Nejspíš ztracený balík

20885
22.11.12 13:11

Nejspíš ztracený balík

Ahoj holky, dnes mám dotaz týkající se pošty a balíku. Už docela dávno jsem si objednala nějaké zboží v jednom eshopu. Už minulé úterý mi poslali email že bylo zboží odesláno, k dnešnímu dni ale nic nepřišlo. Bohužel jsem na nich nenašla žádné tel. číslo a na na email zatím neodpovídají. Co byste mi poradili že mám dělat. Pomůže mi nějak pošta nebo kdo? :mrgreen: Díky za zkušenosti a rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
22.11.12 13:12

Pokud nemáš číslo zásilky, tak na poště nic nezjistíš :think:

• Citovat
  • Upravit
20885
22.11.12 13:18

A číslo zásilky najdu kde? Asi v nějakém potvrzujícím emailu že, ale myslím že nic takového tam nebylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.11.12 13:24

Já myslím, že leda tak můžeš zavolat na poštu a zeptat se, jestli tam pro tebe nemají nějaký balík a třeba se někde nezatoulal lístek o jeho uložení. Pokud ne, tak to budeš muset řešit s tím e-shopem. Dokud tobě nic nedoručili, je to mezi nimi a poštou. Pokud se balík někde ztratil, musí si to s poštou vyřídit ten e-shop, ne ty, ty k tomu nemáš žádné podklady. Slušné e-shopy v takovéhle situaci posílají zboží znovu a řešení toho původního balíku jde úplně mimo zákazníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.11.12 13:29

No ono ještě záleží na tom, jestli použili jako dopravce českou poštu.. to by jsi měla zjistit jako první :-) a pokud ano, měli ti v potvrzujícím emailu poslat podací číslo zásilky. Pokud to číslo najdeš, tak si najeď na stránky č. pošty na sledování zásilek, zadej tam to číslo a ono ti to vyplivne kde zásilka zrovna je a co se s ní děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
22.11.12 13:33

@Bavi Ahoj pokud to poslali doporučeně tak musí mít shop podací lístek nebo arch a budou mít číslo tvé zásilky a podle toho to vyhledají tady a http://www.ceskaposta.cz/…-zasilky.php a nebo at číslo pošlou a ty si to najdeš a zjistíš kde balík zrovna je a vyzvedneš si ho.
A nebo je balík už na poště a osobě které je uvedena jako adresát balík vydají na jméno - lístek není potřeba.

Pošta bohužel funguje v posledních dnes dost špatně a lístek o tom že tě nezastihl doručovatel nosí až druhý den listovní doručovatelka a nebo taky vůbec. Sami pořád řešíme nějaké problémy s tím že se našim zákazníkům ani nepokusí zásilku doručit a rovnou ji uloží na poštu :cert: :cert: a to platíme ty nejdražší balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30311
22.11.12 13:58

@Bavi je to jak tu zaznělo. Pokud nemáš číslo balíku tak nezmůžeš vůbec nic. Pokud bys ho přeci jen v mailu našla, tak pak sledovat kam se balík hýbe a případně si zavolat na poštu, kde zrovna tvůj balík je, ale budou chtít zase to číslo.
Pokud nemáš číslo, tak jedině kontaktovat e-shop a musí to řešit oni. Ty s ním nic nezmůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.11.12 15:09

Ahoj,
já odesílala balík, také mi ho ztatili, mám donest podací lístek, který si ofotí a zahájí reklamaci.. případně poté vrátí peníze..musíš asi zjistit to číslo balíku, ale nevim jestli ty jako potencionální příjemce mužeš podat reklamaci, asi spíš myslim, že to musí reklamaovat ten co to odesílal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
22.11.12 15:13

Kamarádce nedoručili balík, neb bydlí v paneláku a nemají označený zvonek, ale schránku kam jí měla dát lístek o zásilce mají a.. nedala tam nic, balík odeslali zpět, že adresát nezastižen…prostě se stím ne,,,nakonec se na to vykašlala, platit dvakrát poštovné… paní co to odesílala chtěla reklamovat nedoručení a prý, když není označen zvonek, tak smula..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.11.12 15:29

Pokud to poslali doporucene, tak by nejaka laskava duse mohla kouknout do pc, jestli te tam nemaji vedenou..jinak me napada kouknout se treba na nejake stranky s podvodnymi eshopy :nevim: kde sis to prosim te objednala, at vim kde nemam kupovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.11.12 10:49

Díky holky, jo bylo to posíláno poštou, ale žádné podací číslo mi nenapsali. Ještě mě napadlo jestli třeba naši neztratili ten lístek, jsem to totiž posílala k nim.Dnes si zkočím na poštu a zeptám se. A teda doufám že to není podvodný eshop, ale neřekla bych, vypadá to jako seriozní obchod, vše tam mají hezky vedeno, historii a tak. Také mě postupně informovali o stavu objednávky. Průser je v tom že mi zatím na email neodpověděli a tel. číslo tam nemají. Tak budu doufat že se prostě jen nekoukali na meil. Jinak Ali je to obchod s obrazy v Praze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
23.11.12 10:51

Jo neco do noveho jo :D
a nekoukala ses treba v podminkach? nektere obchody tam maji psano, ze mohou odpovedet treba az po 5 dnech, z duvodu mnoho dotazu, reklamaci apod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.11.12 10:56

Jo jo do nového ;) tak nic o tom co píšeš sem tam nenašla, ale tak psala jsem jim před asi 3 dny takže to není zas tak hrozné. oni to berou že balík poslali a dorazil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
28.11.12 09:02

Tak jsem se včera dozvěděla, že balík nebude ztracený, ale že jsem nalepěla podvodníkům :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
28.11.12 09:38

Ahoj, tak to je mi líto, můžeš dát odkaz na stránky, abys varovala ostatní.. snad se ti podaří nějakou cestou získat peníze zpět. díky denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová