Vízum do Tuniska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
3.10.13 20:24
@Imane píše: :palec: :potlesk:

vím o čem mluvím, mám pár blízkých na cizinecké policii, oni toto řeší denně.. a ty procenta jsou přímo ze statistik, co mají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:26
@martina.se píše:
vím o čem mluvím, mám pár blízkých na cizinecké policii, oni toto řeší denně.. a ty procenta jsou přímo ze statistik, co mají :think:

Myslím, že to bude vcelku odpovídat realitě, +- procento :). Znám osobně manželství, která trvají 25 let, 15 let a jsou spokojená, ale to jsou ta 3 procenta :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
BaS
36
3.10.13 20:26
@martina.se píše:
vím o čem mluvím, mám pár blízkých na cizinecké policii, oni toto řeší denně.. a ty procenta jsou přímo ze statistik, co mají :think:

Taky se toho bojím, jenže nezjistím to jinak, než že to zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.13 20:27
@Imane píše:
Myslím, že to bude vcelku odpovídat realitě, +- procento :). Znám osobně manželství, která trvají 25 let, 15 let a jsou spokojená, ale to jsou ta 3 procenta :lol: :lol:
:mrgreen: já znám fungující jediné, jsou spolu cca 20 let, manželé 18.. Ale taky znám mraky těch, co se sem dostali, vyřídili papíry a tradá např do německa..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.10.13 20:28
@BaS píše:

je mi to jasné.. nenechat se utáhnout na vařené nudli, nevěřit kecy o manželství a pod.. fakt to chce ho řádně proklepnout. Nepřeju nic zlého, ale zkušenosti jsou jiné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:30
@martina.se píše: :mrgreen: já znám fungující jediné, jsou spolu cca 20 let, manželé 18.. Ale taky znám mraky těch, co se sem dostali, vyřídili papíry a tradá např do německa..

Já vím o třech :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.10.13 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:31
@BaS píše:

To jo :).

• Citovat
  • Upravit
Imane
3.10.13 20:34

@martina.se
Ale to nejdéle trvající, co znám, je světe div se, s Jemencem a vážně jim to klape.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.10.13 20:36

@Imane všechny čest, vyjímky rozhodně existují.. ale osobně bych do toho nešla, ani kdyby šlo o šejka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:37

@martina.se Já Ti rozumím ;). On je to někdy oboustranný risk, protože zklámání jsou i na druhé straně.

• Citovat
  • Upravit
BaS
36
3.10.13 20:39

Já si taky říkám, že se přece hnedka vdávat nemusím a pokud to časem bude vše ok, tak proč ne, ale hned na vdávání rozhodně nepřistoupím, i kdyby se stavěl na hlavu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
3.10.13 20:40
@BaS píše:
Já si taky říkám, že se přece hnedka vdávat nemusím a pokud to časem bude vše ok, tak proč ne, ale hned na vdávání rozhodně nepřistoupím, i kdyby se stavěl na hlavu :)

Ne, to určitě nedělej, v žádném případě ;).

• Citovat
  • Upravit
72725
4.10.13 06:59
@BaS píše:
Já si taky říkám, že se přece hnedka vdávat nemusím a pokud to časem bude vše ok, tak proč ne, ale hned na vdávání rozhodně nepřistoupím, i kdyby se stavěl na hlavu :)

oni dokážou být milí, až je to neskutečné.. dle pořekadla, když ptáčka lapají.. znáš To.. Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
4.10.13 12:40

Ahoj, tady máš nějaké informace k vízu: http://www.condor.cz/viza.php?…
Je tam i seznam doporučených očkování. Osobní zkušenost nemám, takže nemůžu všechny informace potvrdit, ale vzhledem ke zdroji bych tomu asi věřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat