Nejoblíbenější písničky od Karla Gotta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
2.10.19 17:40
@Kaileee píše:
Už je to trapné fakt… jak jsem ho neměla ráda tak teď ho nemám ráda ještě víc :cert:

přestaň, fakt…nehodí se to ani k tématu, ani k příležitosti, kvůli které tato diskuse vznikla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
2.10.19 17:41
@Prof. Farnsworth píše:
Co jsi poslouchala, když jsi byla malý kluk (před změnou pohlaví) nás nezajímá :mrgreen:

Drzoune… :cert:

Moc si tady s tou ukrojenou hlavou nevyskakuj… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.19 17:49
@Kaileee píše:
musí to být strašné, možná by jim bylo lépe kdyby o tom všude nemluvili, kdyby se jich na to každý neptal a kdyby se ho netýkala každá diskuze na netu i na ulici… :kytka:

Mně třeba přijde hnusný, jak lezou novináři Nad Bertramku. Jestli jsou uvnitř, je to skoro strašidelný. Zapnuté kamery, blikající foťáky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
2.10.19 17:50

Ja si zamilovala tu novou s jeho dcerou Charlotte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
2.10.19 17:50

Srdce nehasnou, to je tak dojemne a je to vlastne louceni. A pak Byt stale mlaaaaaaad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
2.10.19 17:51

@Elzaaa ano presne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.10.19 17:52
@Russet píše:
Mně třeba přijde hnusný, jak lezou novináři Nad Bertramku. Jestli jsou uvnitř, je to skoro strašidelný. Zapnuté kamery, blikající foťáky :roll:

tohle je strašlivá daň za slávu, strašlivá. Před Betramku položit květiny ano, ale tohle je děs. Chudák Ivana s dětmi, katastrofa. Měla by je po pohřbu vzít a někam s nimi odjet, jako to tenkrát udělal Štaidl a Arturem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
2.10.19 17:54

Být stále mlád mi od rána hraje v hlavě, ale mezi moje top patří Lady Carneval, Trezor a Zdvořilý Woody, na kterém svého času ujížděl syn (který ho zaměnil s Woodym z Toy Story) a vyžadoval ho slovy „lala vůdy!“ :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.10.19 17:54
@Jana525 píše:
Snad vsechny vanocni :srdce:
A plno dalsich _ jdi za stestim, Kdyz jsem ja byl tenkrat kluk. Skoro vsechny, ja miluju jeho hlas a projev.

Jo Alžbětinská serenáda s jeho zpěvem je má nejmilejší vánoční, na tu bych úplně zapomněla :srdce: tu si pouštíme jako první každý rok při Štědrovečerní večeři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.19 17:56
@Šáruší píše:
tohle je strašlivá daň za slávu, strašlivá. Před Betramku položit květiny ano, ale tohle je děs. Chudák Ivana s dětmi, katastrofa. Měla by je po pohřbu vzít a někam s nimi odjet, jako to tenkrát udělal Štaidl a Arturem.

Já myslím, že někam odjely, musela čekat haldy novinářů. Třeba za její maminkou. Já dneska slzu ukápla, ale asi bych nejela do Prahy dávat k plotu květiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.19 17:56
@PenelopaW píše:
Být stále mlád mi od rána hraje v hlavě, ale mezi moje top patří Lady Carneval, Trezor a Zdvořilý Woody, na kterém svého času ujížděl syn (který ho zaměnil s Woodym z Toy Story) a vyžadoval ho slovy „lala vůdy!“ :lol:.

Ale myslím, že on tu písničku moc nemusel, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
2.10.19 17:57

@Russet taky jsem slzu ukapla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.19 17:57
@monicskaa píše:

Mně sa taky líbí. Charlotta má dobře našlápnuto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.10.19 17:58
@monicskaa píše:
@Elzaaa píše:
Srdce nehasnou, to je tak dojemne a je to vlastne louceni. A pak Byt stale mlaaaaaaad

Ta dneska rve srdce, je mi tak líto těch dcer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.10.19 17:58
@Elzaaa píše:
@Russet taky jsem slzu ukapla

Zvlaštní, viď? V podstatě ho neznám, jen z poslechu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek