Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaileee píše:
Už je to trapné fakt… jak jsem ho neměla ráda tak teď ho nemám ráda ještě víc
přestaň, fakt…nehodí se to ani k tématu, ani k příležitosti, kvůli které tato diskuse vznikla ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Co jsi poslouchala, když jsi byla malý kluk (před změnou pohlaví) nás nezajímá
Drzoune… ![]()
Moc si tady s tou ukrojenou hlavou nevyskakuj… ![]()
@Kaileee píše:
musí to být strašné, možná by jim bylo lépe kdyby o tom všude nemluvili, kdyby se jich na to každý neptal a kdyby se ho netýkala každá diskuze na netu i na ulici…
Mně třeba přijde hnusný, jak lezou novináři Nad Bertramku. Jestli jsou uvnitř, je to skoro strašidelný. Zapnuté kamery, blikající foťáky ![]()
Srdce nehasnou, to je tak dojemne a je to vlastne louceni. A pak Byt stale mlaaaaaaad
@Russet píše:
Mně třeba přijde hnusný, jak lezou novináři Nad Bertramku. Jestli jsou uvnitř, je to skoro strašidelný. Zapnuté kamery, blikající foťáky
tohle je strašlivá daň za slávu, strašlivá. Před Betramku položit květiny ano, ale tohle je děs. Chudák Ivana s dětmi, katastrofa. Měla by je po pohřbu vzít a někam s nimi odjet, jako to tenkrát udělal Štaidl a Arturem.
Být stále mlád mi od rána hraje v hlavě, ale mezi moje top patří Lady Carneval, Trezor a Zdvořilý Woody, na kterém svého času ujížděl syn (který ho zaměnil s Woodym z Toy Story) a vyžadoval ho slovy „lala vůdy!“
.
@Jana525 píše:
Snad vsechny vanocni
A plno dalsich _ jdi za stestim, Kdyz jsem ja byl tenkrat kluk. Skoro vsechny, ja miluju jeho hlas a projev.
Jo Alžbětinská serenáda s jeho zpěvem je má nejmilejší vánoční, na tu bych úplně zapomněla
tu si pouštíme jako první každý rok při Štědrovečerní večeři.
@Šáruší píše:
tohle je strašlivá daň za slávu, strašlivá. Před Betramku položit květiny ano, ale tohle je děs. Chudák Ivana s dětmi, katastrofa. Měla by je po pohřbu vzít a někam s nimi odjet, jako to tenkrát udělal Štaidl a Arturem.
Já myslím, že někam odjely, musela čekat haldy novinářů. Třeba za její maminkou. Já dneska slzu ukápla, ale asi bych nejela do Prahy dávat k plotu květiny.
@PenelopaW píše:
Být stále mlád mi od rána hraje v hlavě, ale mezi moje top patří Lady Carneval, Trezor a Zdvořilý Woody, na kterém svého času ujížděl syn (který ho zaměnil s Woodym z Toy Story) a vyžadoval ho slovy „lala vůdy!“.
Ale myslím, že on tu písničku moc nemusel, ne?
@monicskaa píše:
Ja si zamilovala tu novou s jeho dcerou Charlotte..
Mně sa taky líbí. Charlotta má dobře našlápnuto.
@monicskaa píše:
Ja si zamilovala tu novou s jeho dcerou Charlotte..
@Elzaaa píše:
Srdce nehasnou, to je tak dojemne a je to vlastne louceni. A pak Byt stale mlaaaaaaad
Ta dneska rve srdce, je mi tak líto těch dcer.