Nejlevnější volání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
9.10.14 11:09

nejlevnější volání

Jaké volání vyjde nejlevněji, máte tip? Krom nevolání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66799
9.10.14 11:14

Máme modré volání od Bonerixu, vejdeme se do dvou stovek měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.10.14 11:19

Co je modré volání?!Nějaký zaměstnanecký tarif?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
9.10.14 11:20

Taky Bonerix, volání a SMS do O2 zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
9.10.14 11:22
@blecha72 píše:
Máme modré volání od Bonerixu, vejdeme se do dvou stovek měsíčně.

ale to není pro všechny, jestli jsem to dobře četla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.10.14 11:35

Deset důvodů proč jsme s firmou BONERIX, S. R. O. (modré volání) neuzavřeli smlouvu

1. Na každé telefonní číslo, které zařadíte do programu „modré volání“ je smlouva na dobu určitou na dobu 12 měsíců od doby aktivace. Pokud nepodáte PÍSEMNOU VÝPOVĚĎ NEJPOZDĚJI 30 DNŮ před koncem doby určité, SMLOUVA SE AUTOMATICKY PRODLOUŽÍ na dalších 12 měsíců. Smlouva NELZE DŘÍVE UKONČIT ani se smluvní pokutou. V obchodních podmínkách je dokonce výslovně uvedeno: „Výpověď daná v této době trvání závazku je neplatná…“.
  1. Volání na zelenou linku 800 11 55 77 je sice zdarma, ale… za KAŽDÉ ŘEŠENÉ ČÍSLO JE VŽDY ÚČTOVÁN POPLATEK VE VÝŠI 30KČ! Poplatky tohoto typu mají pravděpodobně odradit od zbytečného obtěžování zaměstnanců na zákaznické lince 
  1. Změna tarifu je možná pouze z nižšího tarifu MINI na tarif MAXI za 495Kč. Tarif MAXI již potom NELZE změnit na nižší tarif. Pokud se rozhodnete pro změnu na MAXI…dalších 12 měsíců už s tím nic neuděláte…
  1. Potřebujete datový tarif třeba do notebooku? Dobře si to promyslete, protože když ho budete chtít zase zrušit… VÝPOVĚDNÍ DOBA JE DVA MĚSÍCE. Rozhodnete-li se tedy zrušit mobilní internet, protože jste prodali notebook, musíte podat PÍSEMNOU VÝPOVĚĎ. Přijde-li na Bonerix tato výpověď například 15.prosince 2013, PLATIT BUDETE AŽ DO KONCE ÚNORA 2014…
  1. Každé telefonní číslo zařazené do programu modré volání je automaticky zařazeno do seznamu čísel, kde poskytujete firmě Bonerix výslovný souhlas s tím, že mohou být na všechna čísla nebo kontaktní adresy odesílány obchodní sdělení a marketingové nabídky i jiných firem. Pokud Vám tedy nyní chodí desítky „reklamních“ SMS o „výhodném“ volání, můžete za nějakou dobu dostávat na Váš mobil, email nebo Vaši kontaktní adresu i jiné „výhodné“ nabídky, třeba kosmetiku …
  1. Už se Vám někdy stalo, že jste se opozdili s platbou o několik dní? Nebo jste špatně uvedli variabilní symbol? SMLUVNÍ POKUTA 0,5% ZA KAŽDÝ DEN PRODLENÍ je jedna z nejvyšších pokut, se kterou jsme se v obchodních podmínkách setkali. Jedná se v podstatě o úrok více než 180% ročně!!! U seriózních společností se smluvní pokuty většinou pohybují od 0,1 do 0,2%, ale ani to asi nestačí. Firma Bonerix ve svých Všeobecných obchodních podmínkách výslovně uvádí, že „zaplacením této pokuty nezaniká nárok i na zákonné úroky z prodlení…“
  1. Pokud se Vám dokonce stane, že nestihnete zaplatit jakoukoliv částku do 7 dnů po splatnosti, připravte se na horší časy. Podle našich zkušeností nejméně 30% zákazníků mobilních služeb alespoň jednou za rok zaplatí s tímto zpožděním. Ale jestli je to poprvé firmu Bonerix zajímat nebude. Po 7 dnech prodlení Bonerix zasílá PÍSEMNOU UPOMÍNKU S POPLATKEM 180KČ, zároveň dojde k ODPOJENÍ VŠECH SLUŽEB kromě tísňového volání. A pokud si přejete znovu číslo zapojit… DOKUD NEZAPLATÍTE VŠECHNY částky po splatnosti +180KČ UPOMÍNKU + 590KČ ZA ODBLOKOVÁNÍ … už si bohužel nezavoláte. Ale měsíční paušál stále běží…
  1. Pokud někdy došlo k prodlení se zaplacením a odpojením služeb, může navíc požadovat Bonerix zálohu ve výši tří měsíčních plateb. U tarifu MAXI si připravte MINIMÁLNĚ 1500KČ jinak máte prostě smůlu…
  1. Pokud se Vám nepodaří zaplatit všechny závazky, pokuty a smluvní poplatky do 30 dnů… už si nikde nekoupíte ani ledničku na splátky. AUTOMATICKY BUDETE ZAŘAZENI DO REGISTRU DLUŽNÍKŮ SOLUS. Za chyby se prostě u Bonerix tvrdě platí…
  1. Pokud se i po přečtení předchozích bodů přesto rozhodnete využít „jedinečné“ nabídky a zavoláte na linku Bonerix 800 11 55 77, bude Vám sděleno něco podobného, co jsem se dozvěděl já… Jedná se o nabídku pro společnost Aspekt, nabídka byla předem dohodnuta a společnost Aspekt je o všem informována… Prohlašuji tímto, že Aspekt invest, s. r. o. vedla v minulosti jednání se zástupci společnosti O2 Telefonica Czech Republic, a. s. i zástupci firmy Bonerix, s. r. o. a NEDOŠLO ZATÍM K ŽÁDNÉ DOHODĚ. Vyjádření zaměstnanců firmy Bonerix, s. r. o. na zákaznické lince 800 11 55 77 se tedy nezakládají na pravdě.

