Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Některé příspěvky jsou prostě nevhodné, ale máte pravdu, nejlepší je sem nechodit. Já si raději zapálím svíčku a pustím jeho písničku, než rozebírat jeho život, o kterým ví nejlíp jeho rodina, než vy tady na E-miminu;) ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
Jinak co jsem slyšela já, tak státní pohřeb i státní smutek je v jednání (a podle mě naproto vhodně), ale státní svátek, to už mi přijde přitažené za vlasy…
Četla jsi tohle? https://www.idnes.cz/…7_domaci_tho
A státní smutek, ten byl vyhlášen po 9/11, tragédii ve Smolensku a po úmrtí Havla (což se spoustě lidí nezdálo). Ten Karel Gott mi tam prostě nesedí, i když si ho jako umělce cením.
@osvc píše:
Tohle je největší nesmysl, nebo Hitler byl taky v jádru správný chlapík?Nevšimla jsem si, že by o takových zrůdách byly dokumenty v pozitivním smyslu
Tak srovnavat Hitlera apod s Gottem je trochu mimo ne ![]()
@blobfish píše: Četla jsi tohle? https://www.idnes.cz/…7_domaci_thoA státní smutek, ten byl vyhlášen po 9/11, tragédii ve Smolensku a po úmrtí Havla (což se spoustě lidí nezdálo). Ten Karel Gott mi tam prostě nesedí, i když si ho jako umělce cením.četla, ale taky jsem četla, že zřejmě došlo jen k pomotání pojmů, že to nebude státní pohřeb, ale pohřeb se státními poctami.
Bohužel negativismus je hrůza na e-miminu. Jako chápu, že ne každý musí patřit do fan-clubu K. Gotta, ale čeho je moc, toho je příliš. Co se týče mně, já spíš patřila do fan-clubu W. Matušky ( jediný zpěvák, který mohl soutěžit s panem Gottem), a těšila jsem se z Matuškových úspěchů v Americe, jako když vystupoval se skupinou KTO na koncertě ve městě, které je nazývanou baštou světové country-music. Spíš se mi líbilo jeho chlapské zpívání, než-li Gottův utahaný popíček, ale proti gustu žádný dišputát. Ale co by byl Matuška bez Gotta a Gott bez Matušky. To je jako rivalita mezi Spartou a Slávií. Jeden bez druhého nemůžou být. Matuška neměl státní pohřeb, myslím, že i Gott se obejde i bez státního pohřbu. Druhý extrém je mi taky proti srsti. Taková přehnaná adorace vynikajícího zpěváka je na mně moc. P. S: Pro mně jsou TOP písničky z repertoáru K. Gotta „Hej páni konšelé“ a „Můj bratr Jan“. V těchto písních je ukryt protinormalizační motiv. Myslím, že je zpíval zrovna v době, kdy podepisoval antichartu.
@Mar__tanka1983 píše: četla, ale taky jsem četla, že zřejmě došlo jen k pomotání pojmů, že to nebude státní pohřeb, ale pohřeb se státními poctami.
Holinky, hodinky…
Babiš, no
Ale to už sem fakt nepatří. Pohřeb se státními poctami mi připadá ok. I když je mi trochu líto, že se ho nedostalo dalším lidem, například tomu Kouteckému.
@Božislava píše:
Bohužel negativismus je hrůza na e-miminu. Jako chápu, že ne každý musí patřit do fan-clubu K. Gotta, ale čeho je moc, toho je příliš. Co se týče mně, já spíš patřila do fan-clubu W. Matušky ( jediný zpěvák, který mohl soutěžit s panem Gottem), a těšila jsem se z Matuškových úspěchů v Americe, jako když vystupoval se skupinou KTO na koncertě ve městě, které je nazývanou baštou světové country-music. Spíš se mi líbilo jeho chlapské zpívání, než-li Gottův utahaný popíček, ale proti gustu žádný dišputát. Ale co by byl Matuška bez Gotta a Gott bez Matušky. To je jako rivalita mezi Spartou a Slávií. Jeden bez druhého nemůžou být. Matuška neměl státní pohřeb, myslím, že i Gott se obejde i bez státního pohřbu. Druhý extrém je mi taky proti srsti. Taková přehnaná adorace vynikajícího zpěváka je na mně moc. P. S: Pro mně jsou TOP písničky z repertoáru K. Gotta „Hej páni konšelé“ a „Můj bratr Jan“. V těchto písních je ukryt protinormalizační motiv. Myslím, že je zpíval zrovna v době, kdy podepisoval antichartu.
Bozka, zrovna ty tvoje ctrl výlevy jsou negativistické až na pudu. A ty jsi esence normalizační kultury a výchovy, to evidentnî.
@MP Krista píše:
Bozka, zrovna ty tvoje ctrl výlevy jsou negativistické až na pudu. A ty jsi esence normalizační kultury a výchovy, to evidentnî.
Jednak nevím co je ctrl výlevy a pozitivnější jsem určitě než ty! Trochu pokory a úcty před majestátem Smrti by ti neuškodilo.
@Božislava píše:
Jednak nevím co je ctrl výlevy a pozitivnější jsem určitě než ty! Trochu pokory a úcty před majestátem Smrti by ti neuškodilo.
Ctrl výlevy jsou ty zkopírované kravoviny, co sem občas dáváš. A smrt není majestátní, na to se netěš.
@Božislava píše:
@Božislava píše:Dneska
@MP Krista píše:
Ctrl výlevy jsou ty zkopírované kravoviny, co sem občas dáváš. A smrt není majestátní, na to se netěš.
Dneska máš hádavou. Tak jako skoro vždycky.
@Božislava píše:
Dneska máš hádavou. Tak jako skoro vždycky.
Nikoli, báječné se bavím, hlavně nad tím tvým nekrologem o národních podkladech!
@MP Krista píše:
Nikoli, báječné se bavím, hlavně nad tím tvým nekrologem o národních podkladech!
Tak já zrovna nejsem ten typ, co by se bavil nad nekrologem, ale co už. ![]()
@Pajka89 píše:
Tak srovnavat Hitlera apod s Gottem je trochu mimo ne
A já ho snad s ním někde srovnávám?
Jen jsem reagovala na často omílaný nesmysl „o mrtvých jen v dobrém“.
Druhá dcerka má taky vlastně hezkou vzpomínku…písnička, kterou mu napsal Marek Ztracený…tam je ve videoklipu celá rodina…