Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Možná bych upravila i stravu. potraviny se dělí na ty co ochlazují organismus a ty co ohřívají organismus. jestli trpíš na záněty močovýho měchýře a je ti často zima, tak bys měla vyřadit mléčné výrobky, ovoce a zeleninu si ohřívat, ráno si dávat třeba teplou kaši, abys prohřála tělo, atd.. začít posilovat ledviny. je to podle čínské medicíny…
@every.lee No nevypadá to moc lákavě
. Ale jestli to zafunguje, tak jsem ochotná podstoupit (skoro) vše
.
Dakotta: Díky za reakci, gynekologické problémy naštěstí nemám ani chlamydie, ale u doktora to asi při nejbližší příležitosti zmíním, budu doufat že pochopí a nebude se na mě koukat jako na cimprlicha
.
@Verun83 Ráno si občas dělám teplou ovesnou nebo rýžovou kaši, vždycky čaj…ale teda s těmi mléčnými výrobky nevím, přijdou mi jako důležitá součást stravování, nezanedbatelný zdroj vápníku…a že bych si ohřála takový pomeranč, si taky neumím moc představit
. Podle mě tohle řeší spíš příznak (jakože je mi zima) stejně jako třeba ponožky navíc, ale ne tu podstatu, která je třeba prostě o tom, že jsem zhýčkaná a neotužilá.
Předešlé rady jsou určitě dobré. Celkově bych to ale nepodceňovala a nechala si udělat komplexní vyšetření u doktora. Takové stavy může mít člověk třeba i proto, že se v těle usídlily chlamýdie nebo to mohou být jiné problémy. Co bych také nasadila, a už to tu zaznělo, tak několika měsíční kůru systémovou enzymoterapií, konkrétně asi Wobenzymem. Je to enzymatický lék, který primárně posiluje imunitu, bojuje proti zánětům a řeší i typické ženské problémy (opakované mykózy atd).