Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ET-Lucius píše:
Freddie Mercury byl bezkonkurenční, je ho vážně škoda… od Queenu se mi líbí snad vše, ale fakt mě mrazí, když slyším http://www.youtube.com/watch?…ncc1701 píše:
Ja od malicka vyrustam na Queenech, Genesis, Depeche Mode, .....
Tak tahle byla nadherna hlavne kdyz jsem videla v Barcelone La Fuente Magica a oni to k tomu hrali. A kamaradka to umi zahrat na klavir. Nadhera!!
GAZOLDA píše:
http://www.youtube.com/watch?…![]()
![]()
Fríííístajlo
je taky super,na to jsem kdysi koukala pořád
![]()
Já asi v těžkých chcvílích končím na dětských říkánkách nebo f´dětským folkloru
Ještě jsem si vzpomněla na mladé disko léta
http://www.youtube.com/watch?…
Potřebovala bych pomoci při pátrání po jedné skladbě, tak to zkusím i u vás
Nemám téměř vůbec žádné indicie, ale přesto: jedná se o baladu (ploužák?) pravděpodobně kanadského zpěváka, který má hodně hluboký a chraplavý hlas (napadá mě jedině Leonard Cohen, ale ani u něj to nemohu najít). Ten song si pamatuju z dětství, takže to bude už nějaký ten pátek starý. Slyšela jsem ji v seriálu How I Met Your Mother, když Marshall zavedl poprvé Robin do Hoser Hutu. Hned jak vešli, zpíval tam tuhle skladbu nějaký týpek jako karaoke. Celé to končí tím, že tam Marshall zazpívá Robininu slavnou Let´s Go To The Mall. Nedaří se mi najít tohle video ani na Youtube, ale možná si to také někdo pamatuje a ví, o jakou píseň jde. Budu moc vděčná ![]()
ncc1701 píše:
Potřebovala bych pomoci při pátrání po jedné skladbě, tak to zkusím i u vásNemám téměř vůbec žádné indicie, ale přesto: jedná se o baladu (ploužák?) pravděpodobně kanadského zpěváka, který má hodně hluboký a chraplavý hlas (napadá mě jedině Leonard Cohen, ale ani u něj to nemohu najít). Ten song si pamatuju z dětství, takže to bude už nějaký ten pátek starý. Slyšela jsem ji v seriálu How I Met Your Mother, když Marshall zavedl poprvé Robin do Hoser Hutu. Hned jak vešli, zpíval tam tuhle skladbu nějaký týpek jako karaoke. Celé to končí tím, že tam Marshall zazpívá Robininu slavnou Let´s Go To The Mall. Nedaří se mi najít tohle video ani na Youtube, ale možná si to také někdo pamatuje a ví, o jakou píseň jde. Budu moc vděčná
zkusím hledat, taky mě zajímá o kterou písničku jde
snad se nám podaří najít ![]()
IvkaH píše:ncc1701 píše:zkusím hledat, taky mě zajímá o kterou písničku jde
Potřebovala bych pomoci při pátrání po jedné skladbě, tak to zkusím i u vásNemám téměř vůbec žádné indicie, ale přesto: jedná se o baladu (ploužák?) pravděpodobně kanadského zpěváka, který má hodně hluboký a chraplavý hlas (napadá mě jedině Leonard Cohen, ale ani u něj to nemohu najít). Ten song si pamatuju z dětství, takže to bude už nějaký ten pátek starý. Slyšela jsem ji v seriálu How I Met Your Mother, když Marshall zavedl poprvé Robin do Hoser Hutu. Hned jak vešli, zpíval tam tuhle skladbu nějaký týpek jako karaoke. Celé to končí tím, že tam Marshall zazpívá Robininu slavnou Let´s Go To The Mall. Nedaří se mi najít tohle video ani na Youtube, ale možná si to také někdo pamatuje a ví, o jakou píseň jde. Budu moc vděčná
snad se nám podaří najít
Děkuju, já googlim už dvě hodiny a zatím nemám stopu
![]()