Zemřel Karel Gott

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32913
2.10.19 12:39

Taky jsem to čekala, v řádu týdnů měsíců.. Babička měla stejnou nemoc a zemřela taky v 80, progres nemoci byl podobný, u ní to šlo z kopce 4 měsíce ( tehdy Dr řekli ať počítáme do půl roka). Musel vědět…snad se aspoň netrápil dlouho. I když skutečnost mohla být jiná než mediální verze. Každopádně Srdce nehasnou si pouštíme obden, je krásná a syn ji miluje. 80 na chlapa a zpěváka je krásný věk. A stihl i tu rodinu nakonec. Myslím že prožil naplněný život a zůstane tu po něm mnoho krásného. Člověk má dojem, že takové osobnosti tady budou stále..ale nesmrtelnost je v něčem jiném, než v délce života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
2.10.19 12:44

A není snad jedno, že se to dalo čekat? I já jsem z toho v šoku. Říkala jsem si, že se z toho dostane, fandila jsem mu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10251
2.10.19 12:45

U veřejně známých osobností si vždy říkám, a to už za jejich života, do jaké míry to, co o nich víme je obraz, a do jaké skutečnost.
Pana Gotta si jistě vážím za jeho uměleckou tvorbu, co se týká soukromého života, to mi nepřísluší hodnotit. Rozhodně ale platí, že pro více generací byl člověkem, kterého měli,,za svého," a těmto lidem bude chybět.
Co mu také musím přiznat, že uměl vždy zachovat určitou úroveň svých vystoupení, ať už se jednalo o šarády na ČST, nebo o rozhovor pro Evropu 2. Prostě oslovení,,mistr" k němu vlastně patřilo.
Nevím, jestli je doba nakloněná tomu, aby naši generaci provázela nějaká,,hvězda" celý život, jako byl pro rodiče, prarodiče hvězdou Gott.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.19 12:50

Nikdy sem ho neposlouchala, ale stejně mě to zasahlo a rozbrecelo. Byl taková jistota, která tu byla odjakživa, celý můj život i život rodičů a najednou je to všechno pryč.. Moc mě to mrzí. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
4215
2.10.19 12:56

Taky mě to překvapilo, i když vzhledem k jeho zdravotnímu stavu se to dalo očekávat. Také jsem ho moc neposlouchala, ale zasáhne to… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.10.19 12:58

Máááme jí co závidět,
výýýšku z které vidí svět…
:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
2.10.19 13:02

Popravde jsem si asi myslela, ze Gott je nesmrtelny a bude tady naveky… Nikdy jsem jeho pisnicky nevyhledavala, ale i tak me to zasahlo. Memyslim, ze neumrel,,jenom" nejaky popularni zpevak, ale narodni symbol, takova nase jistota, skoncila tim nejaka etapa, nebo jak to rict.. Myslim, ze se dnes v nasi zemi zastavilo aspon na vterinu srdce uplne kazdemu, at uz ho poslouchal, nebo ne🖤

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.10.19 13:04

Boze ani vymena manzelek dneska nebude, to je teprve smutna streda… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.10.19 13:08

@Zwetta Soustrast se nepřeje :roll: to jen tak na okraj…

Zpráva je to smutná a je mi moc líto jeho malých dcer. Nechť odpočívá v pokoji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2525
2.10.19 13:08
@Kaileee píše:
Boze ani vymena manzelek dneska nebude, to je teprve smutna streda… :mrgreen: :mrgreen:

na tu kravinu se nekdo dívá? To radsi fakt se kouknu na dokument o Gottovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
2.10.19 13:09
@Kaileee píše:
Boze ani vymena manzelek dneska nebude, to je teprve smutna streda… :mrgreen: :mrgreen:

Na Výměnu se nedívám, ale to je vtip nebo bude státní smutek? Jsem mimo televizi teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.10.19 13:10

@xavierka jojo dívám se, mě to baví :)
Já nechci podporovat ty hyeny co se v tom budou teď vyžívat a rádoby uctívat Gotta, určitě o něm vyjde pěkný dokument i mimo telku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
2.10.19 13:10
@Kaileee píše:

konečně tu velekravinu zrušili?

Příspěvek upraven 02.10.19 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65360
2.10.19 13:11

Každému je líto malých dcer…ale on měl ještě 2 další…
A i jim odešel tatínek. O nich nikde ani zmínka…ani na jeho oficiálním webu…taky smutné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
2.10.19 13:13
@Jana206 píše:
Na Výměnu se nedívám, ale to je vtip nebo bude státní smutek? Jsem mimo televizi teď.

prý bude státní smutek a příští rok bude 1.10 státní svátek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová