo ze statistik, co mají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
vím o čem mluvím, mám pár blízkých na cizinecké policii, oni toto řeší denně.. a ty procenta jsou přímo ze statistik, co mají
Myslím, že to bude vcelku odpovídat realitě, +- procento
. Znám osobně manželství, která trvají 25 let, 15 let a jsou spokojená, ale to jsou ta 3 procenta
![]()
- Citovat
- Upravit
@martina.se píše:
vím o čem mluvím, mám pár blízkých na cizinecké policii, oni toto řeší denně.. a ty procenta jsou přímo ze statistik, co mají
Taky se toho bojím, jenže nezjistím to jinak, než že to zkusím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Imane píše:
Myslím, že to bude vcelku odpovídat realitě, +- procento. Znám osobně manželství, která trvají 25 let, 15 let a jsou spokojená, ale to jsou ta 3 procenta
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaS píše:
je mi to jasné.. nenechat se utáhnout na vařené nudli, nevěřit kecy o manželství a pod.. fakt to chce ho řádně proklepnout. Nepřeju nic zlého, ale zkušenosti jsou jiné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:já znám fungující jediné, jsou spolu cca 20 let, manželé 18.. Ale taky znám mraky těch, co se sem dostali, vyřídili papíry a tradá např do německa..
Já vím o třech
.
- Citovat
- Upravit
@BaS píše:
To jo
.
- Citovat
- Upravit
@martina.se
Ale to nejdéle trvající, co znám, je světe div se, s Jemencem a vážně jim to klape.
- Citovat
- Upravit
@Imane všechny čest, vyjímky rozhodně existují.. ale osobně bych do toho nešla, ani kdyby šlo o šejka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Já Ti rozumím
. On je to někdy oboustranný risk, protože zklámání jsou i na druhé straně.
- Citovat
- Upravit
Já si taky říkám, že se přece hnedka vdávat nemusím a pokud to časem bude vše ok, tak proč ne, ale hned na vdávání rozhodně nepřistoupím, i kdyby se stavěl na hlavu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BaS píše:
Já si taky říkám, že se přece hnedka vdávat nemusím a pokud to časem bude vše ok, tak proč ne, ale hned na vdávání rozhodně nepřistoupím, i kdyby se stavěl na hlavu
Ne, to určitě nedělej, v žádném případě
.
- Citovat
- Upravit
@BaS píše:
Já si taky říkám, že se přece hnedka vdávat nemusím a pokud to časem bude vše ok, tak proč ne, ale hned na vdávání rozhodně nepřistoupím, i kdyby se stavěl na hlavu
oni dokážou být milí, až je to neskutečné.. dle pořekadla, když ptáčka lapají.. znáš To.. Přeju hodně štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tady máš nějaké informace k vízu: http://www.condor.cz/viza.php?…
Je tam i seznam doporučených očkování. Osobní zkušenost nemám, takže nemůžu všechny informace potvrdit, ale vzhledem ke zdroji bych tomu asi věřila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit