Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Letos ty Tři oříšky pro Popelku budou o něco smutnější ![]()
Budiž mu země lehká.
Edit adminem: smazán odkaz
Právě jsem to slyšela v rádiu. Byl nemocný a starý. Umřít v 80 je dnes vlastně úspěch. Jen je mi líto těch jeho dcer, měl to být jejich dědeček, ne tatínek.
Doufám, že i ve skutečnosti byl v životě tak štastný jak to bylo prezentováno lidu.
Nenahraditelny talent, ktery se rodi jednou za 100let mozna
Je to smutne a vzali me to, na druhou stranu to je krasny vek.
Smutna zprava ![]()
Mel urcite krasny a plnohodnotny zivot
Zustalo po nem kus dobre odvedene prace.
No… odešel jeden fenomén. Zvláštní, jak člověk podvědomě čeká, že tu tyhle osobnosti budou pořád, i když čte, že jsou nemocní a vidí číslovku na začátku jejich věku…
Jsem z toho moc smutná, i moje malé děti ho poslouchaly a prostě byl to „náš“ Karel
![]()
Já to viděla na fb, v první chvíli sem přemýšlela, jestli to zas není špatný vtip. Je ho škoda, byl to pan zpěvák. Nějak mám takový divný pocit, člověk ho bral prakticky jako nesmrtelného, ale aspoň ve svojí tvorbě bude žít dál ![]()
Reklama pod kondolencni knihou
jo Karel byl legenda
určitě bude slavík in Memoriam
Ano, umřel, tak jako spoustu jiných lidí dnes, zítra… měl krásný, plnohodnotný život a bylo mu dopřáno umřít v klidu domova. Měl 80 let!!!
Byl Dobrej. Takový talent už snad nikdo nebude. Leda že by ho nahradila starší dcera.
Ale Gott byl jen jeden. Upřímnou soustrast rodině.
Jak píše @Elza56, letos ty Tři oříšky budou jiné.
Snad média dopřejí rodině klid…
Moni
Je to smutná zpráva, i když se vědělo, že to teď Karel Gott neměl se zdravím jednoduché. Byl to člověk, který provázel téměř všechny současně žijící generace a ať již se nám jeho písně líbily či ne, tak jedno je jisté. Odešel fenomén, velký muž, Slavík. Určitě to musí být těžké pro jeho rodinu. Snad je mu už lépe a jak zpívá ve své poslední písni s Charlottou, „srdce nehasnou“…tak po něm zbyly písně, které, si myslím, pro nás nikdy nezhasnou.