Ono to modré volání nebude žádné terno :mrgreen:
Netroufla bych si po přečtení recenzi tohoto virtuálního operátora od O2 nabídnout snad nikomu :mrgreen:

Příspěvek upraven 09.10.14 v 11:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.10.14 11:39

@mokuty záleží co nejvíce preferujes. Stačí ti jen volat? Popřípadě občas nějaká ta SMS? Chtěla bys i internet? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.10.14 11:40

Bez netu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.10.14 11:43

@mokuty takže jen volání a SMS? Volání neomezené? Kolik minut by ti stačilo? V průměru? Záleží co preferujes. Z Tvého příspěvků je těžké Ti poradit. A taky kolik max.jsi měsíčně ochotna utratit za volání? Někdo třeba 100 někdo 500.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
9.10.14 11:53

Max 200kč, tak do 50sms a volání taky tak 50 min max

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
9.10.14 11:53

Záleží také do jakých sítí voláš.
Mám t-mobile, volání do t-mobile zdarma (je tam nějaké omezení, ale opravdu tolik minut neprotelefonuji) a platím 250,– měsíčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.10.14 12:03

@mokuty pokud je Ti do 26.let můžeš čerpat různé „studentské slevy“ mám VDF už spoustu let a využívám všech slev co se da… Takže já bych doporučila VDF :-) zavolat na *77 a poptat se, co Ti jsou schopni nabídnout. Potom bych zkusila O2 a i T-Mobile a nabídky si porovnat. ;) nechci byt zaujata jen na VDF proto bych to byt Tebou obvolala. Mamka ma u O2 tarif za 199 a ma 50 minut volání a asi 100 SMS. Zkus jim říci svoje požadavky a uvidis co Ti nabídnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
9.10.14 15:58

@AndreaS92 @mokuty Nemáme žádný ze zmiňovaných tarifů. Bonerix poskytuje ještě tarif za 20 měsíčně, plus hovory a SMS po koruně, do čísel tohoto tarifu je volání zdarma (třeba já si tak volám s manželem). Tento tarif není běžně přístupný, je třeba sehnat někoho, kdo ho má jako zaměstnanecký a je ochoten jedno z čísel vám přenechat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
9.10.14 16:01

@blecha72 nejde ani tak o to, co bonerix nabizi, a jal si volate s manzelem, ale taky o to, ze kdy ma clovek nejaky problem ochota a snaha vyreseni dle recenzi nic moc :nevim: viz.bod 2,6,7 aj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
9.10.14 16:06
@AndreaS92 píše:
@blecha72 nejde ani tak o to, co bonerix nabizi, a jal si volate s manzelem, ale taky o to, ze kdy ma clovek nejaky problem ochota a snaha vyreseni dle recenzi nic moc :nevim: viz.bod 2,6,7 aj.

Tak snad umím zaplatit za služby, platbu na účtu mám přednastavenou, Ty 2 stovky tam vždycky mám. Zajímala by mě ochota ostatních operátorů řešit situaci, kdy nezaplatím, nebo pozdě vypovím smlouvu. Zakladatelka se ptala na možnosti levného volání, na to jsem jí odpověděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat