Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi to líto, božský Kája byl božský Kája
ať odpočívá v pokoji.
Dalo se to čekat po tom co se oznámilo, že má leukémii. Čekala jsem to do Vanoc. Je to moc smutné, ale dožil se krásného věku. Teď už ho nic netrápí. Ať je mu země lehká.
Karla Gotta milovala moje babička, maminka i já. Pod kůži se dostal i mým synům. Pan Gott tu byl, je a bude. Navždy. ![]()
Karel byl neuvěřitelný člověk, měl charakter, vystupování, byl inteligentní a hodný, výborný umělec…škoda takového člověka
Se svým talentem to uměl. Zúročil ho, svou slávu si, narozdíl od mnoha jiných, vydřel a zasloužil.
Měla jsem Karla Gotta moc ráda. Jeho Jdi za štěstím jsme si nechali zahrát, když jsme šli s mužem k „oltáři“. Byl to prostě náš Kája, i děti znají jeho písničky. Líbil se mi jeho přístup k fanouškům, pokora, lidskost a také že jako jeden z mála umělců nekafral do politiky.
Smutno je mi i z našeho bulváru, který i v této chvíli servíruje články o jeho milenkach, a vysílá živě. Kde to jsme? To ani v této chvíli nemají špetku úcty k nejbližším a budou je teď pronásledovat na každém kroku? Přitom ještě před pár týdny prosil Karel Gott o klid a soukromí s ohledem na dcery. Toho se asi nikdy nedočká…
Příspěvek upraven 02.10.19 v 11:20
@Romilda píše:
Měla jsem Karla Gotta moc ráda. Jeho Jdi za štěstím jsme si nechali zahrát, když jsme šli s mužem k „oltáři“. Byl to prostě náš Kája, i děti znají jeho písničky. Líbil se mi jeho přístup k fanouškům, pokora, lidskost a také že jako jeden z mála umělců nekafral do politiky.
Smutno je mi však z našeho bulváru, který i v této chvíli servíruje nechutné články o milenkach, apod.
To mě hned napadlo. Média i z úmrtí udělají „senzaci“ a frašku.
@admin píše:
Jak píše @Elza56, letos ty Tři oříšky budou jiné.Snad média dopřejí rodině klid…Moni
Nedopřejí. Pochybuji.
Byl Božský, jedinečný a troufám si říct že jeden z mála. Takový druhý už nebude.
Moje mamka ho měla moc ráda. Už tu taky není. Ač jsem nevěřící, tak snad ji tam někde nahoře zazpívá.
R. I.P. Karle ![]()
Rodině přeju, ani nevím co, ať ten milosrdný čas, co trochu otupí tu bolest, teď běží co nejrychleji. Je mi líto holčiček, že jsou tak malé a už musí tohle zažívat. Bohužel to bylo jasné, že tomuto budou vystaveny. Jinak dožil se požehnaného věku, snad byl v životě šťastný, tak jak vypadal, že byl. Upřímnou soustrast i jeho ženě, ať se psalo o ní cokoliv, stála při něm a určitě ho milovala.
@Popeladym píše:
To mě hned napadlo. Média i z úmrtí udělají „senzaci“ a frašku.
Tak to je jasné, tohle je pro ně „bomba“ zpráva, to bude prodávat ve velkém a vystačí si s tím několik týdnů. To je daň za úspěch. Jen chudáci rodinní příslušníci. Když si vzpomneu, co bylo okolo Bartošové a jak dlouho si s tím vystačili a to nebyla Gott.
Taky jsem viděla zprávu před pár minutami na fb a měla dojem, že je to zase nějaký nepovedený joke.. ![]()
A ono není, přeju upřímnou soustrast, docela mě to zaskočilo ![]()
Hlavně, ať se s tím co nejlépe popere jeho rodina, a především jeho dcery..
![]()
@admin píše:
Jak píše @Elza56, letos ty Tři oříšky budou jiné.Snad média dopřejí rodině klid…Moni
a už nějak řešíte to bílé pozadí? Aby uživatelky dopřály i vám klid v diskuzi o novém vzhledu? ![]()