Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, zajímalo by mě, jaká věc se vám v poslední době povedla a jste na ni náležitě pyšní. Dneska se neumí nikdo moc pochválit, tak s chtí do toho
Já například zkrouhla rodinný rozpočet a ušetříme na vánoce, což se příteli za poslední rok nepovedlo ani jednou.
Počítáš do toho jako jen majetkový věci nebo i „lidský“ - činy, děti apod
A teď se bojíš, jestli ten zkrouhnutý rozpočet přítel rozdýchá, tak čekáš vedle v diskuzi na zhodnocení vztahu, jo?
![]()
já jsem minulou neděli dokopala chotě drahého, aby konečně pohnul s budoucím dětským pokojem a na to jsem také náležitě pyšná
![]()
Já letos zvládla složit dvoje státnice
A druhý nejpodařenější kousek je sestěhování s přítelem ![]()
Pomohla jsem klukovi, co dostal záchvat na ulici, bylo tam hafo lidí…nikdo nepomohl až já s miminem…
Asi, protože vypadal jako feták…Každopádně jsem mu pomohla, udělala první pomoc, než přijela záchranka.
Jinak lidi se na mě v takovách situacích jen lepí, takových podobných zážitku mám spoustu..
@Etcetera78 píše:
A teď se bojíš, jestli ten zkrouhnutý rozpočet přítel rozdýchá, tak čekáš vedle v diskuzi na zhodnocení vztahu, jo?![]()
![]()
:mrgreen
![]()
: toto je ovšem nejpodařenější hláška, co jsem za poslední dobu slyšela
Tak já prvně abych odlehčila
jsem hrdá že se mi povedlo přemluvit konečně manžela a bude zítra s dcerou vstávat ráno ona já se dospím
![]()
Ale vážně..jsem pyšná samozřejmě na svoji dceru, kterou zbožňuju nejvíc z celého světa
ač kolikrát mě samozřejmě vynervuje když zlobí ![]()
A druhá věc na kteoru jsem právem hrdá je že jsem od malička tvrdila že bduu dělat jedno zaměstnání ve specifickém oboru a dosáhla jsem toho a mám práci kterou miluju a byla mým snem od dětství
![]()
@loka píše:
Tak já prvně abych odlehčilajsem hrdá že se mi povedlo přemluvit konečně manžela a bude zítra s dcerou vstávat ráno ona já se dospím
![]()
Ale vážně..jsem pyšná samozřejmě na svoji dceru, kterou zbožňuju nejvíc z celého světaač kolikrát mě samozřejmě vynervuje když zlobí
A druhá věc na kteoru jsem právem hrdá je že jsem od malička tvrdila že bduu dělat jedno zaměstnání ve specifickém oboru a dosáhla jsem toho a mám práci kterou miluju a byla mým snem od dětství![]()
![]()