Vízum do Tuniska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
BaS
36
4.10.13 19:16
@Lucka22 píše:
Ahoj, tady máš nějaké informace k vízu: http://www.condor.cz/viza.php?…
Je tam i seznam doporučených očkování. Osobní zkušenost nemám, takže nemůžu všechny informace potvrdit, ale vzhledem ke zdroji bych tomu asi věřila.

Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
4.10.13 20:09

Je to naučený příběh od začátku až do konce, taky ti přeju aby ti to vyšlo, ale nevýjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.10.13 20:10
@Jůlinka T. píše:
Je to naučený příběh od začátku až do konce, taky ti přeju aby ti to vyšlo, ale nevýjde.

Vyjít to může. Sice je pravděpodobnost spíše minimální, vzhledem k tomu, jak je situace nastavená.

• Citovat
  • Upravit
BaS
36
4.10.13 20:13
@Jůlinka T. píše:

Uvidíme…snažím se na to zbytečně moc neupínat. Teďkom řešíme vízum a já stejně nemám tolik peněz, abych zaplatila toto + letenky, takže uvidíme, jestli pošle peníze. Pokud ne, tak to mám na háku a skončím to :) Pokud pošle, tak už to snad aspoň trochu vážně myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.10.13 20:14
@BaS píše:
Uvidíme…snažím se na to zbytečně moc neupínat. Teďkom řešíme vízum a já stejně nemám tolik peněz, abych zaplatila toto + letenky, takže uvidíme, jestli pošle peníze. Pokud ne, tak to mám na háku a skončím to :) Pokud pošle, tak už to snad aspoň trochu vážně myslí.

Z Tuniska jdou posílat prachy? 8o

• Citovat
  • Upravit
BaS
36
4.10.13 20:17
@Imane píše:
Z Tuniska jdou posílat prachy? 8o

Měly by jít posílat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.10.13 20:17
@BaS píše:
Měly by jít posílat…

To se divím. Z těhle zemí je to obvykle problém. Naopak ne, z Evropy tam, ale do EU jo. :think:

• Citovat
  • Upravit
40270
4.10.13 20:27

@Imane
To s penězma mi je nějaký povědomý. Neřešila jsi s ní tohle už v tý diskuzi o životu s muslimem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.10.13 20:28

@Camael
Tak to nevím, jestli jsme tohle přesně řešily :think:. Jen vím, že to s tím posíláním peněz není tak snadné.

• Citovat
  • Upravit
40270
4.10.13 20:32

@Imane
Mě to právě trklo, že jsem to někde nedávno četla. Tuším, že je to ta, co ho zná měsíc jen po skypu a co ukazuje ty boty, ne? Ach jo, tak jí to zatím nepřešlo, koukám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
BaS
36
4.10.13 20:38

@Camael
Jo, jsem to já. Neznám ho měsíc a neznám ho jen přes skype, to jsi mě předtím asi špatně pochopila :) Nepřešlo mě to…napsalo mi dost holek do soukromých zpráv, jelikož to nechtěly řešit před všema na diskuzi a přesvědčovaly mě, že všechno není tak černé, jak píšete. Většina z nich má manžela tunisana či egypťana a nebo nějaká jejich kamarádka. A popravdě opravdu nezjistím, co a jak dokud to nezkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.10.13 20:39

@BaS
Záleží ale, jak moc dlouhodbé to jsou vztahy, kde žijí, z jakých poměrů je jejich partner ;)

• Citovat
  • Upravit
BaS
36
4.10.13 20:44

@Imane
Jsou to manželství 10-15 let. Většina žije buď v ČR nebo v Německu. My jsme se shodli, že bychom jako nejlepší řešení brali Německo, jelikož tam máme oba kamarády a byli bychom na neutrální půdě. Můj tunisan je už doma, takže mám možnost vidět, jak to u nich vypadá a měla jsem možnost vidět i jeho rodinu - no zrovna na chudé lidi nevypadají ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
4.10.13 20:47

@BaS
Jj, ale i tak pozor. Jsou manželství, která se rozpadnou i po letech, stačí jen změnit zemi. ;)

• Citovat
  • Upravit
40270
4.10.13 20:48

@BaS
Hele, já v tomhle asi těžko změním názor, pro mě je tohle prostě nepochopitelný (žít s muslimem). A jak ti píšou, mě spíš zaujal ten procentový poměr 97% : 3%. Ale jo, chápu, že máš potřebu si na to přijít sama, jen bych byla hroooozně opatrná a byla bych hodně ve střehu. Těch, kterým to nevyjde, je prostě mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat