Porucha osobnosti partnera

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.1.13 12:45

Porucha osobnosti

Ahoj holky, máte prosím některá zkušenost žití s partnerem, který má poruchu osobnosti?? Děkuji za všechny zprávičky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
15.1.13 12:48

Ano, bohužel a málem mě zničil též :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 12:50

Dani: díky za zprávu a jak se choval, můžeš mi popsat? můj přítel mění nálady, 5 dní je třeba v pohodě i když ne úplně a potom pár dní je úplně skleslej, depresivní, otrávenej, nepříjemnej…

• Citovat
  • Upravit
872
15.1.13 13:00

S partnerem ne, s otcem ano.

nikdy bych nešla do vážného vztahu (mít děti apod.) s takovýmto člověkem - je to pravda ode mne egoistické, ale u táty toho bylo více najednou - myslím opravdu diagnostikované poruchy - a soužití byl masakr

nevím, co obnáší střídání nálad u tvého přítele…už někde byl? nebo to má normální příčinu? třeba problém v práci, nějaké vytížení, dluhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
15.1.13 13:04

No bylo to prostě šílený, všechno byla moje vina, shazoval mě a já mu to všechno uvěřila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 13:07

Kdysi měl dopravní nehodu, ne moc vážnou, ale stopy to na něm zanechalo, je hodně hodně citlivý, fakt hodně :zed: Ale já jsem to nevědlě, že měl nehodu. Seznámili jsme se, ale po nějakém čase jsem na něm začala pozorovat takové nálady, deprese, povídal nesmysly, vnucoval mi něco, co jsem nikdy neřekla, byl lítostivej, strašnej chudinka. Začala jsem hned na netu hledat, co by to mohlo být, porucha osobnosti mi seděla nejlépa. No a pak jsem doma nějak uklízela a našla právě doklady ohledně uvedené nehody a zprávu od lékařky, kde má diagnosu porucha osobnosti…

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
15.1.13 13:19
@dani24687 píše:
Ano, bohužel a málem mě zničil též :roll:

Taky tak :hug: :? Od takových lidí fakt ruce pryč :nevim: Mám tu o tom deníčky, ještě ale nedopsané, ono se o tom soužití fakt blbě píše :cert:

Co by tě konkrétně zajímalo? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15404
15.1.13 13:21
@ww píše:
Od takových lidí fakt ruce pryč :nevim:
:pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 13:25

Raději anonymně…taky mám jednoho takového doma. Teď se rozhodl, že mu vlastně vůbec nic není a vysadil prášky. Bohužel to není náš jediný problém, takže se budeme nejspíš rozvádět. Máme malého syna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.13 13:26

Zajímaly by mně právě ty konkrétní situace s takových člověkem, jeho chování, jeho nálady, jeho mluva:-) nevím co s tím. Když mu říkám, musím samozřejmě opatrně, že to v těch papírech má a i se tak chová ať mi to vysvětlí, řekně, že to není pravda, že blázen není atp.

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
15.1.13 13:26

@dani24687 Díky, že sdílíš můj sobecký názor, ale poznala jsem že žít s takovou osobou se opravdu nedá. Žila jsem 8let se schizofrenikem, jsem ráda, že jsem přežila(a to opravdu doslova), jen je mi nesmírně líto, že syn si nese následky dosud :poblion: Je na lécích, ale mám skvělého partnera, který je synovi krásným příkladem jak se má chovat takže musím zaklepat už máme asi 2 roky klid. Malý se musel naučit jak se má správně chovat. Od malička viděl jen násilí a agresi tak to bral jako normální :nevim: :nevim: :nevim: Ale je to šikula a už z něj roste džentlmen po tatínkovi(ne „biologickém otci, ale po Pravém“ tatínkovi ;) ) :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
15404
15.1.13 13:29

:hug: :palec: Není to sobecký, sobecký by bylo od nemocnýho chtít, abys s ním zůstala, i když to se taky říct nedá, protože většina nemocných se cítí zdravě. Já nevím, jak bych dopadla, kdyby nakonec neodešel on sám, já sama na to neměla sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
15.1.13 13:32

@dani24687 Dani od nás se taky musel odstěhovat on, ale to z důvodu, že jsme bydleli v mém domě. Kdyby jsme bydleli v jeho tak jsem s dětmi odstěhovaná minimálně půl roku dřív. Tak dlouho jsem v noci nespala a dělala vše pro to aby odešel :zed: :zed: :zed: No hnus to byl, fuj, nesmím na to myslet protože mě zase chytnou deprese a to tím potom trpí celá rodina :oops: :zed:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
15.1.13 13:34

Anonymní, já to vždycky poznala podle jeho očí že je zase zle… Co by tě konkrétně zajímalo? Zkus kouknout na můj profil a přečíst si mé deníčky, třeba v nich najdeš odpověď na své otázky… :hug:

• Citovat
  • Upravit
15.1.13 14:24

Ww: tak jsem si přečetla tvoje deníčky"prošla jsem si peklem" a vůbec mi z toho není dobře, co všechno se děje. Je mi líto, čím vším si musela projít. S mým přítelem je to ale uplně jiné, nemám takovéhle stavy agresivity. Má dobré dny a špatné dny. Byl pouze dvakrát u psycholožky, která mu dala antidepresiva, které začal brát a bylo mu z nich jen zle a pořád spal. Přestal je brát a k doktorce už s tím nikdy nešel. Nepřipustí si, že by to mohlo být psychické. Taky na něm poznám, že dneska bude špatný den, něco se děje a většinou to skončí hádkou. V hádce mi pak všechno vyčte, za všechno můžu já, neskutečně, ale fakt neskutečně se uráží a já jsem z toho na dně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí