Nejpodařenější kousek, co se vám povedl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
86
9.11.12 19:32

Nejpodařenější kousek

Ahoj holky, zajímalo by mě, jaká věc se vám v poslední době povedla a jste na ni náležitě pyšní. Dneska se neumí nikdo moc pochválit, tak s chtí do toho :D Já například zkrouhla rodinný rozpočet a ušetříme na vánoce, což se příteli za poslední rok nepovedlo ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
9.11.12 19:35

Počítáš do toho jako jen majetkový věci nebo i „lidský“ - činy, děti apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.11.12 19:36

Počítám všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.11.12 19:37

A teď se bojíš, jestli ten zkrouhnutý rozpočet přítel rozdýchá, tak čekáš vedle v diskuzi na zhodnocení vztahu, jo? :mrgreen: :pankac:

já jsem minulou neděli dokopala chotě drahého, aby konečně pohnul s budoucím dětským pokojem a na to jsem také náležitě pyšná :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.11.12 19:39

Já letos zvládla složit dvoje státnice :mrgreen: A druhý nejpodařenější kousek je sestěhování s přítelem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505

Pomohla jsem klukovi, co dostal záchvat na ulici, bylo tam hafo lidí…nikdo nepomohl až já s miminem…
Asi, protože vypadal jako feták…Každopádně jsem mu pomohla, udělala první pomoc, než přijela záchranka.

Jinak lidi se na mě v takovách situacích jen lepí, takových podobných zážitku mám spoustu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
@Etcetera78 píše:
A teď se bojíš, jestli ten zkrouhnutý rozpočet přítel rozdýchá, tak čekáš vedle v diskuzi na zhodnocení vztahu, jo? :mrgreen: :pankac:

:mrgreen :mrgreen: :mrgreen: : toto je ovšem nejpodařenější hláška, co jsem za poslední dobu slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.11.12 19:41
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
9.11.12 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
9.11.12 19:45

Tak já prvně abych odlehčila :mrgreen: jsem hrdá že se mi povedlo přemluvit konečně manžela a bude zítra s dcerou vstávat ráno ona já se dospím :lol: :srdce:
Ale vážně..jsem pyšná samozřejmě na svoji dceru, kterou zbožňuju nejvíc z celého světa :srdce: ač kolikrát mě samozřejmě vynervuje když zlobí :oops:
A druhá věc na kteoru jsem právem hrdá je že jsem od malička tvrdila že bduu dělat jedno zaměstnání ve specifickém oboru a dosáhla jsem toho a mám práci kterou miluju a byla mým snem od dětství :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
9.11.12 19:46
@loka píše:
Tak já prvně abych odlehčila :mrgreen: jsem hrdá že se mi povedlo přemluvit konečně manžela a bude zítra s dcerou vstávat ráno ona já se dospím :lol: :srdce:
Ale vážně..jsem pyšná samozřejmě na svoji dceru, kterou zbožňuju nejvíc z celého světa :srdce: ač kolikrát mě samozřejmě vynervuje když zlobí :oops:
A druhá věc na kteoru jsem právem hrdá je že jsem od malička tvrdila že bduu dělat jedno zaměstnání ve specifickém oboru a dosáhla jsem toho a mám práci kterou miluju a byla mým snem od dětství :pankac: :pankac: :pankac:
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
9.11.12 19:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrzana2
9.11.12 19:57

Barborka :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: