Zemřel Karel Gott

Napsat příspěvek
Velikost písma:
562
2.10.19 14:12

Zemřel talent, který se jen tak opakovat nebude. Ale v požehnaném věku, vypadá to, že snad prožil krásný naplněný život a spoustu pěkného tu zanechal. Jeho písně jsem sice cíleně nikdy přímo nevyhledávala, ale když zazněl v rádiu jeho hlas a písně, tak mě to vždycky potěšilo a zahřálo na srdci. Navíc jsem z něj měla jako z člověka moc dobrý pocit, že měl dobré srdce, nepovyšoval se, měl charisma. Bude chybět, hlavně jeho rodině, avšak každý máme čas, který se jednou naplní. Za mě poklona, kolik toho zvládnul, za jeho přístup, za jeho talent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.10.19 14:22
@Tableta píše:
A kde? Mluvilo se o státním pohřbu a státním smutku. O státním svátku nikde nebyla řeč :think:

Rikali to na čt, ze se o tom uvazuje. A statni smutek bude urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
2.10.19 14:24
@hulala píše:
Zemřel, je to smutné-ALE bylo mu 80, dalo se to čekat. A uprímně svolávání mimorádného briefingu ohledně státního pohrbu dne smutku ze strany Babise mi už prijde doooost prehnané.

naprosto, je to přesně jak se přiživit a zviditelnit na jeho smrti. Je mi z toho na :poblion: kdyby to v tichosti dojednal s rodinou, ale to ne, to by nemohl být za machra. Fuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
2.10.19 14:25

@Kaileee Aha. Tak aspoň by to byl den volna navíc. Proč ne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
2.10.19 14:28

Babiš se snaží zviditelnit a přihrát si polívčičku :poblion:. Měl 80 a byl nemocný, dalo se to čekat. Spousta lidí se takového věku nedožilo, třeba všichni mi prarodiče :,(. Vím mě vzali za srdce smrt Pana Srstky, Michael Jackson, Patřící Swayze a Luke Petry.
Osobnost to po pracovní stránce sice byla, ale taky byl **** a o svoje dvě starší dcery se moc nestaral :poblion:.

edit adminom - vulgarizmus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
2.10.19 14:31

@krajta :,( promiň, ale to ty jsi k :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.10.19 14:36

@krajta A ty si s nima bydlela, že víš přesně jak moc se staral nebo nestaral? Nebo usuzuješ z bulváru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
2.10.19 14:45

Jezdíme pravidelně s manželem na Rock for people. Když vystupoval Karel Gott, tak jsme si to nenechali ujít a musím s klidným srdcem říct, že to bylo nejkrásnější vystoupení celého festivalu!! Když zazpíval,,Být stále mlád,, i ti největší drsňáci a nejtvrdší rockeři měli slzu na tváři.
Chápu, že jsou lidé, pro které jeho písničky nejsou jejich šálek kávy, ale on dokázal zaujmout neskutečně široké publikum. I ti,,nejtvrdší,, metalisti znají jeho písničky.
Naposledy jsem ho viděla na koncertě s Leošem Marešem v O2 aréně a tleskala jsem ve stoje.
Budete mi chybět, mistře. Čest Vaší památce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
2.10.19 14:47

Je mi z toho smutno. Kaja byl bozi, ale zase na druhou stranu dožil se krásného veku, a je mi lito tech jejich dcer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
2.10.19 15:40
@hulala píše:
@Kaileee to si dělás pr… já se na výměnu tesila

No ja taky, ale bude asi az dalsi tyden. Taky to mohli ten dokument o Kajovi dat na jinej svij kanal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.10.19 15:48
@Terez001 píše:
@krajta :,( promiň, ale to ty jsi k :poblion:

Jj souhlasim!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.10.19 15:49
@Nnaud2 píše:
Jezdíme pravidelně s manželem na Rock for people. Když vystupoval Karel Gott, tak jsme si to nenechali ujít a musím s klidným srdcem říct, že to bylo nejkrásnější vystoupení celého festivalu!! Když zazpíval,,Být stále mlád,, i ti největší drsňáci a nejtvrdší rockeři měli slzu na tváři.
Chápu, že jsou lidé, pro které jeho písničky nejsou jejich šálek kávy, ale on dokázal zaujmout neskutečně široké publikum. I ti,,nejtvrdší,, metalisti znají jeho písničky.
Naposledy jsem ho viděla na koncertě s Leošem Marešem v O2 aréně a tleskala jsem ve stoje.
Budete mi chybět, mistře. Čest Vaší památce
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
2.10.19 15:51
@Elzaaa píše:
No ja taky, ale bude asi az dalsi tyden. Taky to mohli ten dokument o Kajovi dat na jinej svij kanal.

tak to uvidíte za tyden… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
2.10.19 15:51

Sbohem, božský Kájo :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.10.19 16:19