Přeložíte mi to? Tetování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
22.11.12 08:56
@Anjes píše:
Hele, co požádat o konzultaci na filosofické fakultě, nějaký obor těch dálno východních studií mají snad na každé…nebo jedině pan „doblyfečer, taskuuu?“ dnes už na každém rohu ve večerce by věděl…

vietnamstina ma jine znaky, zalezi na tom, jestli je to japonstina nebo cinstina a i tam, z jakeho kantonu to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
22.11.12 09:02

Asi zůstanu u svého starého a okolí začnu říkat něco o toaletách. :lol: :lol: :lol:

Měla by to být čínština, ovšem… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.11.12 10:35

@Aniralk Pěkné… s překladem sice nepomůžu ale ty pihy… :roll:
Sama mám několik tetování a jedno z nich je tohle ( vím, co znamená a nechám si to pro sebe ). Teda fotka je už pár let stará, v současnosti jsem blond a s ofinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
22.11.12 10:52

:think: To jsem jediná, která má znamínka? :think: Vy znamínka nemáte?
Jako ty veliké chápu, vypadají hrozně. Však je jdu nakonec nechat odstranit, ale ten zbytek… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
22.11.12 11:16
@Berenikee píše:
Teda ja to vidim poprve napsane…jestli je tim mysleno „kandzi“

sem to trochu popletla, mluvila sem o kanji, jako o „stylu písma“
z wiki:
Kandži (japonsky: 漢字) je znakový systém používaný pro zápis japonštiny. Vyvinul se z čínských znaků, které přišly do Japonska společně s buddhistickými texty. V současné japonštině se používá v kombinaci s hiraganou a katakanou.

jinak ne, ten znak, co jsem psala, je „ki“, v překladu něco jako energie, síla.

ale píšu to jako laik, podle toho co málo jsem si o tom přečetla…nejsem odborník na japonské písmo. Ale stránku, kterou už nevim, a kde jsem našla seznam znaků s anglickým překladem, která byla inspirací pro výběr mého tetování, jsem našla přímo mezi japonskými blogy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
22.11.12 12:33

No ja se ucila japonsky…pred 14ti lety tri semestry :mrgreen: takze uz si pamatuju leda veeeelky kulovy :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
22.11.12 17:00
@Aniralk píše: :think: To jsem jediná, která má znamínka? :think: Vy znamínka nemáte?
Jako ty veliké chápu, vypadají hrozně. Však je jdu nakonec nechat odstranit, ale ten zbytek… :nevim:
:nevim: Tak asi jsem divná já, po celém těle mám pouhé čtyři malinká znamínka, na která když se někdo vyloženě nezadívá nebo na ně neupozorním, tak si jich nevšimne ale ty jich máš fakt hodně a velké… zkus se alespoń některých zbavit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4619
22.11.12 23:04

@Berenikee tak šup, oprášit sešity a zjistit. :lol:
@Baslerinda tak já to tak nějak neřeším. S těma velkýma jsem byla, dr. řekla, že jsou normální, tak jsem to neřešila. Teď se mi udělalo něco na noze. Jdu to dát pryč, vadí mi to vůči riflím, tak to vezmu i s těma velkýma na zádech, ale ty malé…to má snad každý, ne? :think:
@Hanule81 tak mi to nejde přeložit. :think: Ale dík za typ. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová