Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě, jestli to něco znamená. Jde to vůbec přeložit? Hlavně, ať to neznamená nějaké dvouchodové meny. ![]()
Ahoj, bohužel neprelozim, ale kdybych to uměla tak řeknu:-)
Spíš mě překvapuje, že to neví ten kdo to má. Mám také kerky, ale nikdy bych si nenechala udělat něco co bych nevěděla co znamená a nedává mě(jako nositelce)nějaký smysl.
Promiň, neporadila jsem.
Ali
![]()
kazdopadne prelozit to neumim-mam jeden znak take- mel by byt energie, ale jelikoz kamaradka ma uplne jiny znak energie-tak taky to tipuju na nejakou kacenu na paprice ![]()
@kajda123 píše:
Ahoj, bohužel neprelozim, ale kdybych to uměla tak řeknu:-)
Spíš mě překvapuje, že to neví ten kdo to má. Mám také kerky, ale nikdy bych si nenechala udělat něco co bych nevěděla co znamená a nedává mě(jako nositelce)nějaký smysl.
Promiň, neporadila jsem.
no ona si mohla andiktovat co tam chce mit, ale co ji tam vytetovali-to uz je jina otazka ![]()
@finduska jak vypadá tvůj znak pro energii?
mám ho taky, našla jsem ho přímo na japonských stránkách, tak doufám, že to nebyl nějaký fake ![]()
jinak zakladatelko, to jsou tvoje záda? a co ti řekl ten, co ti to tetoval, že to má být?? ![]()
@Aniralk píše:
@Alidandík.
Není zač, mandarínštině se věnuji vedle včelařství a modelaření již od základní školy.. ![]()
@Loll až teď jsem uviděla, kolik jich tam je. ![]()
@kajda123 mám dvě tetování a u obou vím co znamenají. Ovšem jak psala @finduska… .
U tatéra jsem si složila podle abecedy slovo. Prostě co znak, to písmeno, ovšem už pár měsíců nad tím přemýšlím. Tetování je staré, snad 5 let. Líbí se mi to, pro mě to význam má, ale ze zvědavosti jsem to zkusila.
Ale tohle Dámské toalety se nacházejí v přízemí.. je taky fajn.
![]()
Hele, co požádat o konzultaci na filosofické fakultě, nějaký obor těch dálno východních studií mají snad na každé…nebo jedině pan „doblyfečer, taskuuu?“ dnes už na každém rohu ve večerce by věděl…