Nejspíš těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6027
16.7.12 06:34

Kup si test. Mně vyšla slaboulinkatá druhá čárka velmi brzy. Jen musíš koupit nějaký citlivější, ale to v lékárně poradí. A k těm příznakům. Mně začaly tak jemně mravenčit bradavky hned tři dny po otěhotnění. A tím datem jsem si jistá, jelikož manžel hodně cestuje a jiná možnost nebyla. Na menstruaci jsem nečekala (stejně už mi bylo jasné, že se něco děje, protože ty bradavky mě nikdy dřív takto nezlobily) a po 5 dnech od styku jsem si udělala test a už tam byl takový stín té druhé čárky. No a za další dva dny už byl ten stín výraznější… Jen mě mátlo, že jsem měla pořád takové pobolívání břicha jako na měsíčky, to mi vydrželo dost dlouho. Nevolnosti žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
16.7.12 07:30

Těhotenské příznaky a PMS vypadají dost podobně, pokud je brzo na test, je brzo i na příznaky (které způsobuje těhotenský hormon HCG, který je právě detekován tím testem). Většina dlouhodobě se snažících holek má těhotenské příznaky před každou MS :nevim: Přeju ti ať to dopadne jak ty chceš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1009
16.7.12 08:05

Příznaky to být mohou, ale stejně tak i nějaké virózy. Ale pravda je, že žena prostě někdy „ví“ a je to tam :D Já teď jsem taky těhotná, chodila jsem pravidelně večer na brusle - a najednou jsem byla podivně unavená :-) Na test to bylo brzy, jako u tebe. Prsa větší, únava šílená. Moc jsem těhu nečekala, měli jsme sexík jen 1 :roll: No a teď jsem v 10.tt Dej vědět, jak jsi dopadla, testíkem nic nezkazíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
16.7.12 08:43

Těhu hormon se v těle vytváří až cca 8-10 den po oplodnění takže na test je ještě relativně brzo, stejně tak i příznaky je to spíš sugesce, počkej do vynechané MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
16.7.12 11:43

Jsem po druhé těhotná a že se zadařilo jsem věděla už 3 dny po " akci" :lol: nevím jestli to byl fakt nebo sugesce, ale byla jsem k smrti unavená, hladová, bolel mě podbřišek a v zádech, den před MS jsem špinila o dva dny později jsem si udělala test a bylo to tam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IamSherlocked
16.7.12 12:23

Já to na sobě cítila už pár dnů po onom osudovém styku ;) Miminko sice plánované nebylo (i když jsme to moc nehlídali), ale tak tři dny po jsem to věděla že je něco jinak. A nejvýraznější příznak byly hodně citlivé bradavky (jindy jsem po ovu mívala citlivá celá prsa, ale bradavky ne). // jsem měla 9.DPO ;) Tak ať to dopadne dobře :) Já se taky bála oznámit to příteli (měli jsme v té době celkem problémy), pak to pár dní rozdýchával, ale teď se hrdě chlubí že bude tatínek ;)

• Citovat
  • Upravit
320
16.7.12 21:40

http://www.futurebaby.estranky.cz/…tenstvi.html
Na této stránce jsem našla kolik hormonu HCG v sobě musím mít abych zjistila podle testu jestli tedy jsem nebo nejsem těhotná. Nejcitlivější test jsem našla GS Mamatest. A ten bych podle této tabulky měla dělat po 14 dnech od předpokládaného oplodnění. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
16.7.12 21:49

Tak já taky přidám svůj první příznak a to bylo, že jsem se pár dní po onom osudném styku cítila takže budu nemocná, jako by chřipka, hrozná únava a v práci na noční se mi zamotala hlava, bradavky mi stály, že jsem myslela, že mi propíchnou triko a // jsem měla 9 dní před očekávanou(neočekávanou) MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
16.7.12 22:02

Já jsem bezpečně poznala těhotenství podle toho, že mě po orgasmu píchalo v podbřišku :oops: Taky mě bolelo břicho jako před MS, jinak nic. V lékárně prodávají i testy, které ukážou těhotenství čtyři dny před očekávanou MS, otázka je, jak jsou spolehlivé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.7.12 22:14

Při sexu mám taky problémy..Bolí mě to..Není mi to příjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pettuulka
17.9.12 14:34

@Mejminka Tak jak to dopadlo? :)

• Citovat
  • Upravit
1823
24.12.12 19:17

Jen takový dotaz od cesty.. :roll: na těhotenských testech píšou, že je lze použít už 2 dny po… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.12.12 19:31
@erinv píše:
Jen takový dotaz od cesty.. :roll: na těhotenských testech píšou, že je lze použít už 2 dny po… 8o

2 dny po čem? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
24.12.12 19:34

@slavuska1 po sexu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
24.12.12 20:05

@erinv to je blbost, to ještě vajíčko není ani uhnízděný, tudíž těhotenství v podstatě ještě není, žena má jen v těle oplodněné vajíčko, to nic nedělá, to až po uhnízdění se začnou vylučovat hormony :nevim: možná 2 dny po očekávané ms, ale to mi přijde zase pozdě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí