Chirurgové 5.série

5463
16.7.10 23:46

Chirurgové 5.série

Prosím kdo mi poradí kde můžu vidět včerejší díl chirurgů co dávali na primě? Nikde ho nemůžu najít.Děkuji za rady a odkazy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10017
16.7.10 23:51

Jdou stahnout z www.ulozto.cz, ale mne to moc nefungovalo a navic je to pouze s titulkama. Vcerejsi dil byl hodne hodne smutny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 01:18
clovek píše:
Jdou stahnout z www.ulozto.cz, ale mne to moc nefungovalo a navic je to pouze s titulkama. Vcerejsi dil byl hodne hodne smutny…

Co se tam stalo? Já už koukám na 6.sérii v AJ a 5. sérii sleduji v TV.Ale včera jsem to nestihla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaniSna
17.7.10 05:16

Nedívej se

Ve čtvrtek jsem tu zoufale plakala nad Lexie :cry: A kamarádka mi v jedenáct večer poslala SMS, že přes slzy ani nevidí… Takže v rámci zachování duševního zdraví doporučuji se nedívat! Daniela.

• Citovat
  • Upravit
10017
17.7.10 09:40

Izzie nasli dalsi nador v hlave, bohuzel je tak malinky a tak umisteny, ze je v podstate neoperovatelny. Izzie organizovala svatbu Meredith, hrozne tim zila, bylo vlastne videt, ze takhle by si predstavovala svoji svatbu, Meredith byla stastna, ze ji to dela radost, ale nakonec shodou vsechn okolnosti a nahod se vsichni domluvili a nakonec svatbu misto Meredith a Derecka /omlouvam se, jestli pisu jmena spatne/ mela Izzie s Alexem, bylo to hrozne hrozne smutny a dojemny, dil koncil pohledem na holohlavou Izzie a Alexe a byl to teda fakt dojak.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 11:40

Takže Izzy se vdala.A mě bylo divný,že v 6.sérii se mluví, o tom,že se vzali a Meredit s Derekem,že měli jen svatbu na papírku.No já když jsem viděla první díl 6.série jsem fakt brečela hrozně mě to vzalo,ale nebudu říkat co,aby jsem vám to neprozradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.7.10 12:25

On to ted bude dojak asi az do konce 5. serie a pak teda i na zacatku te 6., se mame na co tesit. Jen doufam, ze bude Prima hned navazovat, ne jak je jejim dobrym zvykem az tak za pul roku

Jestli mas tu moznost tak si to zkus stahnout, sice to bylo hrozne smutny, ale taaaaaaak romanticky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 13:04

Mš docvaklo,že mam doma 5.sérii sice v AJ,ale snad ten jeden díl přežiju.
No nevím Prima je v tom hrozná jako s tou 5.sérii ják jí usekli a dávali až za půl roku :cert:
Budete se ještě divit co vše se odehraje v 6.sérii dost zásadní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.7.10 13:09

No to mne tenkrat Prima taky dobre nakrkla, to bylo snad jeste dyl nez pul rok, bohuzel bych se nedivila kdyby neco podobneho zopakli :evil: .

Na Chirurzich mne prave bavi to, ze to neni tak predvidatelnej serial jako vetsina serialu americke produkce, ty zvraty jsou tam vzdy docela dost necekane a i ty vztahy mezi lidma jsou uplne jinaci nez byva obvykle, navic i ty postavy jsou napsany dost zajimave a jejich povahy jsou takovy ne uplne klasicky, takze na to koukam opravdu rada. Jen mi nevyhovuje ten skoro nocni cas kdy to vysilaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 15:33

Přesně nikdy neodhadneš jak to dopadne.Jako ta svatba Kristýny s Bérkem to jsem žrala jak to a ono to pak skončí úplně jinak to bylo něco :cry:
Není to typický americký seriál tam to vždy skončí dobře,ale tady nee.To samí zoufalky byli taky fain :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.7.10 18:28

Sexyfraga ja do dneska moc nevim jak to vlastne s tou svatbou bylo, nebo jestli jsem to vubec dobre pochopila, porad to vypadalo jakoze couvne Kristina, ale nakonec couvl Berk ze jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
17.7.10 20:05

Přesně ve svatební den šla k oltáři,ale Berk tam nebyl.A nikdo neví kam šel a proč to udělal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65343
17.7.10 20:14

No jo,vzpomínám.....
a stále se to neví????? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.7.10 20:37

No podle mne se to nevi. Ja jsem docela zvedava jak to bude pokracovat mezi ni a tim novym zrzavym doktorem, necim mne ten pan bere, ani nevim cim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
17.7.10 20:44

clovek souhlasím…ten mě taky bere… pro mě má obrovské charisma… ale někomu to tak nemusí připadat… každopádně je podobný mému manželovi tak možná proto :-D

holky to mi ani neříkejte, že to bude ještě dojemnější, já už minule přes slzy neviděla ale těším se na to… je to opravdu jiný seriál. Obávám se ale, že ho na Primě ještě jen tak neuvidíme… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí